Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Vettel zmagal v Yelotovem slogu hehe

Yelo zmagal v Vettlovem slogu.....boš pa v sredo napisal....

v videu za turčijo si čisto name pozabil icon_opa.gificon_ok.gif

matr...do 1 23 000 pridem....samo imam počasen avto, bo treba še veliko dela....balans pa vse je dobro, samo hitrosti nimam.

hehe oprosti Boštjan. Obljubim ti, da boš v naslednjem osrednja zvezda! Hotel sem malo krajši video tam okoli 10 minut. Nažalost niste vsi mogli noter hehe.

Btw jaz sem zaenkrat na 1.22.7 z benzom za 20 krogov. Mislim, da čisto čistega kroga še nisem odpeljal.. je še nekaj rezerve.

hehe oprosti Boštjan. Obljubim ti, da boš v naslednjem osrednja zvezda! Hotel sem malo krajši video tam okoli 10 minut. Nažalost niste vsi mogli noter hehe.

hehe...sem mislil na spisek voznikov, ki ga pokažeš na začetku [iz]

Tudi jaz se opravičujem.

Na dirki bom manjkal,ker imam probleme z povezavo.

No! Internet,msn in ostalo sem rešil! To sedaj dela! Sedaj pa v igro oziroma na server ne gre! Bemti.

[Jaoo][Jaoo]

biggrin.gif:D No pa še to! Ob 21:55 je pa za trenutek še štrom ven vrglo! Tak da tudi če bi mi uspelo prit na dirko bi jo predčasno končal.

Črna sreda!icon_jaooo.gif[Jaoo]

Goran Obid. Jaz se opravičujem, ker sem ti pokvaril dirko. Bila je popolnoma napačna reakcija iz moje strani zaviral sem očitno prepozno ne vem kaj sem mislil. Če bo FIA spoznala, da se to kaznuje bom kazen sprejel. Drugače pa dirka je bila zanimiva. Yelo lahko ti je žal ali pa ne, ker ti bi se tako ali tako 20 sekund pred vsemi ostalimi vozu :twisted:

Po eni strani mi sploh ni žal ker bi me pred koncem dirke tako ali tako ven vrglo zaradi štroma in takrat bi bil še bolj divji.

Ne najdem pa rešitve za povezavo z serverjem,ker me enostavno ne spusti na njega.

Ko vpišem geslo mi javi JOIN TIMED OUT!

Ne vem oziroma ne spomnim se kaj bi lahko bilo!

Je kakšna ideja ali predlog?! :idea: :idea:

Geslo je bilo pravilno napisano! In to je bilo f1!

No tudi sedaj ko ni dirke me ne spusti. Se pravi tudi pod starim geslom ne gre.

Problem je nekje pri meni samo ne najdem kje in kaj.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...