Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Pubeci, jaz pa bi rabil vašo pomoč.

1. Rad bi se prijavil v eno izmed prostih ekip. Sicer sem vozil že včeraj. Ime mi je Mitja Požar, ekipa mi je vseeno katera.

2. Nisem prepričan ali imam pravilno nastavljen volan. In sicer imam Logitec Momo. Dol sem si dal tudi RealFeel, ampak ne vem ali deluje za F1. Skratka prosil bi vas za vaše nastavitve volana za rFactor za formulo 1, tako globalne v profilerju/windowsih in v sami igri. Ostalo ne vozim.

Hvala.

Beri zasebno sporočilo...

Tiskovna konferenca iz Barcelone še vedno ni objavljena zaradi nekaterih,ki......jaz ne vem a ne berejo zasebnih sporočil ali pa nimajo interesa odgovorit na tri enostavna vprašanja. icon_opa.gif

Lahko pa da sploh ne vejo,da so bili med prvimi tremi na dirki!icon_joj.gif

Če se bo to nadaljevalo bomo tiskovno konferenco ukinili in nadaljevali z povzetkom dirke!

Pozdravljeni!

Mene zanima ali se začnemo zbirati na serverju ob 21h, ali je takrat že štart? Če je takrat že štart kdaj se potem začne prosti trening? LP!

Server tako ali tako po navadi laufa skoz!

Za dirko pa se začnemo zbirat okrog 20:00 in smo do 21:00 vsi zbrani. No tisti,ki mislimo dirkat!

Ob 21:00 se začnejo kvalifikacije,ki trajajo 15 minut.

Okrog 21:15 pa se začne dirka!

Bi pa povdaril,da je povezovanje na server po 21:00 zelo moteče,ker so v tem času kvalifikacije. Tako,da kdo misli vozit naj se poveže pred 21:00.

Razmišljamo že da bi se server zaprl že med kvalifikacijami in tako bi se na server lahko prijavil samo med prostim treningom.

hehe..štart z okol 15minutno zamudo zame..pol sm nafilu auto d mi ne bo treba več u bokse..in po ene 20 krogih pridem že u točke ko se pred mano pojavi en hud penzioner..in BAM..njemu ni blo nč..sam mene je zavrtel pa u steno..lahko bi še nadaljeval vendar nimam veselja dirkat z 45stopinjami zamaknjenim volanom.

Lp

Pa nekaj me še stalno moti!

Še vedno se pogovarja med kvalifikacijami pa čeprav v pravilih piše da je prepovedano!

A si boste nekateri končno že prebrali pravila!icon_opa.gif

Čestitke Pinterju za zmago!icon_champion.gif

No končno dvojna zmaga Renaulta!biggrin.gif:D:D

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...