SchumacherM 58 Napisano May 3, 2009 Share Napisano May 3, 2009 Mouly, sploh ni problem vozit z MID TC..tistim ki imate popolno opremo..jaz pa moram za gas pa bremzo uporabljat tipke na volanu Ah, jbg pač ne bom zraven vas.. Link to post
Khorne 4 Napisano May 3, 2009 Share Napisano May 3, 2009 Vsi komaj čakamo na prvo dirko! Tnx za video! Link to post
Yelo 36 Napisano May 3, 2009 Share Napisano May 3, 2009 Aje že kdo kaj nagruntal glede varnostnega avtomobila?! Ker,če to ne rešimo pol ne vem kak bo! Link to post
Odisej 5 Napisano May 3, 2009 Share Napisano May 3, 2009 Nevem, jest sem se z SP igral pa mi ne rata tega jajca sklopit.... Link to post
Khorne 4 Napisano May 3, 2009 Share Napisano May 3, 2009 Ej, zakaj že se je server izklopil? Link to post
Yelo 36 Napisano May 3, 2009 Share Napisano May 3, 2009 Ja ker drugo serijo trenutno vozijo na njem! Link to post
Khorne 4 Napisano May 3, 2009 Share Napisano May 3, 2009 ahaa. Saj nekaj je napisal nekdo ja, samo sem bil tako zbran kao, da nisem uspel prebrati. Link to post
Mouly 2 Napisano May 3, 2009 Share Napisano May 3, 2009 Mene samo še zanima kako je z vzvratnimi ogledalci. Je to odviso od avta kje so, ker jst na mojmu ferrariju nč ne vidm, kaj se za mano dogaja, ker so ogledalca na stranicah avta. Samo slišim da je nekdo za mano (al pa včasih še to ne), kje pa je za mano pa pojma nimam, tako da če me hoče prehitet ga lahko zaprem (nevedoč da me prehiteva) in pride do nesreče. Se da to kako popravit ali imajo vsi avti fiksna ogledalca? (na prejšni verziji, ki ste jo vozili prejšno sezono si lahko zbral kje ma avto ogledalca) Link to post
Odisej 5 Napisano May 4, 2009 Share Napisano May 4, 2009 z eno tipko se vklopijo, samo ne vem katero...probaj avto dat na stezo, pa mal po tipkovnic šarit, in se ti bo pokazalo sredinsko in potem še oba stranska ogledala na vrhu ekrana Link to post
Yelo 36 Napisano May 4, 2009 Share Napisano May 4, 2009 Glede na to,da je danes še edini dan pred dirko,ko je server nastavljen na mod F1 (vsaj mislim da je) bi lahko zvečer odpeljali zadnjo testno dirko! Vsi,ki imate čas se dobimo po 21:00 na serverju! Glede varnostnega avtomobila pa mislim,da še vedno ni rešitve ali pa se motim. No! Vsaj jaz osebno še nisem kaj nagruntal. Tak da ne vem kako bo! Link to post
PEK 2 291 Napisano May 4, 2009 Share Napisano May 4, 2009 a full course yellow se ne da ugasnit v meniju? Link to post
A. Golja 1 Napisano May 4, 2009 Share Napisano May 4, 2009 jst nebom mogu vozit...tko da je ena toyota fraj Link to post
Yelo 36 Napisano May 4, 2009 Share Napisano May 4, 2009 Eden redkih! Ki lepo napiše,da ne bo mogel. Ampak škoda pa vseeno,da ne moreš. Link to post
Mouly 2 Napisano May 4, 2009 Share Napisano May 4, 2009 Mene tud ne bo danes, ker nimam časa (šola pa to...). Link to post
Recommended Posts