jurko 0 Napisano May 7, 2009 Share Napisano May 7, 2009 Direkcija Dirke ima vedno zadnjo besedo. Avtor mAxL Komisija (Yelo ali SloRacing) si bom dons vzel cas pa bom zgolj iz firbca se pritozu KAJ BO. njemu je vseen men pa tut. bom nehu tuki o te temi se vidmo tm. Link to post
Odisej 5 Napisano May 8, 2009 Share Napisano May 8, 2009 njemu je vseen men pa tut. nisem rekel da mi je vseeno.....rekel sem, da če bom kriv, bom sprejel kazen in to je to. Link to post
jurko 0 Napisano May 8, 2009 Share Napisano May 8, 2009 ja si mal kriv tako da si dobil opominček.Bo za preživet jst pa bom lahko končno v miru zaspal hehe (: lep pozdrav pa brez zamere (: Link to post
jurko 0 Napisano May 8, 2009 Share Napisano May 8, 2009 eno vprašanje oziroma prošnja. Ima kdo ker link navodila za setup nastavljat,osnove že vem samo pri vzmetenju mi pa ni povsem jasno kaj kej pomeni in podobno ? Pa se mal se bo treba zment kako se vozi v WARM LAP-u ker nekaterim to ni povsem jasno. Kot zdej vemo (iz prave formule za SC) se lahko prehiti le ko dirkač pred teboj ko ga ni na stezi-pesek,trava !!!! kako pa je za warm lap pa vem samo da so neke kazni in da je kriv tisti zadaj ce se zaleti v prednjega. Hvala Link to post
A. Golja 1 Napisano May 8, 2009 Share Napisano May 8, 2009 eno vprašanje oziroma prošnja. Ima kdo ker link navodila za setup nastavljat,osnove že vem samo pri vzmetenju mi pa ni povsem jasno kaj kej pomeni in podobno ? Pa se mal se bo treba zment kako se vozi v WARM LAP-u ker nekaterim to ni povsem jasno. Kot zdej vemo (iz prave formule za SC) se lahko prehiti le ko dirkač pred teboj ko ga ni na stezi-pesek,trava !!!! kako pa je za warm lap pa vem samo da so neke kazni in da je kriv tisti zadaj ce se zaleti v prednjega. Hvala kokr jest vem dirkača ki štarta na isti strani pred tabo ne smeš prehitet..čene ti napiše..You are ahead of the car you should be following...na eni trening dirki me je edn čakal ko sm se zavrtel, pa 1x sm mogu na enmu drugmu serverju enga čakat. Link to post
Odisej 5 Napisano May 8, 2009 Share Napisano May 8, 2009 ja si mal kriv tako da si dobil opominček.Bo za preživet jst pa bom lahko končno v miru zaspal hehe (: lep pozdrav pa brez zamere (: ni panike, jest zamere ne kuham, ker se je ne da pojest Link to post
Odisej 5 Napisano May 9, 2009 Share Napisano May 9, 2009 Do kakšnih časo kaj prihajate v Maleziji? Link to post
Khorne 4 Napisano May 9, 2009 Share Napisano May 9, 2009 Zaenkrat sem na 1.35 s benzom za 15 krogov. Mah smotana mi je ta proga da je groza. Link to post
Odisej 5 Napisano May 9, 2009 Share Napisano May 9, 2009 potem sva enaka, samo s tem da mam jest bencina za 10 krogov. Link to post
Yelo 36 Napisano May 10, 2009 Share Napisano May 10, 2009 Video Avstralija Popravljeno! Z nekaj feleri! Pa še zvok so mi spipali. Bom probal popravit! Link to post
JoeFR 0 Napisano May 10, 2009 Share Napisano May 10, 2009 Zelo lepo narejeno kar tako naprej Link to post
jurko 0 Napisano May 10, 2009 Share Napisano May 10, 2009 lepo opravljeno Yelo. Pa zahvalu bi se ti,da si se osredotoču tut na cel del moje dirke iz mojga kokpita,hehhe (: Link to post
skopusnik 1 374 Napisano May 10, 2009 Share Napisano May 10, 2009 Napisal si: Prve uspehi->Prvi uspehi Australija->Avstralija ali pa Australia drgač pa lepo narjen video Link to post
Recommended Posts