Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Jaz imam velike probleme s sprednjo levo, če imam obute super soft, če pa vozim z soft mi pa še kar dobro držijo. Upam, da so se mi nastavitve kar posrečile, le morda še kakšen kilometerček na ciljni.

Seveda, supersoft se hit nuca, ampak se vseen da mal podaljšat uporabnost ter odpret nove možnosti pri taktiki.

Na ostale 3 morš več stresa preložit, da FL ne bo tok trpela. Očitno se pregreva preveč, razlogov je velik - razporeditev teže napačna + camber preveč negativen + neustrezen caster + toe out prevelik + pritisk FL premajhen + preveč zadnjega downforca + še kej bi se našlo...

Odvisno je ker rob gume se najbolj pregreva (I, M ali O), tam pol vidš ker od zgornjih parametrov je prehud zanjo (seveda k spremeniš enga se tut ostalo poruši, tk da je treba to pol fine-tunat).

To je najbolj pomembno najt pr setu, ker z optimalno temp gum dosežeš da dlje držijo in vse 4 nucaš približno enakomerno (čeprav bo FR vedno najbolj na udaru v counter-clockwise progah, in FL v clockwise) ter dosežeš hitrejše cajte, ker je grip boljši, manj drsenja itd...

Seveda je pa treba tut vse ostale nastavitve najt čim boljše, sam pač guma je stik s cesto in zato najbl pomembna nastavitev z vsem hudičem ki ji pripada zravn...

Sam za take hece uporabljam MoTeC (telemetrija), ker ti res vrne vse podatke kar rabš [ok]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...