Obi 0 Napisano June 3, 2009 Share Napisano June 3, 2009 Komu napišem prošnjo za prijavo? Nick: Obi Ime priimek: Andraz Oberstar Dirkalnik: Renault Št. na dirkalniku: 6 PS: mi kdo pošlje svoje nastavitve al pa mogoče da kakšne napotke za na dirko (glede izbire gum in količine goriva ter postankov), ker se jaz še ne spoznam preveč na tole, sm lih inštalirau use, zdele grem prvič zagnat Link to post
srajzan 0 Napisano June 3, 2009 Share Napisano June 3, 2009 danes me ne bo na dirki v barceloni, ker imam nujen opravek v mestu... upam da bo vodstvo videlo mojo sporočilo hvala Link to post
TheDoHc 0 Napisano June 3, 2009 Share Napisano June 3, 2009 kako nej spravm voznika force indie u multiplayer? k u single ga mam.sm koperu mapo u server edition in ju se kr ni.kdo kaksn nasvet kaj pa kko? Link to post
A. Golja 1 Napisano June 3, 2009 Share Napisano June 3, 2009 nebom vozu..zarad tehničnih problemov..naslednjo dirko pa 99,9% da bom vozil... Srečno vsem Link to post
TheDoHc 0 Napisano June 3, 2009 Share Napisano June 3, 2009 mene tud nebo.ne rata mi igrce ustimat.force india driverja pa vn me mece. lp Link to post
MirO 67 Napisano June 3, 2009 Share Napisano June 3, 2009 ma kakšno kopiranje neki , lepo uninstal rfactor in nanovo instal (10 min dela) ,in rFactor mapo izbriši , kje pač imaš instalirano zdaj, prej si pa setupe shraniš , to mapco lahko potem nazaj paste pa nč drugače . Link to post
TheDoHc 0 Napisano June 3, 2009 Share Napisano June 3, 2009 tut rfactor sm na nov nalagu.in mod in use.pa se zmer ni. Link to post
Odisej 5 Napisano June 3, 2009 Share Napisano June 3, 2009 Dirke je bilo zame konec že v prvem krogu.....pozoren sem na boj BMWja in Mclarna pred mano in potem me odnese v zid....potem sem se še nekaj časa mučil z volanom 45 stopinj v levo a ni šlo več, tako da sem nehal......škoda. Link to post
Yelo 36 Napisano June 3, 2009 Share Napisano June 3, 2009 tut rfactor sm na nov nalagu.in mod in use.pa se zmer ni. Ja ne vem kaj mata obe Toyoti! Nekaj že ne štima,če vama obema ven meče. Res probaj na novo mod dol potegnit pa vse vključno z rfactorjem na novo instalirat. Shrani si samo nastavitve ostalo pa briši! Pa malo po forumih poglej,če ima kdo tak problem! Link to post
mAxL 1 106 Napisano June 3, 2009 Avtor Share Napisano June 3, 2009 Rezultati Prvo opozorilo zaradi odsotnosti Tomaz Jevsovar Darjan Novak Link to post
Yelo 36 Napisano June 4, 2009 Share Napisano June 4, 2009 Vsi,ki imate še naložene proge od moda F12009 morate zbrisat progo Monaco,ker drugače boste imeli probleme. Ni nujno,da jo izbrišete lahko jo samo prekopirate nekam drugam in jo pol prekopirate nazaj v igro,če jo potrebujete. Trackpack za FSONE08 ima isto progo zato vam bo javljalo napako ob prihodu na server. Link to post
Bimster 0 Napisano June 4, 2009 Share Napisano June 4, 2009 Lep pozdrav, sem nov na forumu, ne pa nov v rFactor. Vozil nisem že zelo dolgo, me je pa zopet prijelo. Danes bom naložil igro + mod + tracs. In počasi začel zopet prihajat v formo. Rad bi treniral z vami na vaših strežnikih, če je to mogoče oz če bo moja linija to omogočala, ker imam samo 1Mbit/256kbit. V prihodnje pa če se bo kako mesto sprostilo ga pa z veseljem zapolnim. PS: Obljubim, da bom do 1. srečanja prebral vsa pravila in se jih 100% držal. lp Link to post
Odisej 5 Napisano June 4, 2009 Share Napisano June 4, 2009 Kar se prostora tiče mislim da je še...če me spomin ne vara je en STR še prost. 1/256k bi znalo bit že ok, en je s to hitrostjo probal in je šlo.....testiraj pa boš videl. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 4, 2009 Share Napisano June 4, 2009 Offtopic: Vas skrbi, če bo šlo z 1M/256k ... V svojih cajtih smo se spraševali, če bo šlo na ISDNju z eno linijo al bo treba dve vklopit Link to post
Obi 0 Napisano June 4, 2009 Share Napisano June 4, 2009 Imam težave z multiplayerjem... na katerikoli server se poskušam joinat mi vrže error: "Join timed out". A kdo ve kaj je narobe? Mogoče ker nimam originalne igre? Link to post
Recommended Posts