PEK 2 291 Napisano May 1, 2009 Share Napisano May 1, 2009 A ni to sam u bahrajnu? Problem s safety car? Link to post
fitipalDDi 3 Napisano May 1, 2009 Share Napisano May 1, 2009 ja, na unem S ovinku jih bo veliko v zraku .. in posledično bo zaradi tega tudi SC na pisti ... Link to post
Mouly 2 Napisano May 1, 2009 Share Napisano May 1, 2009 Je v drugih verzijah FSONE 2008 povsod problem s safety car-om? Na rfactorcentral sem gledov je več verzij tega moda (samo nevem če so vse enake). Jst sem dau dol uno od rapidshare, samo nisem še imel primera da bi mogel vozit za safety car-om. Link to post
Yelo 36 Napisano May 1, 2009 Share Napisano May 1, 2009 Saj tudi ne boš vozil za varnostnim avtom! Ker ga sploh ne bo na stezo. Pokaže se znak ,da je na stezi in pa opozorila,da ne smeš prehitevat in ,da moraš vozit za SC. Opozorila se neprestano pojavljajo in to je zelo moteče sicer se pa tako ali tako ne da več vozit pod rumeno zastavo. Link to post
Odisej 5 Napisano May 1, 2009 Share Napisano May 1, 2009 OK, potem voziš normalno...kaj pa izključitve ali pa kasneje stop&go, tega tudi ni, ker ni bilo SC na stezi? Link to post
jurko 0 Napisano May 1, 2009 Share Napisano May 1, 2009 v tem modu SC ne dela pravilno. nekj modov nazaj smo imel SC in je pravilno deloval in ko smo bili vsi pravilno namesceni je napisal da se bo SC umaklnil v naslednjem krogu. v tem modu Fsone pa SC ne gre ven iz boxa in ga je dreba definitivno zbrisat ni kej. Se mi pa zdi da SC ne bi bilo ce se voznik ne bi zadreževal na progi daljši cas ko totalno zbije formulo.naj stisne ESC in gleda iz menija preostanek dirke. P.S. če zbijes samo spojler in podobne malenkosti zaradi tega ne bo zapeljal SC na stezo,ce pa se vozis s 3 kolesi pa definitivno,ker ogrožaš druge voznike. Link to post
Zviko 0 Napisano May 1, 2009 Share Napisano May 1, 2009 sej tud ce cist razbiješ avto in daš takoj ESC vseeno pride varnostni avto...sej SC ne pride zaradi tebe na stezi, no tudi zato ampak bolj zaradi ostankov dirkalnika, ki ga razbiješ... Link to post
Yelo 36 Napisano May 1, 2009 Share Napisano May 1, 2009 Maxl ga je sicer fizičo odstranil ampak se še vedno pojavlja! Ima kdo idejo oziroma ali kdo ve kako ga čist odstranit? Link to post
Khorne 4 Napisano May 1, 2009 Share Napisano May 1, 2009 Fantje a boste kaj igrali danes? Link to post
Odisej 5 Napisano May 1, 2009 Share Napisano May 1, 2009 če bo čas pridem za kako minutko..... Link to post
fitipalDDi 3 Napisano May 1, 2009 Share Napisano May 1, 2009 men sploh ne najde serverja sem že 100x dal refresh pa nič ... niti pred eno uro niti prej popoldne ... Link to post
Odisej 5 Napisano May 1, 2009 Share Napisano May 1, 2009 jest sem s prve gor prletu...iščeš med malimi črkami? Link to post
Mouly 2 Napisano May 1, 2009 Share Napisano May 1, 2009 Men tud ne najde serverja če po listu serverju iščem! Če pa IP naslov vpišem pa iz prve najde! Link to post
Odisej 5 Napisano May 1, 2009 Share Napisano May 1, 2009 zdele se dva podiva po avstraliji...najde s prve...drgač pa ja IP Link to post
Recommended Posts