mAxL 1 106 Napisano May 19, 2009 Avtor Share Napisano May 19, 2009 Sej je Bonča tudi v slovenščino spravil zadevo... Link to post
Khorne 4 Napisano May 19, 2009 Share Napisano May 19, 2009 Recimo, da kaže dokaj prav http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%2 ... slika.html Upam, da boste vi ki ste bolj s severa imeli lepo! Link to post
Oxy 11 Napisano May 19, 2009 Share Napisano May 19, 2009 Jaz sem takoj da se prestavi na četrtek ker jutri mislim da bo fenomenala tekma lige prvakov. Link to post
Yelo 36 Napisano May 20, 2009 Share Napisano May 20, 2009 Ja! Za naslednji teden bi bilo res bolj pametno da prestavimo dirko na torek ali pa četrtek,ker drugače bo udeležba na dirki 0. Kaj se pa vremena tiče pa se res ne da nič pomagat. Zaradi neviht se dirke ne bodo prestavljale. Pač tako je! Še vedno je bolj varno izklopit kot pa sedet ob skurjeni kišti. Link to post
Odisej 5 Napisano May 20, 2009 Share Napisano May 20, 2009 naslednji teden je potem bolje da gremo na torek (no vsaj zame) Link to post
Yelo 36 Napisano May 20, 2009 Share Napisano May 20, 2009 :!: Predlog :!: A bi bil kdo pripravljen delat tiskovne konference po dirki? Tri vprašanja za prve tri plus tri vprašanja za naključno izbranega voznika! Vprašanja in odgovori bi se lahko po dirki objavili na sloracing strani. Če bi to šlo?! Link to post
marjan 0 Napisano May 20, 2009 Share Napisano May 20, 2009 Jaz sem takoj da se prestavi na četrtek ker jutri mislim da bo fenomenala tekma lige prvakov. dons je finale pokala UEFE :wink: Link to post
PEK 2 291 Napisano May 20, 2009 Share Napisano May 20, 2009 drug tedn pa finale lige prvakov Link to post
Odisej 5 Napisano May 20, 2009 Share Napisano May 20, 2009 :!: Predlog :!: A bi bil kdo pripravljen delat tiskovne konference po dirki? Prvi trije odgovorijo na standardna vprašanje (jih sestavimo) in na vseh dirkah so ta vprašanje ista....eden od voznikov pa je izbran (naključno) in da izjavo o dirki....tako bi jest naredil. ok? Link to post
Yelo 36 Napisano May 20, 2009 Share Napisano May 20, 2009 Mogoče samo eno ali največ dva standardna vprašanja. Vsaj eno vprašanje pa se mora navezovat na neki dogodek,ki se je zgodil na dirki. Drugače bo to običajen opis dirke! Vprašanja je pač treba navezovat na dogodke,ki so se na dirki zgodili. Ne vem! Če bo kdo to prevzel naj se javi pa se pol dogovorimo. Link to post
cresh 0 Napisano May 20, 2009 Share Napisano May 20, 2009 hehe, sam da se ne boste pol zgovarjal na tremo k vas bomo vprašal o glavnem mestu ZDA,hehehehehee missuniverse.press Za drug tedn sem pa tudi jaz za torek. Link to post
A. Golja 1 Napisano May 20, 2009 Share Napisano May 20, 2009 Mogoče samo eno ali največ dva standardna vprašanja. Vsaj eno vprašanje pa se mora navezovat na neki dogodek,ki se je zgodil na dirki. Drugače bo to običajen opis dirke! Vprašanja je pač treba navezovat na dogodke,ki so se na dirki zgodili. Ne vem! Če bo kdo to prevzel naj se javi pa se pol dogovorimo. se javim jst.. Link to post
Recommended Posts