MirO 67 Napisano May 13, 2009 Share Napisano May 13, 2009 jaz sem ga že vidu na serverju Link to post
fitipalDDi 3 Napisano May 13, 2009 Share Napisano May 13, 2009 jaz sem ga že vidu na serverju ne vem, je še en drug Jože .. tale pa je Joži ... mogoče ženska?? Link to post
JoeFR 0 Napisano May 13, 2009 Share Napisano May 13, 2009 Vem da se je na prejšnji dirki nekaj trudil ampak ga je kar ven metalo iz serverja Lp Jože Link to post
cresh 0 Napisano May 13, 2009 Share Napisano May 13, 2009 men od včeraj od dirke naprej meče ven vehicle collision mismatch, spreminju nism pa nič. A ma kdo kako idejo zakaj? Link to post
Khorne 4 Napisano May 13, 2009 Share Napisano May 13, 2009 Ne vidim drugega razloga kot morda, da uporabljaš dirkalnik, ki ga vozi že nekdo. Saj ne vem, če je morda zaradi tega ampak morda pa je. Link to post
Domc 214 Napisano May 13, 2009 Share Napisano May 13, 2009 Mene žal nebo na dirki. Me je tehnika izdala. Čimprej nov volan ka ta je čist v ***** Link to post
TheDoHc 0 Napisano May 13, 2009 Share Napisano May 13, 2009 katastrofa. pred gridom po ogrevalnem krogu so kr usi zginl,k sm se zaletu (nevedoč) v enga so se pa pojavel.car stovku,po startu odstopu. sux. Link to post
Mouly 2 Napisano May 13, 2009 Share Napisano May 13, 2009 Ker podn od dirke! Men so na gridu tud avti zginl pol se je pa sm en naslikov pred mano! Sm krilce utrgov, pa obeso uniču, pol sm pa na štartu še trive trough dubu za jump start ker nisem vidu semaforja! Najpre sm krog brez krilca odpelou, pol sem šel v bokse krilce zamenat, pol nasledn krog sem pa mislu opravt drive trough pa sem že peljal čez bokse, pa sem zapeljal mimo ciljne črte pa me je diskvalificiralo ker sem kao ignoriral kazen! Link to post
Yelo 36 Napisano May 13, 2009 Share Napisano May 13, 2009 Ja malo na SP poskušaj kaj moraš naredit ko dobiš kazen. In kako jo pravilno odslužiš! Link to post
Khorne 4 Napisano May 13, 2009 Share Napisano May 13, 2009 Najprej čestitke Yelotu in Mirku! No potem sem pa že jaz na odličnem tretjem mestu z veliko veliko sreče! Na kvalifikacijam sem bil kar malo presenečen, ko sem osvojil tretje mesto z več kot pol sekunde prednostti pred šetrtouvrščenim Oxyjem se mi zdi. Res pa je, da sem imel 15 litrov benza na kvalifikacijah. V bokse sem imel v planu iti dvakrat (13 z začetnim,10,7). Štart mi je presenetljivo uspel in, če bi hotel reskirati morda lahko napadel Yelota ampak sem se odločil, da bom šparal. Čez nekaj krogov nam je Yelo pobegnil in smo bila skupinica 5 voznikov, ki smo se recimo da borili za 2. mesto. Bilo je kar napeto! Po prvih postankih sem bil celo drugi a mi je Oxy skozi dihal kar močno za ovratnik, otresti se ga nisem mogel on me pa tudi ni mogel prehiteti. Potem pri drugih postankih sta me Oxy in Miro prehitela in bil sem četrti. Nekaj krogov sem jima pribal slediti, a sem se že nekako zadovoljil z četrtim mestom. Naenkrat pa v zadnjem ovinku vidim dim in nato Oxy-ja, ki se vrti. Preden je prišel nazaj sem dobil 3 sekunde, ki mi jih zadnji krog ni bilo težko ohraniti. Tako sem pristal na tretjem mestu. Hvala vsem za dirko! Link to post
MirO 67 Napisano May 13, 2009 Share Napisano May 13, 2009 ja res dobra dirka , sploh pa prvih 7-8 krogov , borba šestih vozil za drugo mesto,(vsi v razmaku 2-3 sek) kr užitek je blo replay pogledat zadovoljen z 2 mestom, no sej mislim da je to TOP, ker Edvin je prehiter(ga bo treba mal pod drobnogled pogledat) čestitke: Edvinu Hekiču Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 13, 2009 Avtor Share Napisano May 13, 2009 Preverte če štima. Klik! Link to post
Recommended Posts