Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Ker podn od dirke! Men so na gridu tud avti zginl pol se je pa sm en naslikov pred mano! Sm krilce utrgov, pa obeso uniču, pol sm pa na štartu še trive trough dubu za jump start ker nisem vidu semaforja!

Najpre sm krog brez krilca odpelou, pol sem šel v bokse krilce zamenat, pol nasledn krog sem pa mislu opravt drive trough pa sem že peljal čez bokse, pa sem zapeljal mimo ciljne črte pa me je diskvalificiralo ker sem kao ignoriral kazen!

Najprej čestitke Yelotu in Mirku! No potem sem pa že jaz na odličnem tretjem mestu z veliko veliko sreče! Na kvalifikacijam sem bil kar malo presenečen, ko sem osvojil tretje mesto z več kot pol sekunde prednostti pred šetrtouvrščenim Oxyjem se mi zdi. Res pa je, da sem imel 15 litrov benza na kvalifikacijah. V bokse sem imel v planu iti dvakrat (13 z začetnim,10,7). Štart mi je presenetljivo uspel in, če bi hotel reskirati morda lahko napadel Yelota ampak sem se odločil, da bom šparal. Čez nekaj krogov nam je Yelo pobegnil in smo bila skupinica 5 voznikov, ki smo se recimo da borili za 2. mesto. Bilo je kar napeto! Po prvih postankih sem bil celo drugi a mi je Oxy skozi dihal kar močno za ovratnik, otresti se ga nisem mogel on me pa tudi ni mogel prehiteti. Potem pri drugih postankih sta me Oxy in Miro prehitela in bil sem četrti. Nekaj krogov sem jima pribal slediti, a sem se že nekako zadovoljil z četrtim mestom. Naenkrat pa v zadnjem ovinku vidim dim in nato Oxy-ja, ki se vrti. Preden je prišel nazaj sem dobil 3 sekunde, ki mi jih zadnji krog ni bilo težko ohraniti. Tako sem pristal na tretjem mestu.

Hvala vsem za dirko!

ja res dobra dirka , sploh pa prvih 7-8 krogov , borba šestih vozil za drugo mesto,(vsi v razmaku 2-3 sek) kr užitek je blo replay pogledat [ok]

zadovoljen z 2 mestom, no sej mislim da je to TOP, ker Edvin je prehiter(ga bo treba mal pod drobnogled pogledat)

čestitke: Edvinu Hekiču [champ]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...