Mouly 2 Napisano May 5, 2009 Share Napisano May 5, 2009 Mene samo še zanima koliko kaj gume zdržijo, mehke al pa trše, ker se nisem udeležil poskusne dirke ki je bila včeraj, pa moram še taktiko nekako skovat samo je težko brez pravih podatkov. Do sedaj sem največ nekaj čez 10 krogov skup odvozil. Bo jutri server odprt pred dirko za en quick practise? Link to post
Janez 0 Napisano May 5, 2009 Share Napisano May 5, 2009 js se žav opravičujem kr nwm če bom lahko 2009 dirkav kr me skos dol meče ko pridem na server ker ko trackpack dam dol mi ga antivirusni zbriše pa nwm zakaj tko da si bom mogu enkrat windowse nanow nalošt. Link to post
Oxy 11 Napisano May 5, 2009 Share Napisano May 5, 2009 Jaz sem tudi v dilemi če bi dirkal tole drsalnico od formule. Ne vem kaj je z tem modom samo ne paše mi najbolj ali je pa kaj drugega narobe. Upam da bom porihtal tole do druge tekme ki je upam da čez 2 tedna. Link to post
Khorne 4 Napisano May 5, 2009 Share Napisano May 5, 2009 Oxy dirke so vsak teden, ne vsak drugi teden! Mislim, da do takrat dokler ne bomo ujeli prave formule ena. Link to post
Yelo 36 Napisano May 5, 2009 Share Napisano May 5, 2009 Ja Oxy! Krogi ti manjkajo! Jaz sem tud na začetku preklel ta mod samo se ga po prevoženih krogih navadiš pa gre! Sicer pa bo par naslednjih dirk še bolj zanimivo,ker bo manj časa za izdelavo in dodelavo nastavitev. Sedaj si par dirk sledi zaporedoma vsak teden ena dokler ne dohitimo terminov realne F1! Link to post
fitipalDDi 3 Napisano May 5, 2009 Share Napisano May 5, 2009 pa sej dost drži ... noooo, sicer bi tudi meni pasalo še malo bolj .. pa vseeno ... sej gre Gume .. medium full zdržijo, sam so 0,300 - 0,500 na krog počasnejše ... sedaj pa ... računaj pol nam ostane edino Formula_One_2005_by_CTDP_V1.2 k še najbolj drži .. pa še V10 motorji so da fajn vleče iz ovinka .... looooooooooooooooool Link to post
Odisej 5 Napisano May 6, 2009 Share Napisano May 6, 2009 Danes ne pozabte na dirko in parc ferme!! Link to post
fitipalDDi 3 Napisano May 6, 2009 Share Napisano May 6, 2009 Kaj pa je s parc fermejem? nč .. sam vklopljen je Link to post
Yelo 36 Napisano May 6, 2009 Share Napisano May 6, 2009 Parc ferme pomeni,da ko greš na kvalifikacije moraš v avto natočit toliko goriva koliko ga boš porabil do prvega postanka + gorivo za število prevoženih krogov na kvalifikacijah + dorivo za ogrevalni krog. Se pravi če boš na dirki imel prvi postanek v 15 krogu pol rabiš goriva za 15 krogov + gorivo za kvalifikacije (to je čist odvisno od posameznika koliko krogov bo naredil na kvalifikacijah) + gorivo za ogrevalni krog se pravi 1 krog. Primer: 15 krogov (dirka do prvrga postanka) + 4 ali več krogov (kvalifikacije - odvisno od posameznika) + 1 krog (ogrevalni krog) = 19 krogov Upam,da sem bi dovolj jasen! Link to post
Mouly 2 Napisano May 6, 2009 Share Napisano May 6, 2009 Gume se lahko menja med kvalifikacijami in dirko? Link to post
fitipalDDi 3 Napisano May 6, 2009 Share Napisano May 6, 2009 jest ne morem na server ... join timed out ... mi napiše .. pa sem že 5x probal Link to post
McGoga 2 Napisano May 6, 2009 Share Napisano May 6, 2009 Nimaš pravega passa, maš napisano na forumu! Link to post
Recommended Posts