darjan986 0 Napisano May 27, 2009 Share Napisano May 27, 2009 hey! daj povejte mi kako se prijavim v f1 prvenstvo, če se še lahko?hvala Link to post
Yelo 36 Napisano May 27, 2009 Share Napisano May 27, 2009 Nick: ????? Ime priimek: ????? Dirkalnik: ????? To izpolni! Pa tukaj poglej v katerih ekipah je še prostor: http://www.slo-racing.com/index.php?opt ... Itemid=181 Pa pod istim imenom in priimkom se moraš vpisat tudi v igri! Brez nickov! Link to post
aljosa00 0 Napisano May 27, 2009 Share Napisano May 27, 2009 L.p. vsem skupaj rad bi se prijavu v ligo Nick.: aleksis Ime: Aljoša Barovič Dirkalnik: Honda thx Link to post
darjan986 0 Napisano May 28, 2009 Share Napisano May 28, 2009 Jaz ne obljubim da se bom udeležil dirke ker ne vem če mi bo do takrat uspelo usposobit igro. Poskusna verzija je delovala normalno, zdaj cela pa nikakor ne deluje. Link to post
Cime 2 Napisano May 28, 2009 Share Napisano May 28, 2009 Jaz sem prišel do nove mašince tako, da bi se rad prijavil v edino preostalo moštvo, ki je še na vojlo SUPER AGURI imam tudi prijatelja s katerim bi vozila skupaj za Japonsko moštvo. Zelo bi bil vesel, če bi dobila dovoljenje, da se že danes udeleživa treninga. Na tem področju imava že kar nekaj izkušenj in jasno oba uporabljava volane kar je danes že osnova in ne več dodatek. V pričakovanju odgovora. LP Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 28, 2009 Avtor Share Napisano May 28, 2009 Samo eden Aguri je še prost, oziroma samo še ta sedež za prvenstvo... Po koncu dirke bodo verjetno že prve čistke(neudeležbe), pa bo kaj več frej. Link to post
Cime 2 Napisano May 28, 2009 Share Napisano May 28, 2009 Ok ni problema bom jest počaku na "čistke" pa bom se pol s frendom posvetvou ter se odloču glede na prazna mesta kam bova šla... HVALA LP Link to post
A. Golja 1 Napisano May 28, 2009 Share Napisano May 28, 2009 L.p. vsem skupaj rad bi se prijavu v ligo Nick.: aleksis Ime: Aljoša Barovič Dirkalnik: Honda thx Ne rabiš nicka..morš met u rFactorju ime in priimek.--recimo Alen Golja; Aljoša Barovic;... mene pa spet nebo na dirko...zdej ko sm usposobu net, mi pa komp zajebava.. upam na naslednjo.. Link to post
marjan 0 Napisano May 28, 2009 Share Napisano May 28, 2009 jst sm se po dolgem premisleku odloču, da svojo kariero začasno obesim na klin, to pa zato ker me od 10.junija ne bo doma, pa nevem potem kdaj se vrnem. Da sem to storil prej kot sem nameraval, pa je bil razlog moj volan, kr me je dons začel neki zajebavat. Vrnt na dirke se pa mislm takrat (če bo kej prostora), ko pridem nazaj domu oz. ko bom lahku spet vozu in ko bom postal mal bulši kot sem sedaj. Do takrat pa se vam pridružm kdaj pa kdaj na treningu. Pa LP in srečno vsem na dirkah!!! Link to post
fitipalDDi 3 Napisano May 28, 2009 Share Napisano May 28, 2009 dober začetek in vsega konec že v prvem krogu - ovinku ... g. Luka Fortuna ne smeš prehitevati po travi ... mislim no ... Link to post
TheDoHc 0 Napisano May 28, 2009 Share Napisano May 28, 2009 Ja ni blo to mislen prehtevanje.to je bil moj idiotizem.in se opravičujem banicu in pa drobnetu k sm jima uničil dirko.sry. kazen je kaka? lp Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 28, 2009 Avtor Share Napisano May 28, 2009 Rezultati Izbrisani iz lige Butkovič Bagari Zupančič Mohorič Prvo opozorilo Rovan Furdi sam zapustil ligo(vrnitev mogoča ) Link to post
Odisej 5 Napisano May 28, 2009 Share Napisano May 28, 2009 Kazen.....najprej mora biti uradna pritožba.....sem tudi sam malo fasal Link to post
Recommended Posts