Domc 214 Napisano May 6, 2009 Share Napisano May 6, 2009 Kurc podvozje šlo. A kdo ve zakej mi zmeraj ko opravim 1 postanek mi začne središče volana v levo ful zamikat? Link to post
Khorne 4 Napisano May 6, 2009 Share Napisano May 6, 2009 Joooooooooojjjjjjjjjj pi*** materna. Connection lost!!!!!!!!! Zakaj u pm. Link to post
Khorne 4 Napisano May 6, 2009 Share Napisano May 6, 2009 pi***, pa z Mirkotom sva tako dobro dirkala, pa potem slišim, da je imel Drogba priložnost in pogledam na TV pufff pa me je obrnilo in v ograjo. Pa sem šel v bokse, zdi se mi, da nisem izgubil mesta, potem pa še ta internet. Fakof Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 6, 2009 Avtor Share Napisano May 6, 2009 Vrglo je vse dol...sicer prvič na temu serverju (ClioCUP je delav brez problemov)...do 11. ure imaste čas, da se dopišete v gpcos (tist ki se nebo, ga bom jast ročno, vendar bo dobil +10sek). Veljajo rezultati po 24 krogu... Link to post
Uroš Rovan 0 Napisano May 6, 2009 Share Napisano May 6, 2009 Mal zamudu na trening. Pol nisem kval peljal, ker je kolega na obisk prišel. Pol štart in kar OK zame - brez obračanj in trkov. Super sem rekel in pol sem dolgo vozil na 5. - 7. mestu. Po boksih, ki sem jih naštimal za 19. krog sem peljal še mal bolje in 6. mesto se je zdelo ne tako daleč. Pol pa mi RIKNE MAŠINA!!! Kar gori brez veze. Sploh nisem pretiraval z obrati (plave lučke se mi sploh niso vžigale) In šparal z mašino. Karneki. In že zadnjič na treningu mi je tud mašina šla. A ima ta jebeni avto večji damage faktor, kot ostali al kaj? Brezveze se mi zdi, ker sem peljal zase OK in saj pravim - šparal mašino. Dobra dirka drugače, čeprav sem bil počasnejši, me nihče ni tikal v rit in tudi skoraj vedno sem se umaknil, če je kdo prišel. Se mi zdi, da ni bilo živčnosti, razen na začetku. Pa Jani se je pred mano precej vrtel. Sva se ene trikrat prehitela. Se vidimo drugo sredo. LP U! Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 6, 2009 Avtor Share Napisano May 6, 2009 Evo McGoga :mrgreen: http://www.slo-racing.com/index.php?opt ... Itemid=189 Link to post
Uroš Rovan 0 Napisano May 6, 2009 Share Napisano May 6, 2009 Vrglo je vse dol...sicer prvič na temu serverju (ClioCUP je delav brez problemov)...do 11. ure imaste čas, da se dopišete v gpcos (tist ki se nebo, ga bom jast ročno, vendar bo dobil +10sek). Veljajo rezultati po 24 krogu... In kaj je treba narest?? Link to post
Yelo 36 Napisano May 6, 2009 Share Napisano May 6, 2009 To z TVjem mi ne dela me kar dol pokne! Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 6, 2009 Avtor Share Napisano May 6, 2009 Vrglo je vse dol...sicer prvič na temu serverju (ClioCUP je delav brez problemov)...do 11. ure imaste čas, da se dopišete v gpcos (tist ki se nebo, ga bom jast ročno, vendar bo dobil +10sek). Veljajo rezultati po 24 krogu... In kaj je treba narest?? Ti maš že nastavljeno Link to post
jurko 0 Napisano May 6, 2009 Share Napisano May 6, 2009 kaj naj recem dobr krog za ogrevaje ker na tekmi nism prevozu 10 metrov ko mi je dolinar zapru me zrinu v bankino sem pogledal replay !!!!! slabo je stratal tako da mu je predhodni pobegnu zakaj je pa zavil desno ker se ni imel nobenemu izmaknt mi pa ni jasn.staral sem fenomenalno potem pa gledal tekmo iz boxa. bo treba dat NO DAMEGE ker itak ce naredis napako zgubiš na casu oz te prehiti zasledovalec -ritopik.2 tedna sem se matral zastonj in gledal tekmo iz boxa BEDNO ,svaka čast. Link to post
fitipalDDi 3 Napisano May 6, 2009 Share Napisano May 6, 2009 Men se pa je 7-ma prestava vrtel v rdečo polje .. pa nisem mogel še bolj pritiskat ... Sicer je bil Yelo hiter, ampak sem kr dobro tole odpeljal Link to post
Yelo 36 Napisano May 6, 2009 Share Napisano May 6, 2009 Moram priznat fiti da si me presenetil! Prej bi za mano pričakoval Mirota vsaj po treningih sodeč! Link to post
jurko 0 Napisano May 6, 2009 Share Napisano May 6, 2009 ne me narobe razumet SEM PROTI no demage sam da trki med seboj ne bodo vplival na tekmo.brezglavo prehitevaje in podobne reči se kaznuje itd. Če naslednjo tekmo ne odvozm PRVEGA OVINKA grem vn iz lige ker je samo potrata mojega časa in truda. na tej progi sem bil cca 20 ur tekme pa 2 sekundi ,hmmmm Link to post
Yelo 36 Napisano May 6, 2009 Share Napisano May 6, 2009 Pritožbo napiši! Pa jo bodo "komisarji" obravnavali. Link to post
Recommended Posts