Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

Aja Mauly glede ogledal je pa tako, da so povsot isti, ti moraš samo pritisniti tipko 3! Ko boš v kokpitu boš s pritiskom na tipko izklapljal in izklapljal ogledala, če boš imel pa T kamero, potem boš imel nekoliko več možnosti.

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Glede na to,da je danes še edini dan pred dirko,ko je server nastavljen na mod F1 (vsaj mislim da je) bi lahko zvečer odpeljali zadnjo testno dirko!

Vsi,ki imate čas se dobimo po 21:00 na serverju!

Sej ni jutri dirka ... v sredo je ... ali kako??

V torek je server zaseden!

Tak da ni treninga v torek,ker se druga serija oziroma mod vozi na tem serverju. Če sem Maxla prav razumel!

Sicr ne berem ravno pogosto tega foruma...ampak...kaj je že kdo pomislil, da bi furali najnovejšo sezono F1, zdaj ko je prišel mod za Race 07? Se mi zdi, da vam bo prišparalo veliko težav. Pa še uradno statistiko bi se dalo naredit preko GPCOS (vsaj zdi se mi).

samo malo...kaj a ob sredah so dirke????sem mislo da so v torek...pol se pa opravičujem, ker ob sredah nimam časa...škoda...:(

Madona pa saj je koledar vseh dirk že več kot en teden na sloracing strani! A nič ne gledate? A nič ne preverjate datumov?

Pa kako se sploh lahko prijavite,če še terminov dirk točno ne veste oziroma ne preberete točno.

Se mi spet zdi,da bo polovica takšnih,ki so se samo prijavili in sploh ne vejo kdaj se začne!

Killer_B!

Mi imamo rFactor ne Race 07! Večina pač nas to igro vozi!

Statistiko pa bomo tudi imeli preko GPCOS. Tak da to ni problem.

Kaj se pa moda za Race 07 tiče se mi pa zdi da ni glih neki mod oziroma se mi zdi grafično nedodelan. Ne vem lahko tudi da se motim ampak po slikah sodeč se mi tako zdi.

Imam pol že raje rFactor in kakšen novi mod gor namazan! [ok]

pa dobro no ne delaj panike...pač sem narobe videl pa sem mislo da je 6.5. torek no...pa sej ni panike mam še 2 lig na razpolago ko mi datumi bol ustrezajo...vi ste pa najbolši tak da sem probal prvo pri vas...pa brez zamere...BMW 4. fraj...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...