Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Pametna se mi zdi ta ideja ja! Kaj pa vprašanja? Najprej verjetno o kvalifikacijah potem o samem štartu in odvijanju, pa nekaj za naslednjo dirko?

po mojm bi blo bolj zanimivo za brat, če ne postaviš vsakmu istga vprašanja(npr. vsem trem-kako vam je uspel štart)...čimbolj raznoliko.

sj se razumemo :P

mene dons ne bo na dirko, kr nimam časa, moram do jutr napisat seminarsko za u šolo (jst pa še nč nimam wink.gif), pa še anglo jutr pišemo (jao) sad.gif:(sad.gif. pa še zaenkrat mi ne gre tuk dobr - premal treningov mam za sabo še (bom sm jst pol na videu :D). za nasledno dirko v Bahrajnu pa upam da bom že mal bolj konkurenčen :D

In prva žrtev sem jazzzz pm! Preširoko v zadnjem ovinku čez robnik pa sem šel lepo v ograjo. Fak in alkohol in dirka... nikoli več. Pa mi je še kar dobro kazalo ma jebemu. Srečno vsem v nadaljevanju!

Pri rezultatih sem ugotovil manjšo napako.

Pavel Drobne ima napisano število postankov 0. To sem osebno preveril in po pregledu posnetkov sem ugotovil,da je bil najmanj enkrat v boksih. Tako,da 0 postankov ni pravi podatek!

res mi ni nč jasn okol teh terminov , ko nekateri še sprašujejo [Jaoo]

imate termin dirk in , kaj tu ni jasno icon_joj.gif

meni je vse jasno , za datume smo se zmenl , da ostane kakor je admin napisal in konc, kdor je , je , drugače pa po dveh neopravičil izostanka dirke , izbris iz startne liste voznikov [ok]

nevem kaj bi še dodal [guns]

Jest se šele danes opravičujem za včeraj, ker sem bil nenačrtovano 2 dni službeno odsoten in

se res nisem mogel udeležiti dirke ... čeprav sem mislil, da bom včeraj prišel domov pa so se

stvari zalomile ... nisem včeraj niti do neta mogel icon_jaooo.gif

Sorry ...

Yelo ... a si spet zmagu biggrin.gif ... čestitam ... ti je kdo težel v prvi ovinek, k mene ni bilo??

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...