reno 37 Napisano June 24, 2009 Share Napisano June 24, 2009 Godlar a je mozno, da se naslednjic naredi film z boljso kvaliteto slike in po moznosti, da ga lahko povlecem in v miru pogledam iz diska? . Problem je namrec, da je tale flash player zanic in filmcki ne delajo najbolj tekoce vsaj meni ne . Link to post
McGoga 2 Napisano June 24, 2009 Share Napisano June 24, 2009 Ne bom se pritožil Andrej, zgodilo se je po neumnosti in ker si nov naj ti bo. To se v ospredju ni dogajalo in se ne sme več. Škoda, taktiko sem imel dobro, mogoče celo za sam vrh, jebat ga Link to post
reno 37 Napisano June 24, 2009 Share Napisano June 24, 2009 Naslednjic bom bolj previden . Link to post
McGoga 2 Napisano June 24, 2009 Share Napisano June 24, 2009 Naslednjic bom bolj previden . Obvezno, eni se borimo za skupno drugo mesto v prvenstvu in taka izguba točk ne pomaga Link to post
sennas 1 040 Napisano June 24, 2009 Share Napisano June 24, 2009 Bila je moja prva dirka in začelo se je sanjsko. Še naprej bom pridno treniral Lp Link to post
Yelo 36 Napisano June 24, 2009 Share Napisano June 24, 2009 No ja! Z takimi časi krogov zmagat je to res uspeh. 1:22:xxx jih je blo bolj malo! Ni glih šlo tako kot na treningih! Čestitke za zmago! Link to post
sennas 1 040 Napisano June 24, 2009 Share Napisano June 24, 2009 Po ogledu posnetka.... Naredil sem dve napaki pri zaviranju, žal je to vplivalo na Baniča in Šostra, ki se jima iskreno opravičujem. Link to post
Khorne 4 Napisano June 25, 2009 Share Napisano June 25, 2009 Boljšo kvaliteto oziroma tudi HD zna narediti Yelo. Ker ga tokrat ni bilo na silverstonu, sva se zmenila, da bom jaz naredil. Kar se tiše pa downloada si bi lahko dal dol youtube downloader samo te filme, ki jih jaz delam niso za na yloutube, ker so predolgi (do 10 min lahko gre še na youtube). Mogoče če boš našel kakšen drug downloader... Jaz sem ponavadi s to kvaliteto ne špilam, ker ne znam točno oziroma nisem še probaval, ker so videji potem krepko večji... Pri meni to potem predolgo traja. Tisto, ko ti pa šteka ne vem točno zakaj... ampak ponavadi začne štekati, če povečaš okno na celoten zaslon, ne? Lp Link to post
McGoga 2 Napisano June 25, 2009 Share Napisano June 25, 2009 Uploadaj ga nekam za download. Recimo:http://rapidshare.de/ Link to post
fitipalDDi 3 Napisano June 25, 2009 Share Napisano June 25, 2009 Sej ne vem ... ali se press konferenca še izvaja ali ne? Jest sem dosegljiv še danes in jutri - pol me pa 10 dni NI in ne bom mogel odgovarjati na nobeno sporočilo. Link to post
mAxL 1 106 Napisano June 25, 2009 Avtor Share Napisano June 25, 2009 Opozorilo zaradi nenapovedane odsotnosti Urh Pinter Aljoša Barovič Mitja Požar Link to post
Bimster 0 Napisano June 25, 2009 Share Napisano June 25, 2009 Sprejmem opozorilo. Razlog: V Postojni je bila včeraj otvoritev novega hotela Kras in je bilo zelo živahno; hostese, free balantines, mična dekleta in še kaj bi lahko naštel. Posledica je bila nezmožnost vožnje saj FIA ne dovoli da so dirkači vinjeni Nekdo je predlagal da je pijanost oproščen izpust dirke. Se strinjam s tem, ker sicer mi je zelo žal da nisem uspel dirkat, četudi bi se vozil daleč zadaj, po drugi strani je bilo pa včeraj svetovno!!! lp Link to post
Cime 2 Napisano June 25, 2009 Share Napisano June 25, 2009 Z izidom sem kar zadovoljen kajti pokazal sem nek napredek še 2s sem pod vrhom. Škoda mi je edino nesreče s Fortuno sej nevem kerim ampak vozil sem v sendviču obeh bratov nakar prvega odnese in obrača sredi proge jaz nisem mogel nič in tako sem imel dirko uničeno. Čestitke Troštu, ki dokazuje, da je INDIA edina država katere recesija ni prizadela! Keep up good work delam na tem da se ti prdružm Link to post
reno 37 Napisano June 25, 2009 Share Napisano June 25, 2009 Cime podpis si porihtaj, da bomo vedeli kdo si. Link to post
Recommended Posts