Khorne 4 Napisano May 4, 2009 Share Napisano May 4, 2009 Aja Mauly glede ogledal je pa tako, da so povsot isti, ti moraš samo pritisniti tipko 3! Ko boš v kokpitu boš s pritiskom na tipko izklapljal in izklapljal ogledala, če boš imel pa T kamero, potem boš imel nekoliko več možnosti. Link to post
A. Golja 1 Napisano May 4, 2009 Share Napisano May 4, 2009 Eden redkih! Ki lepo napiše,da ne bo mogel. Ampak škoda pa vseeno,da ne moreš. na žalost je naneslo tko :? Link to post
fitipalDDi 3 Napisano May 4, 2009 Share Napisano May 4, 2009 Glede na to,da je danes še edini dan pred dirko,ko je server nastavljen na mod F1 (vsaj mislim da je) bi lahko zvečer odpeljali zadnjo testno dirko! Vsi,ki imate čas se dobimo po 21:00 na serverju! Sej ni jutri dirka ... v sredo je ... ali kako?? Link to post
Yelo 36 Napisano May 4, 2009 Share Napisano May 4, 2009 V torek je server zaseden! Tak da ni treninga v torek,ker se druga serija oziroma mod vozi na tem serverju. Če sem Maxla prav razumel! Link to post
Domc 214 Napisano May 4, 2009 Share Napisano May 4, 2009 Mene dns nebo na treningu ( šola- NPZ ) Link to post
marjan 0 Napisano May 4, 2009 Share Napisano May 4, 2009 če ne bom do srede uspel uštimat igrco, k me mod neki zajebeva, bom izpustu prvo dirko, potem bom pa vidu za naprej, če mi bo delovala. Link to post
Khorne 4 Napisano May 4, 2009 Share Napisano May 4, 2009 Jaz bom prišel na trening. No edino, če bo res slabo vreme potem ne bom prišel...danes ga kar nekaj serje. Upam, da se vidimo. Link to post
Zviko 0 Napisano May 4, 2009 Share Napisano May 4, 2009 samo malo...kaj a ob sredah so dirke????sem mislo da so v torek...pol se pa opravičujem, ker ob sredah nimam časa...škoda... Link to post
Killer_B 87 Napisano May 4, 2009 Share Napisano May 4, 2009 Sicr ne berem ravno pogosto tega foruma...ampak...kaj je že kdo pomislil, da bi furali najnovejšo sezono F1, zdaj ko je prišel mod za Race 07? Se mi zdi, da vam bo prišparalo veliko težav. Pa še uradno statistiko bi se dalo naredit preko GPCOS (vsaj zdi se mi). Link to post
Yelo 36 Napisano May 4, 2009 Share Napisano May 4, 2009 samo malo...kaj a ob sredah so dirke????sem mislo da so v torek...pol se pa opravičujem, ker ob sredah nimam časa...škoda... Madona pa saj je koledar vseh dirk že več kot en teden na sloracing strani! A nič ne gledate? A nič ne preverjate datumov? Pa kako se sploh lahko prijavite,če še terminov dirk točno ne veste oziroma ne preberete točno. Se mi spet zdi,da bo polovica takšnih,ki so se samo prijavili in sploh ne vejo kdaj se začne! Link to post
Yelo 36 Napisano May 4, 2009 Share Napisano May 4, 2009 Killer_B! Mi imamo rFactor ne Race 07! Večina pač nas to igro vozi! Statistiko pa bomo tudi imeli preko GPCOS. Tak da to ni problem. Kaj se pa moda za Race 07 tiče se mi pa zdi da ni glih neki mod oziroma se mi zdi grafično nedodelan. Ne vem lahko tudi da se motim ampak po slikah sodeč se mi tako zdi. Imam pol že raje rFactor in kakšen novi mod gor namazan! Link to post
Zviko 0 Napisano May 4, 2009 Share Napisano May 4, 2009 pa dobro no ne delaj panike...pač sem narobe videl pa sem mislo da je 6.5. torek no...pa sej ni panike mam še 2 lig na razpolago ko mi datumi bol ustrezajo...vi ste pa najbolši tak da sem probal prvo pri vas...pa brez zamere...BMW 4. fraj... Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 4, 2009 Avtor Share Napisano May 4, 2009 Flag rules sem dal na off, mogoče ker nebo rumenih zastav, tud SC odženemo Poročajte zvečer... Link to post
Yelo 36 Napisano May 4, 2009 Share Napisano May 4, 2009 Varnostni avto je sedaj ok! No! Ni več tečen in lepo ostaja v boksih! Tak,da štima tako kot je sedaj nastavljeno. Link to post
Odisej 5 Napisano May 5, 2009 Share Napisano May 5, 2009 Če sem včeraj prav razumel, moramo pred kvalifikacijami v sredo si naliti toliko bencina kolikor ga hočemo imeti na štartu dirke do prvega boksa? Link to post
Recommended Posts