Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

ja, tako kot si naštimaš avto za qual boš tudi štartal - bencin katerega si ponucal na qual ...

Torej delajte qual čase z dovolj bencina ... da ne boste pol vsi v prvem krogu v boxih ...

sicer pa .. to je vaša "skrivnostna" odločitev :)

Yelo ... a pol bo bl mal tekmovalcev ... spet :(

Sej pravim .. v nedeljo dopoldan so vsi doma .. pa bi mogli dirkat - le vstat je treba [krniki]

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Ne vem koliko nas bo ampak,če sodim po treningih nas bo spet bolj malo.

Sicer malenkost več kot v prvi izvedbi lige ampak glede na prijave še vedno malo.

Prijavljenih je bilo 20 voznikov. Dva sta se že odjavila! Se pravi nas ostane 18.

Na treningih sem videval po navadi ene in iste. Nekaterih v dveh tednih nisem opazil na serverju in sploh ne vem ali bodo vozili ali ne. Tudi opravičil se še ni nihče.

Izgleda da je spet enih par,ki so se prijavili čist tako brez veze. Tolk samo da drek mešajo.icon_jaooo.gif

No! Pustimo se presenetit!

Mislim pa,da nas bo vseeno enih 10 na dirki! Upam no! :arrow: :arrow: :arrow:

Za tiste,ki pa se ne javlate pa to opozorilo oziroma pravilo: http://www.slo-racing.com/index.php?opt ... Itemid=187

3.09 Udeležba oziroma neudeležba na dirkah.

Tekmovalec,ki iz različnih vzrokov ne namerava oziroma ne more sodelovati na dirki se mora vsaj dan pred dirko odjaviti oziroma opravičiti. Če se tekmovalec oziroma voznik pred dirko ne odjavi na dveh zaporednih dirkah se ga avtomatično briše iz seznama prijavljenih v ligi in v tekmovanju ne more več sodelovat.

Mah ku*** je to, ker pomoje večina teh, ko ne hodijo na treninge mislijo, da bodo prišli na dirko in potem kar zmagali. Ne vem lahko, da se motim in delajo svoje treninge in nastavitve offline.

Ojla. Če bo katera opcija da bo frej FERRARI ga nemudoma zamenjam za toro rosso.Ker na serverju nikoli ne vidim Mateja Plesnicar le Jože Avsec ki je redno prisoten od moštva FERRARI.

Danes me ne bo na practice zato pa jutr pridem na dirko. Sem prestavu zmenk na danes,jutr se ne jebe ampak se vozi TEKMO hehe (:

mogoče pridem danes od 20 uri za 45 minutk.

Lep pozdrav

A potem imamo prostor še za enega? Ker je eden kar resen kandidat. Ni važno katera ekipa je, samo, da bo notri.

Koga to misliš?

Glede prostih mest pa mislim,da je še ena Toyota fraj + tista mesta,ki jih je Maxl naštel!

Kolk mi je znano naj bi Alen Golja odpovedal sodelovanje.

Kaj se pa Mateja Plesnicarja tiče pa lahko rečem,da se je že kar parkrat udeležil treningov tako da njegov Ferrari trenutno ni fraj!

Pa niti ne vem,če je to sploh dobro,da se ekipe med prvenstvom menjavajo.

Po moje je najbolje,da vsi ostanemo v ekipah katere smo si izbrali na začetku.

Jaz pa tako veselo dal na novo windows, a sem si jaz indijanc pozabil shraniti nastavitve za jutrišnjo dirko. Upam, da mo bo ratalo kaj narediti do jutri. Pa porkamadona no!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...