Yelo 36 Napisano May 13, 2009 Share Napisano May 13, 2009 Hvala za čestitke! Pod drobnogled pa me lahko daste kdaj hočete. Se nimam česa bat! Kaj se pa dirke tiče bi pa tako povedal. Za štart sem vedel da bo problem ker sem to opazil že na treningih ampak glede na štartno pozicijo Robija si nisem mislil,da se bom v prvem ovinku z njim boril. Prvi zavoj je bil njegov in bila sma zelo na knap drug ob drugem. Vedel sem da ne smem popustit,ker je naslednji zavoj v levo in tam sem bil jaz v prednosti tako,da se mi je izšlo. Potem pa gasa kolk se je dalo,da si pridobim nekaj prednosti za prvi postanek. Na postanku je bilo vse ok,brez problemov in tako sem ob izhodu iz boksov pristal na četrtem mestu tik za Timom. Tima sem še v istem krogu prehitel Jani pa je šel v bokse tako da sem v naslednjem krogu imel pred sabo še samo Mirota. Na srečo je tudi Miro imel v tem krogu postanek in pot do zmage mi je bila odprta. Osem krogov pred koncem se odpravim na predviden zadnji postanek z 32 sec. prednostjo. Tudi ta postanek je bil brez problemov in tako sem se vrnil na stezo kot vodeči z osmimi sekundami prednosti pred prvim zasledovalcem. Ostalih osem krogov je bilo treba samo pazit da ne naredim napake čeprav sem malo cvikal da mi kišta spet dirko zasoli. No! Na srečo je bilo vse v najlepšem redu in dirko sem varno pripeljal do konca. Sem pa na posnetkih pregledal vaš boj od 2-4 mesta. Ja res je bil boj! Dobri posnetki bodo! Link to post
jurko 0 Napisano May 13, 2009 Share Napisano May 13, 2009 YELO sam te bo res treba mal počikerat. Qualy si imel tak cas da je za popizdt tankat si šel konec 9 kroga se pravi : Qualy si porabu 2 kroga (iz boxa +krog ko si cas postavil)= 2 laps fuel potem je se 1 krog warm lap= 1 lap fuel in tankat si sel v 9 oziroma zacetek 10 kroga=10 laps 10 laps fuel ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ cca. 13 laps fuel in kaksen je bil tvoj čas Qualya??? se nisem mogu zadrzat da nisem komentiral. moj je bil 1 34 040 na testiranjih danes (2 laps fuel, radiator 2 ,diski 2.6cm,duck size1, super soft)+ da mi je tacas ratal po miljontič tebi pa v prvo. No pa vseeno ČESTITKE ZA ZMAGO,jst sem tut kr zadovljen z rezultatom se posebaj da sem odvozu celo tekmo ne pa le štart (: Link to post
Bikec 0 Napisano May 13, 2009 Share Napisano May 13, 2009 Pozdrav vsem. Rad bi se pridruzo ligi in tekočem prvenstvu in sicer v mostvo team force india, če je se mozno.Moje ime je Slavko Mahoric. LP Link to post
Yelo 36 Napisano May 14, 2009 Share Napisano May 14, 2009 YELO sam te bo res treba mal počikerat. Kaj se pa čekiranja tiče sem že povedal,da ni problem. Se nimam česa bat! Jurko! Z takšnimi časi bi bil v profi ligi,ki sem jo en čas vozil okrog 10-15 mesta. Pol se pa zamisli malo. Očitno je,da še nikoli nisi probal vozit v profi ligi! Te pa razumem! Saj se sam dobro spomnim bivše ARL lige,ko nas je maf nascal kdaj hočeš in kolk hočeš. In kaj misliš,da sem si mislil? Ja,da goljufa kaj pa drugega čeprav je fant vozil pošteno. Ja izkušnje in pa treningi to je te čase prineslo kaj pa misliš. Res pa je ,da jaz ne vozim druga kot pa samo F1,ker mi ostalo ni zanimivo. Link to post
Odisej 5 Napisano May 14, 2009 Share Napisano May 14, 2009 Najprej čestitke vsem trem sopničkarjem Včeraj sem bil samo toliko na serverju, da sem posnetek potem dobil, pa da je jurko v miru štartal (brez zamere, mal heca). Ok, Edvin se je tko odpeljal, zadaj je pa ratal odličen fajt, super. Tukaj se vidi da ni prostora za napake, še manj pa za take, ki ti jo oprema prinese. Škoda je da nisem mogel vozit, da bi s timom nabrala več točk, ker proga mi kar leži, pa tudi setup je dober. Na kakšnih gumah ste vozili? Drugače pa čestitke kar vsem, dobro odpeljano! Link to post
fitipalDDi 3 Napisano May 14, 2009 Share Napisano May 14, 2009 Jest pa sploh ne vem, kaj naj komentiram ... sem kr mal jezen Štart ... bil sem 4 in sem že pred štartom gledal, kje naj bi šel mimo Janija kateri je bil drugi .. ali po levi ali po desni hehehe no, ker je šel malo desno, sem jo ubral jest levo po sredini ... pa spotoma še mimo Tima in spotoma še mimo Yelota hehehe .. in prvi ovinek je bil res moj ampak sva bila z Yelotom tako na knap .. mislim, da sva se celo držala .. jest sem te videl že v mojem avtu ... in pol drugi levi ovinek ... si šel kr hudo na nož v ovinek in itaq nisem imel možnosti .. in tako sem bil drugi ... pol pa lepo gasa ... naj povem, da je bila moja strategija samo en postanek in sem ciljal visoko .. pol se pa je pripeljal Jože, kateri je bil prehiter po ravnini .. po ovinkih pa prepočasen ... ampak skupno na krog tam tam ... ampak .. njegovo prehitevanje pred ovinkom v ciljno je bil skoraj da kamikaza ... sem se mu moral resno umaknit .. ker je priletel kot da ni ovinka .. pa OK ... pol pa za njim in sem ga lepo čakal ... sej se ne mudi ... imam en postanek in bila sva enako hitra .. mogoče sem bil jest celo malo hitrejši .. zadaj pa je tudi Tim že malo zaradi ovire Jožeta spredaj pritiskal name ... in pol čudno bremzanje .. seveda prepozno in posledično prepočasna vožnja iz ovinka sem prvič skraj da zadel Jožeta ... naslonil sem se ziher ... pol pa krog dva kasneje še bolj čudno bremzanje in BUF .. nisem se mogel ustaviti da ga ne bi vsaj malo naslonil in posledično tudi moj SPIN ne vem, a sem njegov avto kaj poškodoval ali ne ... moj je imel cel sredinski del v rumeni barvi in pol mi sprednja kolesal sploh niso več držala ... še slabš, ko sem hotel nadeljevati me je še 2x obrnilo in sem pol šel kr takoj box, da mi popravijo kar se da .. tuki pa štala ... ker to ni bilo na polovici dirke ... so mi natankali za 18 krogov bencina kar pa pol ni bilo dovolj do konca .. jao jao jao meni ... bil sem poln k tanker bencina pa sem imel le do 3 kroga pred koncem ... in zmeda v celoti ... pa sem že prišel se mi zdi na 4 ali 5 mesto ... pa še tega bi popravil, ker ste imeli vsi 2 postanka .. ampak ne .. sem moral še 1x v BOX pa še enkrat ko nisem imel kaj delat sem naredil se mi zdi kar 3 piruete v enem ovinku ... pač, spredaj mi po trku z Jožetem ni več avto deloval kot bi moral ... Pišuka, kr 11 krogov sem naredil na QUAL ... bi tudi jest moral iti na 2 postanka ... no .. sej sem OK, 7 mesto .. neki pik je .. ampak premalo ... realno mesto včeraj bi pomoje bilo od 2-4 Več sreče prihodnjič .. a ne Pa čestitke Yelotu ... Kar se pa naše lige tiče pa da je Yelo tolk hiter ... tuki ni nič drugega kot to da je nadrkal u nulo .. pa tudi verjamem mu, ko je rekel, da ON sploh še ni tako hiter .. no .. jest tudi mislim, če bi MAF peljal bi šel na QUAL 1.32.xxx pa bi imel bencina za več kot 10 krogov Eno so mladi in prehitri - drugi smo pa stari in še kr hitri še hvala bogu da tole ni ena profi liga ... Jest sem pa tudi malo občutljiv na piste .. te v F1 so mi več ali manj smotane .. no ne vse ... in na enih bom hiter na drugih pa mal manj Link to post
fitipalDDi 3 Napisano May 14, 2009 Share Napisano May 14, 2009 Delovno mesto za SUPER AGURI št. 18 je prosto ... tekmovalca s svojim sponzorjem in talentom vabimo v naše moštvo na preizkus dirkaških sposobnosti ... v kolikor bo dirkač dosegel normo, bo sprejet v naš TEAM. Ponudbe na ZS!! Kot prilogo pošljite PRINT SCREEN hot lap SEPANG - pogoj - čas pod 1.35.000 Link to post
fitipalDDi 3 Napisano May 14, 2009 Share Napisano May 14, 2009 na kakšnih gumah si vozil? SOFT Link to post
fitipalDDi 3 Napisano May 14, 2009 Share Napisano May 14, 2009 ... in pol čudno bremzanje .. seveda prepozno in posledično prepočasna vožnja iz ovinka sem prvič skraj da zadel Jožeta ... naslonil sem se ziher ... pol pa krog dva kasneje še bolj čudno bremzanje in BUF .. nisem se mogel ustaviti da ga ne bi vsaj malo naslonil in posledično tudi moj SPIN ne vem, a sem njegov avto kaj poškodoval ali ne ... moj je imel cel sredinski del v rumeni barvi in pol mi sprednja kolesal sploh niso več držala ... še slabš, ko sem hotel nadeljevati me je še 2x obrnilo in sem pol šel kr takoj box, da mi popravijo kar se da .. tuki pa štala ... ker to ni bilo na polovici dirke ... so mi natankali za 18 krogov bencina to čudno bremzanje ne mislim sebe ampak Jožeta Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 14, 2009 Avtor Share Napisano May 14, 2009 Prvenstvo - prosta mesta 3. BMW 10. Red Bull 17. Honda 18. Super Aguri Link to post
Khorne 4 Napisano May 14, 2009 Share Napisano May 14, 2009 Super dirka! No pa saj sem se že včeraj razpisal. Heh. Aja pa, zelo sem vesel, da bi narod rad prišel v ligo in, da morate postavljati ultimate tako kot Fiti. S te moke še bo nekaj kruha! Ja Boštjan škoda, da te ni bilo, če kot sam praviš, da ti je proga dobra in si bil zadovoljen tudi z nastavitvami. No pa zdaj od petka naprej boš menda dirkal raje. heh. Btw Oxy dobro si se spomnil za tiste priponke! Link to post
pdrobne 0 Napisano May 14, 2009 Share Napisano May 14, 2009 Jz bi se iskreno upraviču Juretu Balgari ker sem se mu v ogrevalnem krogu čist pred koncem zaletev v zadnji del dirkalnika,vendar so mi kar naenkrat vsi vozniki izginili,in potem par sekund za tem so se nazaj pojavili,bremzal sem kolikor sem lahka vendar je bilo prepozno ker se je kar naenkrat pojavil pred mano.Sorry Jure Lep pozdrav! Link to post
Diabolo 0 Napisano May 14, 2009 Share Napisano May 14, 2009 zdravo fantje mam eno prošnjo in sicer gre se za pomoči pri vožnji ker sem voznik tipkovnice in tudi moj team kolega pa se mogoče kdo drug in imamo zelo velike probleme z vožnjo včeraj sem bil malo na serverju pa sem malo opazoval druge in sem vido da tudi ostali z volani imajo težave s tem ker se enostavno zmotijo pri zniževanju predstav zaradi tega pride tudi do ogromnih napak obračanja karamboli itd.zato vas vljudno prosim če bi se lahko kako dogovorili za dodatne pomoči pri vožnji se pravi automatski menjalnik in še mogoče trakcioncontrol na high Hvala lp Link to post
Recommended Posts