jurko 0 Napisano May 1, 2009 Share Napisano May 1, 2009 http://racecast.rfactor.net/?go=servers Tukaj naj bi se pogledal kdo trenutno vozi in kaksen ima best lap itd. sam ne najde nasega moda,serverja itd ker neki ne klapa. Glede GUME sem zgruntu zakaj nisem imel BELE ČRTE. V glavnem meniju SETINGS/PLAYER/ RACING SERIES/ sem imel nastavljen single player -FSONE 2008 SP V1.0b namesto FSONE 2008 MP V1.0b (multi player) tako da sem potem kupil formulo prav tako update in instaleral Soft gume z belo črto in je sedaj vse O.K Pa jst tut ne najdem nasega serverja PO IMENU le s IP-jem.sem ga iskal po imenu sloF1 z malo zacetnico,z veliko zacetnico,circuit - G.P ALBERT PARK, race series -FSONE 2008 MP V1.0B in GA NI !!!!!!!!!!!!!!! Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 2, 2009 Avtor Share Napisano May 2, 2009 http://racecast.rfactor.net/?go=servers Tukaj naj bi se pogledal kdo trenutno vozi in kaksen ima best lap itd. sam ne najde nasega moda,serverja itd ker neki ne klapa. Seveda ne klapa, če ni nastavljen racecast...zakaj pa ni, mamo pa svoje razloge. Server normalno dela in na njega prihajajo vozit, tako da mora biti razlog pri tebi, da ga ne dobiš. Tudi fizično sem pravkar probal in ga dobil (server ni na mojmu računalniku). Če ga ne dobiš z IPjem....ga poiščeš med modi F1SONE. Skratka server dela normalno... Link to post
jurko 0 Napisano May 2, 2009 Share Napisano May 2, 2009 jaz že pridem na server prek IP.sam mi ni jasn zakaj mi ne najde po imenu,pa nisem edini !!! Link to post
jurko 0 Napisano May 2, 2009 Share Napisano May 2, 2009 to mi pa najde preko IP-ja. pa dej mal razloži zakaj se ne vidi preko racecast si napisal da imate svoje razloge.a je treba kupt al kaj ne vem o čem se gre.mal več povej.pa brez zamere. Vazno da se najdemo na serverju (: Link to post
Domc 214 Napisano May 2, 2009 Share Napisano May 2, 2009 Ma je tuk hudo napisat IP ?? Važn de se pride na server tu če ti ga ne najde med drugimi serverji. Link to post
jurko 0 Napisano May 2, 2009 Share Napisano May 2, 2009 bi reku da nismo vsi potegnl istega packa - moda jst sem imel tistega SP+MP. ce pogledas server po modih nimata istega imena ti imas SE.vrjetn da je to to. pri meni sploh ni fsone08_SE imam samo FSONE 2008 MP V1.0B,tako da vrjetn tut Mirko ne najde ker imava isti PACK. No ja sej pravm važn da se najdemo to je to. Link to post
Yelo 36 Napisano May 2, 2009 Share Napisano May 2, 2009 Jaz imam FSONE 2008 MP pa mi server vedno najde na listi! Malokdaj se zgodi,da ga ne! Če pa že ne najde iz prve ga pa po osvežitvi liste najde sigurno. Link to post
skopusnik 1 374 Napisano May 2, 2009 Share Napisano May 2, 2009 a je res tako težko IP vpisat?! pol se pa kle 3 strani kregate da serverja ne najde Link to post
A. Golja 1 Napisano May 2, 2009 Share Napisano May 2, 2009 sj je blo napisano ene par stani nazaj da si ga dejte pod bookmarks... Link to post
SchumacherM 58 Napisano May 2, 2009 Share Napisano May 2, 2009 Pozdrav.Se opravičujem, ker vas bom zmotil zopet v temi. Če je kdo inštaliral ali namerava inštalirat mod F1WCP 1997, raje ne. Ali pa si backupirajte rFactor preden to storite. V1.0 se zajede v rFactor inštalacijo, drugje vsili fiziko svojo, in ga ni možno z unninstal ikono spravit dol Ko pa vse njegove sledi izbrišeš ročno, se pokvari cel špil. Sam sem skor 2 uri porabu da sem si zopet uredil rF, zato, če ga je kdo hotel sprobati v isti inštalaciji z ostalimi igrami...ne raje Da pa ne zaidem popolnoma iz teme, Trackpack iz Megaupload v1 je košer? More delat? Link to post
Khorne 4 Napisano May 3, 2009 Share Napisano May 3, 2009 Jaz sem presnel mod F1WCP 1997 in sem zelo zadovoljen z njim. Ima pa nekaj bugov, npr. pri Sauberju ni zvoka motorja, potem pri Williamsu se mi zdi pa kamara (T-cam) ni vredu. Kar se tiče pa zvoka je pa naravnost fantastičen! Tudi igralnosti je dobra. Glede fizike pa ne vem... včeraj sem potem še šel pogledati na naš server in mi je vse ok delalo. Link to post
SchumacherM 58 Napisano May 3, 2009 Share Napisano May 3, 2009 Khorne, za rešitve tega mi piši na ZS! Drugaeč pa sem se včeraj po ponovni inštalaciji poskusil povezat s serverjem in je vse lepo delovalo, ko sem uporabil FSONE Trackpack... Moti me edino da ste dali TC na mediuim...če bi bil na high, bi še morda lahko vsaj treniral poleg vas malo.. Link to post
mAxL 1 106 Napisano May 3, 2009 Avtor Share Napisano May 3, 2009 Server bo zaradi dirk v prvenstvu BTCC in STCC nedosegljiv danes in torek po 21.uri. Link to post
Mouly 2 Napisano May 3, 2009 Share Napisano May 3, 2009 Saj ti TC medium čisto umiri avto. Drsenje je možno samo če na robnik ali travo zapelješ (če na travo zapelješ in pohodiš gas te pogosto tudi zavrti). Malo pa mora biti tudi zdrsa da je dirkanje bolj zanimivo. Nekateri smo bili za, da se v tej sezoni vozi brez TC-ja. Če bi vozili 2009 mod to nebi bil problem, ampak ti avti v FSONE 08 so res divji (ampak to ne pomeni da so nevozni brez TC-ja). Link to post
Recommended Posts