Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Sej sem že včeraj napisal pritožbo ... sam je ni več tam???

Kaj pa nisem prov napisal? mAxl ... a si ti zbrisal ... zakaj?

Malo si preberi tam kaj piše pri pritožbah(celo z tiskanimi je povdarjeno)...

Sedaj ti je sigurno žal,da ti je štart uspel!icon_thumbsup.gif[it][it]

Sicer pa sem tudi jaz posredno malo fasal ampak na srečo brez poškodbe no vsaj mislim,da brez ker nisem nič gledal. V boksih se pa tudi ni kaj opazilo.

Sedaj ti je sigurno žal,da ti je štart uspel!icon_thumbsup.gif[it][it]

ej, ne vem ... nikoli ni prav ... sej ne vem, ali naj dobro štartam in čakam batine od zadaj ali naj rajši počasi začnem in pol vsaj dirkam ...

Ja, sem zopet dobro štartal :)

Sam, po tem incedentu sem sicer lohk vozil naprej ... sam avto ni šel pod 1.34.700 ... po menjavi koles in delnem popravilu je šel takoj 1.33.500 :) sam sem pa pol sam zajebal k sem

šel preveč na robnik in me je zavrtelo ... pa sem levo kolo tudi poškodoval polega spojlerja

spredaj ... pa je šel boj za 5 mesto se mi zdi :) pol me je šele nosilo, kljub popravilu v boxu ...

sem imel volan skos na 45 stopinj ko sem šel naravnost ... ampak je bil pol un levi dvojni hard

na polovici piste lažje vozen .. ampak sam ta ... časi pa so padli na 1.37.xxx .... tema

Komi čakam piste po Monacu :)

Sicer pa sem tudi jaz posredno malo fasal ampak na srečo brez poškodbe no vsaj mislim,da brez ker nisem nič gledal. V boksih se pa tudi ni kaj opazilo.

možno ja, ker sva bila zelo skup ... sam sem vse jest kasiral od Denisa ... jej jej ... pa sem

že mislil, ko sem bil v sredini ovinka, da bo OK ... ko me ni nihče ruknu od zadaj .. pol pa k kataput .. sem najprej mislil, da sva midva kje zapela ...

Pa ni bil Denis! Luka Fortuna je bil!

uff, ja ... my mistake icon_zvizg.gif vidim, da sta dva Fortuna pa sem mal zamešal ...

sej, to pa je to .. tuki nICK name tam IME in PRIIMEK .. pa sploh ne vem, kdo je kdo [Joj]

pol pa še dva ista priimka ... sorry Denis če sem te kam potlačil.

Jaj fiti, kak sm bil jezn ko si me v ogrevalnem butnu, pa poškodoval krilce. Ampak, če je bla to cena, ki sem jo plačal, da sem odnesel celo kožo v prvem zavoju, sem več kot zadovoljen icon_owje.gif[champ]

Sam sem tudi dobil porcijo poškodb, moram pogledat sploh kaj točno je bilo, samo vem da je vse letelo in se vrtelo...ampak potem pa nisem mogel avta spravit več na vsaj 1 33...no eneparkat mi je retalo, samo je bil prednji del preveč poškodovan.

fitipalDDi: ali sva se midva borila za 6 mesto - Williams?

Jaj fiti, kak sm bil jezn ko si me v ogrevalnem butnu, pa poškodoval krilce. Ampak, če je bla to cena, ki sem jo plačal, da sem odnesel celo kožo v prvem zavoju, sem več kot zadovoljen icon_owje.gif[champ]

joooj Goga ... res ja - sorry ... če si pa kr zabremzal ... nisem hotel, sem bremzal k norc pa

se nisem mogel tako hitro ustavit ... sem mislil, da se te nisem dotaknil, ker jest nisem imel nič

rumeno spredaj - je šlo na milimetre. Lej ... še 1x sorry ... k jest že tako full merkam, da se to

ne bi zgodilo ... sej veš, ta ogrevalni krog se sploh ne ve točno, kaj bi se delalo v njem in pol

se zgodi kar se dogaja.

Kaj pa če ga sploh ne bi imeli več?

Sam sem tudi dobil porcijo poškodb, moram pogledat sploh kaj točno je bilo, samo vem da je vse letelo in se vrtelo...ampak potem pa nisem mogel avta spravit več na vsaj 1 33...no eneparkat mi je retalo, samo je bil prednji del preveč poškodovan.

fitipalDDi: ali sva se midva borila za 6 mesto - Williams?

ja, mislim da ja ... sem bil sicer mal hitrejši, sam nekako ni šlo da bi šel mimo ... dokler pol

nisem sam zajebal, ko sem se zavrtel tam ... a sva se kaj dotaknila takrat?

Ma cel avto sem imel čudn in sem se celo dirko sam matral ... hehehe ... je bilo OK dirkati

vsaj s teboj :)

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...