Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

ojla imam iste probleme ne najdem serverja po imenu tako da grem gor z IP-jem,cudno !!

2.problem pa je avto-GUME!! imam kupljenga Toro rosso v glavnem meniju (ni tistega denarja nad formulo-se pravi kupljen) ko pa grem na server sloracing pa je nad formulo tista oznaka $$$ kar pomeni da ni kupljen.zato tut gume ne morem nastavt z belo črto pa čeprav sem kupil vse update in instaleru soft-z belo crto !? na tem serverju pa mi crte ne prikaže. Če pa naredim svoj server in ker imam kupljeno formulo (brez $$$ oznake) pa imam belo črto in prav tako če grem v singel player jo imam tut. Kakšen nadsvet,pa vem da je isti preformenc ne glede na crto oz slick (izgled gume) ma pac moti ker jo imate lahko vsi.

kaj a ker sem ČRNC pa ne smem imet BELE črte,hehe (:

AJA pa denarja sem si nakazu 290 000 $ tako da ga ima dovolj.prej sem imel minus pa sem mislil da me to jebe no sedaj pa imam plus je isti ku***.plus imam v singel in multi player

( igrerFactorUserDataJure Bagarifsone08 CCH file)- to je za singel player denar

( igrerFactorUserDataJure Bagarifsone08_SE CCH file)- to pa za multyplayer denar

mod je mislim da RAR....najprej odpakiraj nekam na disk EXE file iz RAR-a potem pa naprej.

Server dela 24/7 sem včeraj dopoldne, popoldne in zvečer treniral in je ok. Lahko da ga ni med imeni, takrat pa preko IP ali pa daš refresh...abecedni red velike in male črke loči.

Napake moda, kaj pa vem. Edino kar sem opazil je to, da če kanček poškodujem obeso je avto kar precej težje vozit...ostalo mi je pa ok.

Pa to skoz govorim,da je treba odpakirat mod v eno mapo!

Tako še probajte! Vsaj jaz sem tako zmeraj delal! Če še to ne gre pol pa ne vem!

Kaj se pa napak v modu tiče ,ki jih Oxy omenja pa jaz do sedaj nisem kaj opazil.

Razen varnostnega avta,ki ima probleme zato bi ga na serverju izklopil.

jaz nisem opazu nobenih napak , pri instalaciji , ali pri iskanju serverja, ko iščete server kliknite zgoraj na RACE SERIES in poiščete fsone08MP in je ziher server tu [ok] .pa še potem ko ste že enkrat na serverju , daje tm spodej ko je med VOTE en ekranček , tm odprite in kliknite na BOOKMARK in se vam shrani server v machmaker pod FRIENDS LIST , se pravi da ko se hočete konektat, nč ne iščete po serverjih samo odprete friends list in 2x klik na server in VOALA [ok] ,

Tudi mene mal moti , da so poškodbe v modu zelo povdarjene, saj se samo malo kje dotakneš pa je že poškodba tu ( čeprav je demage na 70%´), je pač tako , smo že vozl na demage 100% pa se ni takoj poznelo , kakor tu , je zgleda mod tako narejen , no sej je za vse enako , bo pač treba veeeeliko bolj pazit na poškodbe [Joj]

Jaz sem zadnjič opazil eno majhno napako in sicer, ko sem se zaletel ob ograjo, mi je odtrgalo obeso no oziroma vse a kolo je pa še zmeraj stalo. Ampak jbg upam, da je to le grafična napaka in se ne bo več ponovila.

Za tiste, ki ste novi....v gpcosu je potrebno med osebnimi nastavitvi vpisati ime in priimek NATANČNO tako kot ga uporabljate v igri :!:

rfactor.jpg

:!: Še drugič in zadnjič ponovim tole :!:

Opažam, da jih večinoma še ni zapolnilo polje, ki je obvezno za parsanje rezultatov. Da nebo potem po dirki slučajno vprašanja: "zakaj pa mene ni med rezultati?"

Skratka, 2x je napisano...

Jst sm do zdej že ene 5X downloadov mod FSONE 08 pa vedno pokaže kakšno napakao al pa kej druzga, tako da ne morem inštalirat. bom do druzga tedna probov zrihtat nekako, če ne se pa vidmo kakšno drugo sezono (če bo kakšen drug mod).

Drugač pa se bom potrudu pa probov do naslednjega tedna zrihtat ta mod!

Jst sm do zdej že ene 5X downloadov mod FSONE 08 pa vedno pokaže kakšno napakao al pa kej druzga, tako da ne morem inštalirat. bom do druzga tedna probov zrihtat nekako, če ne se pa vidmo kakšno drugo sezono (če bo kakšen drug mod).

Drugač pa se bom potrudu pa probov do naslednjega tedna zrihtat ta mod!

pa kako ti ne rata uštimat tega???

jest sm naredu tko..RAR file sm si downloadal v eno mapo, pol sm extractal .exe file u eno drugo mapo, pol inštaliral in mi je delalo...

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...