Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

Direkcija Dirke ima vedno zadnjo besedo.

Avtor mAxL

Komisija (Yelo ali SloRacing)

si bom dons vzel cas pa bom zgolj iz firbca se pritozu KAJ BO.

njemu je vseen men pa tut.

bom nehu tuki o te temi se vidmo tm.

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

eno vprašanje oziroma prošnja.

Ima kdo ker link navodila za setup nastavljat,osnove že vem samo pri vzmetenju mi pa ni povsem jasno kaj kej pomeni in podobno ?

Pa se mal se bo treba zment kako se vozi v WARM LAP-u ker nekaterim to ni povsem jasno.

Kot zdej vemo (iz prave formule za SC) se lahko prehiti le ko dirkač pred teboj ko ga ni na stezi-pesek,trava !!!! kako pa je za warm lap pa vem samo da so neke kazni in da je kriv tisti zadaj ce se zaleti v prednjega.

Hvala

eno vprašanje oziroma prošnja.

Ima kdo ker link navodila za setup nastavljat,osnove že vem samo pri vzmetenju mi pa ni povsem jasno kaj kej pomeni in podobno ?

Pa se mal se bo treba zment kako se vozi v WARM LAP-u ker nekaterim to ni povsem jasno.

Kot zdej vemo (iz prave formule za SC) se lahko prehiti le ko dirkač pred teboj ko ga ni na stezi-pesek,trava !!!! kako pa je za warm lap pa vem samo da so neke kazni in da je kriv tisti zadaj ce se zaleti v prednjega.

Hvala

kokr jest vem dirkača ki štarta na isti strani pred tabo ne smeš prehitet..čene ti napiše..You are ahead of the car you should be following...na eni trening dirki me je edn čakal ko sm se zavrtel, pa 1x sm mogu na enmu drugmu serverju enga čakat.

ja si mal kriv tako da si dobil opominček.Bo za preživet jst pa bom lahko končno v miru zaspal hehe (:

lep pozdrav pa brez zamere (:

ni panike, jest zamere ne kuham, ker se je ne da pojest [ok]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...