Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Je pa res, da imaste samo do konca junija na en teden, potem ko boste ujeli pravi koledar, pa boste na tekočem (kar je velik boljš, pa še dodatno si našpičen od nedeljske dirke :) ).

Kakor veste...

Pa ja! Naj ostane kot je! Ker drugače se bo predolgo vleklo!

Torej! Jutri je dirka oziroma vse ostane tako kot je bilo dogovorjeno na začetku.

Teh par dirk odvozimo pol bo pa mir.

Ja mene tudi zgleda ne bo na dirki prehud je tale 1 teden razmaka ne gre ne gre z cajtom pa še niti enga kroga nisem odpeljal [guns][Joj]

Hehe Fiti, potem upam, da jaz pridem na drugo mesto. Jaz sem kar nekaj krogov odpelal samo nevem, če so moji časi hitri, ker če gledam čase s prejšnje lige sem kar nekaj zadaj. Hitreje od 1.35.5 pa ne gre pm. No bom videl kje sem, ko se na stezi srečam z Yelotom.

Ja danes bo treba trening naredit!

Po osmi uri začnemo! Če bo server fraj smo na serverju,če ne pa ga bo kdo naredil.

Ali jaz ali pa Miro!

Kaj se pa krogov tiče pa tudi jaz nisem kaj dost treniral. Imam kakih 30 krogov iz včerajšnjega treninga in to je vse.

biggrin.gif:D Točno 30 krogov! Sem pogledal!

Če boste še po 21.00 na serverju bom tudi jaz prišel. Zdaj se je zoped začel NCIS in nočem zamuditi niti ene epizode jbg. Seveda bom pa jutri na dirki!

Mater Yelo jaz se spomnem, da sta imela s Stojkotom čase pa ne vem če sem ziher ampak tudi pod 1.32. Se pravi, da sem jaz 3 sek počasnejši pa dvomim, da se peljem kot stara mama. No bomo danes videli na treningu.

Začnemo okrog 20:00! Kako dolgo bomo pa gor pa ne vem!

Odvisno od udeležbe.

Ja časi so pa odvisni od moda in proge tak da ne gledat tistih časov.

Sem pa včeraj na dirki že 1:34:7xx peljal. Proti koncu dirke ,da se razumemo.

Tak da glede na to,da sem malo treniral še kar gre.

Je še ostalo nekaj občutka iz prejšnje dirke v Majeziji. :D

Ker McGoga nima dostopa do neta ,me je naprosil , da ga opravičim za to dirko, je spet v bolnici icon_joj.gif(mu delajo generalko zgleda) mal heca , drugače mu pa želim čimprejšne okrevanje [ok]

Mi smo bolj na `jahali so peš´

Ja Gogo je kar nekajkrat obrnilo v Melbournu tako, da ni čudno če je staknil kakšno poškodbo. Ga je kar sral na progi heh. Tudi jaz mu želim čimprejšnjo vrnitev!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...