Mouly 2 Napisano June 2, 2009 Share Napisano June 2, 2009 Mene pa samo zanima na kermu serverju lahko dons treniramo? Sem pogledou za Slof1 pa ni nič našlo (sem po IP-ju iskov)! Je izklopljen? Link to post
mAxL 1 106 Napisano June 2, 2009 Avtor Share Napisano June 2, 2009 Jop, tudi preko remota se ne morem povezat...bom sporočil ko bo online. EDIT: Jutri bo, nekaj se popravlja. Link to post
maf 21 Napisano June 2, 2009 Share Napisano June 2, 2009 Jaz imam velike probleme s sprednjo levo, če imam obute super soft, če pa vozim z soft mi pa še kar dobro držijo. Upam, da so se mi nastavitve kar posrečile, le morda še kakšen kilometerček na ciljni. Seveda, supersoft se hit nuca, ampak se vseen da mal podaljšat uporabnost ter odpret nove možnosti pri taktiki. Na ostale 3 morš več stresa preložit, da FL ne bo tok trpela. Očitno se pregreva preveč, razlogov je velik - razporeditev teže napačna + camber preveč negativen + neustrezen caster + toe out prevelik + pritisk FL premajhen + preveč zadnjega downforca + še kej bi se našlo... Odvisno je ker rob gume se najbolj pregreva (I, M ali O), tam pol vidš ker od zgornjih parametrov je prehud zanjo (seveda k spremeniš enga se tut ostalo poruši, tk da je treba to pol fine-tunat). To je najbolj pomembno najt pr setu, ker z optimalno temp gum dosežeš da dlje držijo in vse 4 nucaš približno enakomerno (čeprav bo FR vedno najbolj na udaru v counter-clockwise progah, in FL v clockwise) ter dosežeš hitrejše cajte, ker je grip boljši, manj drsenja itd... Seveda je pa treba tut vse ostale nastavitve najt čim boljše, sam pač guma je stik s cesto in zato najbl pomembna nastavitev z vsem hudičem ki ji pripada zravn... Sam za take hece uporabljam MoTeC (telemetrija), ker ti res vrne vse podatke kar rabš Link to post
Yelo 36 Napisano June 2, 2009 Share Napisano June 2, 2009 To je pa že fina mehanika! Nekaj je pa tudi to,da je pomembno bit nežen z dirkalnikom še sploh z zavorami. Link to post
TheDoHc 0 Napisano June 2, 2009 Share Napisano June 2, 2009 ma kdo se kako idejo zakaj mi te2 mismatcha vn vrze? (server.hdv mismatch pa fsone08_se.rfm mismatch) installeran mam sam fsone mode pa trackpack in noce delat. help please. Link to post
cresh 0 Napisano June 2, 2009 Share Napisano June 2, 2009 kot sva porajtala je point v temu da noče naložit update. A kdo ve a je treba za visto oziroma win7 kam drgam naložit update? Link to post
Yelo 36 Napisano June 2, 2009 Share Napisano June 2, 2009 ja! Zaženi kot skrbnik! Desni klik na ikono pa pol izberi (zaženi kot skrbnik) Link to post
Yelo 36 Napisano June 2, 2009 Share Napisano June 2, 2009 Mogoče ga bo postavil Miro ali pa jaz! Okrog 20:00! Podatki bodo objavljeni na forumu! Link to post
Yelo 36 Napisano June 2, 2009 Share Napisano June 2, 2009 Server: Slo F1 Geslo: sloracing Link to post
Odisej 5 Napisano June 2, 2009 Share Napisano June 2, 2009 bom videl če bom lahko...je neki vmes padlo Link to post
fitipalDDi 3 Napisano June 2, 2009 Share Napisano June 2, 2009 ne najde mi tvojega serverja pod tem IP-jem Link to post
Oxy 11 Napisano June 2, 2009 Share Napisano June 2, 2009 Yelo se je zmotil pravi ip je 213.161.13.104 VIDIM DA NI VEČ SERVERJA GA BOM PA JAZ NAREDIL MOJ IP JE 86.58.106.31 Link to post
Yelo 36 Napisano June 2, 2009 Share Napisano June 2, 2009 ej bemti pa res! Hvala oxy! sem pa sedaj na novo postavil server ker se je vsipal! Link to post
Recommended Posts