fitipalDDi 3 Napisano May 29, 2009 Share Napisano May 29, 2009 Sej sem že včeraj napisal pritožbo ... sam je ni več tam??? Kaj pa nisem prov napisal? mAxl ... a si ti zbrisal ... zakaj? Link to post
Odisej 5 Napisano May 29, 2009 Share Napisano May 29, 2009 Zrihtajte vsi slick gume! zakaj? Link to post
McGoga 2 Napisano May 29, 2009 Share Napisano May 29, 2009 Da bomo na slikah in na posnetkih enotni. Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 29, 2009 Avtor Share Napisano May 29, 2009 Sej sem že včeraj napisal pritožbo ... sam je ni več tam??? Kaj pa nisem prov napisal? mAxl ... a si ti zbrisal ... zakaj? Malo si preberi tam kaj piše pri pritožbah(celo z tiskanimi je povdarjeno)... Link to post
fitipalDDi 3 Napisano May 29, 2009 Share Napisano May 29, 2009 sem popravil ... upam, da je sedaj OK. Yelo ... kaj imaš srečo, da sem bil ob tebi na desni strani kot ene vrste ščit ... ker drugače bi jih ti dobil ... Link to post
Yelo 36 Napisano May 29, 2009 Share Napisano May 29, 2009 Sedaj ti je sigurno žal,da ti je štart uspel! Sicer pa sem tudi jaz posredno malo fasal ampak na srečo brez poškodbe no vsaj mislim,da brez ker nisem nič gledal. V boksih se pa tudi ni kaj opazilo. Link to post
fitipalDDi 3 Napisano May 29, 2009 Share Napisano May 29, 2009 Sedaj ti je sigurno žal,da ti je štart uspel! ej, ne vem ... nikoli ni prav ... sej ne vem, ali naj dobro štartam in čakam batine od zadaj ali naj rajši počasi začnem in pol vsaj dirkam ... Ja, sem zopet dobro štartal Sam, po tem incedentu sem sicer lohk vozil naprej ... sam avto ni šel pod 1.34.700 ... po menjavi koles in delnem popravilu je šel takoj 1.33.500 sam sem pa pol sam zajebal k sem šel preveč na robnik in me je zavrtelo ... pa sem levo kolo tudi poškodoval polega spojlerja spredaj ... pa je šel boj za 5 mesto se mi zdi pol me je šele nosilo, kljub popravilu v boxu ... sem imel volan skos na 45 stopinj ko sem šel naravnost ... ampak je bil pol un levi dvojni hard na polovici piste lažje vozen .. ampak sam ta ... časi pa so padli na 1.37.xxx .... tema Komi čakam piste po Monacu Sicer pa sem tudi jaz posredno malo fasal ampak na srečo brez poškodbe no vsaj mislim,da brez ker nisem nič gledal. V boksih se pa tudi ni kaj opazilo. možno ja, ker sva bila zelo skup ... sam sem vse jest kasiral od Denisa ... jej jej ... pa sem že mislil, ko sem bil v sredini ovinka, da bo OK ... ko me ni nihče ruknu od zadaj .. pol pa k kataput .. sem najprej mislil, da sva midva kje zapela ... Link to post
Yelo 36 Napisano May 29, 2009 Share Napisano May 29, 2009 Pa ni bil Denis! Luka Fortuna je bil! Link to post
fitipalDDi 3 Napisano May 29, 2009 Share Napisano May 29, 2009 Pa ni bil Denis! Luka Fortuna je bil! uff, ja ... my mistake vidim, da sta dva Fortuna pa sem mal zamešal ... sej, to pa je to .. tuki nICK name tam IME in PRIIMEK .. pa sploh ne vem, kdo je kdo pol pa še dva ista priimka ... sorry Denis če sem te kam potlačil. Link to post
McGoga 2 Napisano May 29, 2009 Share Napisano May 29, 2009 Jaj fiti, kak sm bil jezn ko si me v ogrevalnem butnu, pa poškodoval krilce. Ampak, če je bla to cena, ki sem jo plačal, da sem odnesel celo kožo v prvem zavoju, sem več kot zadovoljen Link to post
Odisej 5 Napisano May 29, 2009 Share Napisano May 29, 2009 Sam sem tudi dobil porcijo poškodb, moram pogledat sploh kaj točno je bilo, samo vem da je vse letelo in se vrtelo...ampak potem pa nisem mogel avta spravit več na vsaj 1 33...no eneparkat mi je retalo, samo je bil prednji del preveč poškodovan. fitipalDDi: ali sva se midva borila za 6 mesto - Williams? Link to post
fitipalDDi 3 Napisano May 29, 2009 Share Napisano May 29, 2009 Jaj fiti, kak sm bil jezn ko si me v ogrevalnem butnu, pa poškodoval krilce. Ampak, če je bla to cena, ki sem jo plačal, da sem odnesel celo kožo v prvem zavoju, sem več kot zadovoljen joooj Goga ... res ja - sorry ... če si pa kr zabremzal ... nisem hotel, sem bremzal k norc pa se nisem mogel tako hitro ustavit ... sem mislil, da se te nisem dotaknil, ker jest nisem imel nič rumeno spredaj - je šlo na milimetre. Lej ... še 1x sorry ... k jest že tako full merkam, da se to ne bi zgodilo ... sej veš, ta ogrevalni krog se sploh ne ve točno, kaj bi se delalo v njem in pol se zgodi kar se dogaja. Kaj pa če ga sploh ne bi imeli več? Link to post
fitipalDDi 3 Napisano May 29, 2009 Share Napisano May 29, 2009 Sam sem tudi dobil porcijo poškodb, moram pogledat sploh kaj točno je bilo, samo vem da je vse letelo in se vrtelo...ampak potem pa nisem mogel avta spravit več na vsaj 1 33...no eneparkat mi je retalo, samo je bil prednji del preveč poškodovan. fitipalDDi: ali sva se midva borila za 6 mesto - Williams? ja, mislim da ja ... sem bil sicer mal hitrejši, sam nekako ni šlo da bi šel mimo ... dokler pol nisem sam zajebal, ko sem se zavrtel tam ... a sva se kaj dotaknila takrat? Ma cel avto sem imel čudn in sem se celo dirko sam matral ... hehehe ... je bilo OK dirkati vsaj s teboj Link to post
Cime 2 Napisano May 29, 2009 Share Napisano May 29, 2009 Potemtakem je samo Force India v celoti prosta? Če je tako bi prijavil moštvo: Moštvo: Force India 1. Dirkač: Simon Ses 2. Voznik: Andrej Arh Link to post
Recommended Posts