Yelo 36 Napisano June 18, 2009 Share Napisano June 18, 2009 Ne! Saj vsaka kritika je dobra! Pač povem še svoje mnenje in zakaj je temu tako kot je. Če kdo kaj napiše ni nič narobe. Filmčke pač delam po svojem okusu in če komu ni glih po njegovem pol pač tako je. Saj tudi pravi filmi niso vsi vsem všeč! Z glasnostjo muzike in motorjev je pa tako,da se včasih težko najde tisto pravo razmerje. Ker včasih se mašina na posnetku tako zadere da glasbo čist preglasi. Pol pač zmanjšam glasnost vseh posnetkov in se v nekaterih primerih pač motor manj sliši. Da bi pa vsak posnetek posebej nastavljal glasnost se mi pa tudi ne da oziroma je premalo časa. Link to post
Khorne 4 Napisano June 18, 2009 Share Napisano June 18, 2009 Kar se mene tiče Yelo dela odlične videje. Tako kot je rekel... da moraš včasih dati notri v video priprave prehitevanja in potem še naprej, če se še kaj dogaja. tako je meni v videju od Bahraina ratalo za 22 GB posnetkov in dobrih 16 minut gledanja. Ven da je to mnogo preveč ampak hotel sem vseeno dati, da bi videl če vas to toliko moti. Kritike sem slišal samo od treh. Mislim, da je bil video kar zanimiv, polen prehitevanj... in potem tudi nima veze če je malo daljši. Drugo je pa glasba.. včasih, ko na youtubu gledam kakšne posnetke se že na začetku odločim, če bom posnetek pogledal, ko slišim glasbo. Sam nekako mislim, da je najboljša glasba za v formulo kakšen rock, oziroma poskočni ritmi. Moje mnenje... Link to post
sennas 1 040 Napisano June 18, 2009 Share Napisano June 18, 2009 Živjo, sem na novo in bom tekmoval v Silverstonu z Force Indio. Zanima me, kje bi dobil kakšne setupe (pozna kdo kako stran, je morda kdo pripravljen kaj delit, v zameno dam setupe ki jih imam.....). Kakkšni so najboljši časi v Silverstonu. Prej sem prvič vozil in sem imel okoli 1:25 dolge stinte. Vsakršna pomoč je dobrodošla. Lep pozdrav vsem, Andrej Link to post
reno 37 Napisano June 18, 2009 Share Napisano June 18, 2009 Dan ali dva pred dirko zvečer (enkrat po 20h) se povežeš na server in tam zaprosiš za nastavitve in ti bojo z veseljem dali. Link to post
Khorne 4 Napisano June 18, 2009 Share Napisano June 18, 2009 Ej, Senna ali se pa sam malo pošpilaj heh http://www.shrani.si/f/2b/Xn/49t8orio/1 ... uide05.pdf http://www.shrani.si/f/2l/eo/w2koB7m/3/ ... ide11a.pdf Za pomoč... Link to post
sennas 1 040 Napisano June 18, 2009 Share Napisano June 18, 2009 Hvala za nasvete Nekaj sem se igračkal z nastavitvami, trenutno sem na 1:23:7 brez nekega truda in veliko krogov. Prostora za izboljšanje je še ogromno. (Računalnik vozi tam 1:24-1:25) Res me zanima kaki so vaši najboljši časi.... Link to post
Khorne 4 Napisano June 18, 2009 Share Napisano June 18, 2009 A imaš računalnik naštiman na 110%? Ker do 100% dirka brez nastavitev, potem nad 100% pa že nekaj probava. Pomoje je še prezgodaj, da bi kdo vozil heh.. tam v Nedeljo boš pomoje lahko kaj več izvedel. Link to post
fitipalDDi 3 Napisano June 19, 2009 Share Napisano June 19, 2009 meni v videju od Bahraina ratalo za 22 GB posnetkov in dobrih 16 minut gledanja. Ven da je to mnogo preveč ampak hotel sem vseeno dati, da bi videl če vas to toliko moti. Kritike sem slišal samo od treh... ta tvoj posnetek dirke je bil do sedaj meni najboljši največ se je videlo, različni koti, pozicije, isti manever prikazan z več pogledi ... bravo še kakšnega naredi - naslednjega recimo - Silverstone Link to post
sennas 1 040 Napisano June 19, 2009 Share Napisano June 19, 2009 Silverstone: Trenutno sem na 1:22:5xx, prostora za izboljšanje je še ogormno Še par sto krogov pa bo, pa manjka res dober dober setup Lp Link to post
reno 37 Napisano June 20, 2009 Share Napisano June 20, 2009 Čestitam =). Upam, da testiraš na večji količini goriva, ker ti časi z malo goriva ne koristijo. Jaz imam trenutno 1.23.4xx z gorivom za 15krogov. Jaz zase vem, da sem počasen ko svina in mi enostavno ne leži tale silverstone pomojem bo slaba ta dirka. Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 20, 2009 Share Napisano June 20, 2009 Čestitam =). Upam, da testiraš na večji količini goriva, ker ti časi z malo goriva ne koristijo. Jaz imam trenutno 1.23.4xx z gorivom za 15krogov. Jaz zase vem, da sem počasen ko svina in mi enostavno ne leži tale silverstone pomojem bo slaba ta dirka. 1.19. z 60l Link to post
sennas 1 040 Napisano June 20, 2009 Share Napisano June 20, 2009 Impresivno. Sem vedu da sem slab S kakšnimi gumami Gregor? Link to post
reno 37 Napisano June 20, 2009 Share Napisano June 20, 2009 vodicar ti mas itq avtomat v glavi tebe se ne uposteva . Link to post
fitipalDDi 3 Napisano June 21, 2009 Share Napisano June 21, 2009 1.19. z 60l Pa kaj je s teboj ??? A te lovijo vsi uni zajci, katere si iz kože dal da greš tako hitro ??? Link to post
Recommended Posts