Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Malo razmišljam o Monaku...sploh niso toliko važne nevem kako natančne nastavitve....recimo z istim setupom sem konstantno vozil 1 14 500, potem pa kar na enkrat (še vedno z bencinom za 10krogov) pade za skor 1s pa se mi smeje, potem pa spet recimo 1 15, 1 14,.....pa v vsakem krogu imam občutek da grem na polno in nobenih napak....sploh mi ni jasno kako do take razlike....

ok 1 12 in 1 11.....ah

Pod 1:12 gre

Edit: Pod 1:11 gre

zgleda da sm spregledu tipko za kers? [it]

Pintx .. kje si se pa ti zgubu ?? A tii tudi voziš?

Sej na dirki se ne bo dalo vozit 1.11 ... pomoje bo okoli 1.13 povprečje ... ker divjanje na 1.11

se ne izide za velik krogov .. ker je ograja preblizu [jezik12]

A da ne bo šlo 1:11:xxx!biggrin.gif:D

O ja pa še kako lepo gre! Sicer ne vse kroge ampak gre pa!

Je pa res kaj pravi Odisej! Nastavitve so v Monacu v drugem planu. Vse je odvisno od natančne vožnje in kolk si upaš tvegat se pravi kolk blizu ograje si upaš.

Je pa to velik rizik.

Včeraj na testni dirki je šlo brez problema 1:11:8xx z polnim tankom.

Kolk se bo pa tvegalo na dirki je pa drugo vprašanje.

Je pa v Monacu ogromno pasti in,če hočeš dirko končat moraš imet poleg koncentracije tudi ogromno sreče. Ni vse odvisno od voznikove vožnje ker si kar hitro lahko žrtev kakšne nesreče ki je skrita za katerim izmed ovinkov. Tak da je treba dobro pazit tudi na rumene zastave.

Pa še nekaj je! Črta pri izvozu iz boksov! Tu pa bo treba zelo pazit,ker drugače bo...icon_opa.gif!

Pa še nekaj je! Črta pri izvozu iz boksov! Tu pa bo treba zelo pazit,ker drugače bo...icon_opa.gif!

Res je ja....mi je pa že ene 3x ratalo da sem na koncu te črte lepo naredil izvoz v stilu Rallya [dance] power slide. Res je veliko sreče in koncentracije bo potrebno, pa se mi zdi da več sreče kot ostalega....ker ko zgubiš ritem ga res zgubiš....39 krogov pa ni mačji kašelj

Hahaha..prvo kot prvo me najverjetneje ne bo na vseh dirkah ker je moj urnik precej natrpan.

drugo kot drugo.tega moda nisem še niti poskusil in nimam namena delati po stotine krogou pred dirkami tako da se ne boj [it]

Vseeno upam na kakšno [champ]

Drugače pa morem pohvalit ta portal..če povem iskreno česa takega v sloveniji nisem pričakoval ker so se večkratni poskusi po profesionalnih ligah razbili..

Edino kar pogrešam tu gori so 100% dolge dirke kjer je res potrebna 100% koncentracija uro in pol.

Lep pozdrav!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...