Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Savs. Če koga motijo TV kamere v FSONE ( mene zelo, ker so narobe pozicionirane ) in hočejo imeti točne in dobre naj storijo sledeče.

1. Povleci dol in sledi navodilom kako instalirati nove kamere iz tega linka in jih tudi namestite v svoj rF: http://www.mediafire.com/file/zmkn2ydlg ... e-2008.zip

2. Ker so žal tudi te kamere zanič icon_zvizg.gif sem malo raziskoval in odkirl kako jih lahko sam uredim. Ko imate nove datoteke s kamerami noter, greste recimo v prvo ( cam datoteka BMW Sauberja ) in poiščete kje piše

LocalCam=TVCOCKPIT

{

Fov=(79.000000, 74.000000)

Ko boste gledali to, boste videli da sta tam drugačni vrednosti ( 72.5000 ali neka takega ). No, in te ki sem jih tamle napisal vnesite v vse cam datoteke pri vseh ekipah. Se pravi pri vseh ekiapah mora biti v cam datoteki pri TV cockpit to : 79.000000, 74.000000. Poženite špil in videli boste razliko. Sam prilagam razliko med Ferrarijem z popolnoma originalnimi kamerami, in še tisto sliko, kjer sem si jih dokončno uredil

Prej:

grab071.jpg

Potem:

grab007.jpg

Očitna razlika :D

Da še pokomentiram mojo udeležbo včeraj na treningu: Kar presenečen sem bil, ker mi uspelo voziti dokaj solidne čase, glede na situacijo z opremo in prvo udeležbo... Ni slabo :D

Zanimiva MINI dirkica včeraj :) .. ko me je Yelo mal pribremzal v ovinek in sem se posledično

zavrtel ... in padel na zadnje ali predzanje mesto .. se je za mene šele začelo veselje :)

in sicer lov za vsem pred menoj :) sem jih nato vse ujel .. in prehitel ... bil spet drugi .. pol BOX ...

sem padel na 4 ali 5 mesto ... pa spet boj ... pa sem spet prišel na 2 mesto ... pol pa en mini

dvoboj v zadnjem krogu za 2-3 mesto ... mal testa sam sva se s Timom kr lepo peljala in se

prehitevala in na koncu je bil tudi Tim malo pred menoj :)

Ampak štartal pa sem ... k iz TOPA :) ... a ne Yelo .. .sem si za trenutek sposodil tvojo TURBINO :)

sam so mi iz boxa javili, da se boš pritožil, če ti je ne dam takoj nazaj .. pa kaj sem pol hotel ...

dal se ti jo nazaj in sem takoj izgubil 1 mesto [Jaoo]

Yelo....vidim da te bo treba obtežit ali pa moraš opustiti uporabo KERS-a biggrin.gif:D

Danes, upam da pridem...pričakujem pa kakšno točko no...ker nisem nič treniral.

Kakšne imate kaj čase na na dirkah...tko povprečje recimo 15 krogov.....gume pa tako ali tako zdržijo samo trde.

Ej nekateri ste bli včeraj na samomorilskem pohodu. Pazite malo kako se odvozi 1 ovinek tudi na daljših ravninah ste nekateri prileteli noter v ovinek z polnim šusem in če nebi gledal nazaj in se pravočasno umaknil bi spet pokalo.

Tako da dirka je pa bila polna obratov od 2 do 6 pozicije.

Tako še 1x malo si poglejte replay in kako vozijo drugi da se vidi kje se delajo napake.

Danes bo na štartu potrebno odpeljat lepo prvi ovinek, sej je časa za prehitevanje dovolj....V prvem ovinku se pa ponavadi v Maleziji vse zaplete, no v prvem in drugem.

No, sam sem tud bol mau krogov odpeljal v Sepangu (mislim da ene 10, pa še to prejšni teden), tako da bom danes treniral (nekako moram še nastavitve pogruntat), ampak kakšnega uspeha ne pričakujem na dirki.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...