Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Je v drugih verzijah FSONE 2008 povsod problem s safety car-om? Na rfactorcentral sem gledov je več verzij tega moda (samo nevem če so vse enake). Jst sem dau dol uno od rapidshare, samo nisem še imel primera da bi mogel vozit za safety car-om.

Saj tudi ne boš vozil za varnostnim avtom!biggrin.gif

Ker ga sploh ne bo na stezo.

Pokaže se znak ,da je na stezi in pa opozorila,da ne smeš prehitevat in ,da moraš vozit za SC.

Opozorila se neprestano pojavljajo in to je zelo moteče sicer se pa tako ali tako ne da več vozit pod rumeno zastavo.

v tem modu SC ne dela pravilno. nekj modov nazaj smo imel SC in je pravilno deloval in ko smo bili vsi pravilno namesceni je napisal da se bo SC umaklnil v naslednjem krogu. v tem modu Fsone pa SC ne gre ven iz boxa in ga je dreba definitivno zbrisat ni kej.

Se mi pa zdi da SC ne bi bilo ce se voznik ne bi zadreževal na progi daljši cas ko totalno zbije formulo.naj stisne ESC in gleda iz menija preostanek dirke.

P.S. če zbijes samo spojler in podobne malenkosti zaradi tega ne bo zapeljal SC na stezo,ce pa se vozis s 3 kolesi pa definitivno,ker ogrožaš druge voznike.

sej tud ce cist razbiješ avto in daš takoj ESC vseeno pride varnostni avto...sej SC ne pride zaradi tebe na stezi, no tudi zato ampak bolj zaradi ostankov dirkalnika, ki ga razbiješ...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...