Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

Ste se pomiril? Jao....naštancal 2 strani zarad parih nesreč. ČE se počutiš oškodovanega, spišeš prijavo in to je to....ne pa drgnt pol še kaj je blo pa kaj ne.

@fitipalDDi: Ko pišeš prijavo, napišeš prijavo (ključne točke), ne pa še dodatno manipuliranje v smilsu "če si pa zato ne zasluži kazen",...ostalo odločajo sodniki

@ McGoga in Oxy (pa še MiRo kdaj :D ): Mislim, da ste med najstarejšimi tukaj, zato se ne kregat...skratka svojim letom primerno :) Pa nebi blo slabo, če bi kdaj napisal tud kaj se Vam je dobrega zgodilo na dirki, ne samo kadar je kaj narobe [ok]

@sennas: Jebat ga, pa drugič do poštene zmage (saj je bila šele prva dirka). Je pa pohvalno opravičilo, ki si ga spisal...

Sej bo, morte se zavedat, da je rFactor le brezplačen in notr lahko pride vsak + F1 leti in posledično je več napak.

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

OK mAxl ;)

Drugače pa dobra dirka :)

Qual smo odpeljal nekje 95% kar je vseeno bilo za več kot 0,500 sek bolje od drugouvrščenega. Bil je tudi že boljši čas - drugi sektor, vendar so me nekateri drugi počasnejši dirkači ustavili predno sem naredil celi krog.

Samo dirko smo začeli ODLIČNO. Avto je deloval kot mora, imeli smo bencina za polovico dirke in prov vse je bilo pod kontrolo.

Po polovici dirke, ko so nastopili postanki je prišlo v boxu do majhne zmede in posledično so mi natankali gorivo za 21 krogov namesto 15 icon_joj.gif Kljub vsemu smo se vrnili na prvo mesto, vendar smo imeli kar nekaj težav z lego diralnika, kar je posledično pripeljalo tudi do izgube dragocenih sekund in na koncu tudi prvega mesta. Res ne vem, kdo je bil odgovoren za to napako icon_guns.gif

Mislim da se je na koncu vseeno zelo lepo izšlo in upamo da bomo na naslednji dirki tudi konkurenčni.

Rad bi še povedal, da so se sicer zaostali dirkači dokaj lepo umikali, ampak je vseeno treba že prej mal popustiti in dati prostor za prehitevanje, ne čisto zadnji trenutek in tik pred ovinkom!!

Se vidimo na naslednji dirki [ok]

Ja! Z tem umikanjem imajo nekateri res problem!

Pri določenih sploh ni problem kaj se prehitevanja za krog tiče. Pri nekaterih pa je kar velik saj sploh ne veš ali se umika ali dirka z krog hitrejšim ali kaj.

Doživel sem tudi že umikanje na zelo čudnih mestih,ki so sploh neprimerni glede tega.

Kot da nekateri ne najdejo pravega mesta za umikanje in cikcakajo sem ter tja.

Pa saj ni problem se postavit na levo ali desno stran,izven idealne linije,malenkost zmanjšat hitrost in držat linijo vožnje dokler te za krog hitrejši ne prehiti.

Ne vem no! Včasih sem zaradi neprimernega umikanja ali cincanja po domače že bil v takih situacijah,da je skor spokalo! [Joj]

Tole z trackpackom je res polomija...sem se na njihovih forumih orenk zdrl, zakaj noben link za dolpoteg ne deluje, ko pa dobiš dol pa ugotoviš da imaš komajda pol prog...še to ne... piše pa Trackpack complete..kristus.

Sem že postavil post v eno izmed ostalih tem, vendar se mi zdi, da bom tukaj prej dobil odgovor :)

Na novo sem inštaliral rFactor in vse te mode, ki jih rabim za ligo na tej strani, a ko zaženem rFactor, moram zelo dolgo čakati, da se mi zažene ker mi pokaže nek Just-In-Time Debugging in tega lahko potem izklopim, vendar mi zelo dolgo dela.

jit-debugg.jpg

Poznate mogoče kakšno rešitev?

Zanima me še, kako se nastavi tisti števec, kot je na TV. Jaz imam tistega default, ampak iz TV mi je malce lepši :)

hvala in lp

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...