Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Napisal si:

Prve uspehi->Prvi uspehi

Australija->Avstralija ali pa Australia

drgač pa lepo narjen video [ok]

Saj sem rekel da sem naredil par felerjev,ki se mi jih ni dalo več popravljat!

Ko hočeš nekaj na hitro se ti po navadi sfiži![wall]

Fiti! Če bi bil tolk hiter kot jaz bi tud minutažo imela večjo!laugh.gif:lol::lol:

Pa tudi zvok ni ta pravi saj so mi ga na youtube spipali oziroma zaradi avtorskih pravic ni prave muzike posledično pa tudi ne zvoka od vozil.

Bemti!

Niti enga kroga še nisem odpeljal v Sepangu! Kakšni so kaj časi oziroma ali ste čase že kaj izboljšali?

Moram se danes malo pognat po stezi,da vidim kje sem. Hudičev je ta tempo dirk.icon_buzara.gif

Mi glih ne ustreza ker ja premalo časa za pripravo nastavitev pa kaj čemo bomo že vzdržali.

[ok]

Video sem pa popravil tak,da ga še samo na yotube naložim in upam,da mi sedaj zvok pustijo pri miru. :D

Ko bo naložen vam pa javih!

Kaj pa če bi tale tempo dirk malo raztegnili, saj je vseeno ali lovimo pravo F1 ali ne....pa dajmo dirkat na 14 dni pa je...pomoje si bo folk lažje na 14dni čas vzel kot pa sedaj ko imamo kar nekaj dirk na en teden sedaj.

Ja se strinjam da imamo vsakih 14 dni f1 ker je brezveze jaz še tudi nisem naredil nobenga kroga.

Tako sma že dva ki se strinjata za 14 dnevni urnik.

Naj še drugi povedo svoje mnenje pa se pol odločimo.

Meni je res malo na knap pa čeprav sem na začetku sam predlagal da bi tako začeli.

No saj,če se bo večina strinjala z tem,da imamo 14 dnevne premore pol bomo pač poskušali spremenit koledar dirk.

Ok, to bi bilo fino ja...pa poleti si naredimo recimo 3-4tedensko pavzo. Saj je vseeno če se sezona potegne v jesen ali zimo, da ne bomo takrat samevali icon_ok.gif

Če se odločimo za dirke na 14dni, potem že Sepang pade na naslednji teden.

OK,

14dni = 3 glasovi

7dni = 0 glasov

gremo folk....

No! Pa mi je ratalo popravit napake in zvok.

Popravljen video Avstralija:

Ena majhna napaka je še samo ni tolk vidna!icon_owje.gif[owje]

Pa na HQ je tud dobra slika tak da bo!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...