Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Midva z Mirkom sva se pa lepo prva dva kroga držala, potem pa je enkrat ograja zapela in potem je bilo konec...obe obesi sta šli....še parkrat boks, samo ni blo več smisla, sem pa odstopil [buzara]

Ja! Naslednaj dirka je Turčija.

Neaktivne dirkače bo pa Mcgoga zbrisal še pred naslednjo dirko. Vsaj tako je rekel,ko sma se pogovarjala.

No! Pa da še malo pokomentiram zadnjo dirko v Monacu!

Zelo,zelo mi je žal,da me je spet računalnik pustil na cedilu.

Kar naenkrat se je igra zaprla brez,da bi kaj zmrznilo ali kaj podobnega. Enostavno se je zaprla in gotovo. Škoda,ker dirka bi lahko bila zanimiva vse do konca zaradi različnih taktik,ki sma jih imela z Janijem. Jaz sem imel v načrtu tri postanke medtem,ko je Jani imel samo enega. Vprašanje je kako bi se končalo!

Zgodilo se je to kaj sem pričakoval,da bom na štartu izgubil prvo mesto. No ampak to me ni tolk skrbelo,ker sem vodečemu brez problema sledil in od zadaj ustvarjal pritisk na njega in ga posledično silil v napake. Napaka se je zgodila v desetem krogu,ko je takoj po ciljni ravnini prepozno zaviral in je moral na široko odpeljat prvo šikano. Takrat sem ga prehitel in si v manj kot enem krogu pridelal dve do tri sekunde prednosti. Žal sem imel konec desetega kroga planiran prvi postanek,ki sem ga opravil brez problema vendar sem izgubil vodečo poziciji.

Nadaljeval sem v svojem tempu in vodečega ujel že v 16 ali 17 krogu in spet pritiskal na njega dokler ni računalnik rekel STOP. Žal!

Vprašanje je kaj bi se zgodilo okrog dvajsetega kroga,ko bi jaz imel drugi postanek (8 sec.) Jani pa naj bi šel na svojega prvega v 21 krogu.

Po mojih izračunih bi ga prehitel po njegovem postanku,ki bi bil logično daljši saj bi moral doliti več goriva in bi že z tem porabil več časa v boksih. Če bi takrat prevzel vodstvo pol bi bil problem rešen,ker sem bil na krog hitrejši od 1 pa tudi do 3 sec.in z tako vožnjo bi si pridelal prednost za tretji postanek,ki v Monacu ne vzame toliko časa glede na uvoz in izvoz.

No tu je sedaj ogromno ČE - jev tako da je res vprašanje kako bi se izšlo.

Je pa bilo vsaj kolk tolk zanimivo in napeto. Sploh prvih deset krogov. Sem pregledal malo posnetke in res je šlo na knap.

Ja nič! Čestitke Janiju za prvo mesto in še več tako napetih dirk.icon_thumbsup.gif

Upam da kdaj do konca in brez tehničnih težav. Bemti kišto! :D

Dirke so v normalnih okiliščinah v sredo z pričetkom kvalifikacij ob 21:00.

Med dirkami je 14 dnevni premor oziroma testiranja ali treningi.

Prostora za nove voznike je še dovolj saj je na listi prijavljenih vsaj 13 takih,ki niso aktivni in se bodo brisali.

Lista se bo posodobila takoj,ko bo Mcgoga prišel iz toplic oziroma zdravilišča.(okrevanje ali terapije po poškodbi)

Dirkata pa lahko lahko že sedaj seveda si pa morata še prej prebrat pravila in izbrat moštva.

viewtopic.php?f=61&t=429

Dobrodošla in veliko uspeha vama želim.

Opaaa.....eden se je že uuuuustrašil! [Jel]

Prosti dirkalniki:

Honda 2 kosa biggrin.gif

Force India 2 kosa biggrin.gif

BMW Sauber 2 kosa :D

Williams 2 kosa biggrin.gif

Toro Rosso 1 kos biggrin.gif

Ferrari 1 kos biggrin.gif

Po mojih izračunih so vsi ti našteti dirkalniki so še prosti!

Jah, mal ste predivji zame. Dobr ga sekate. Moram rečt, da je bila GP1 prva igra, ki sem jo igral, pa potem seveda vse do 4-ce. No potem sem dirke F1 opustil (ker kvalitetne simulacije menda ni bilo) in se vrgel na Colina in zadnje tri leta RBR. Tale rfactor je OK, sam čist preveč je zakompliciran zame, sploh pa nastavitve. Tukaj se zahvaljujem Janiju, ki je nesebično posodil svoje in sem lahko kolikor toliko normalno peljal. Dirke nisem končal, ker nisem imel časa. Bom pa zagotovo naslednjo probal peljat celo (mal pozno je, ker sem v istem prostoru, kot 7mesečna hči, ki rada spi icon_ok.gif).

Drugače me pa zanima, kateri avto jaz lahko vozim, ker zdaj sem vozil Toyoto. Da ne bom slučajno katerih pravil kršil. Pa še to me zanima, če je kakšna razlika med avti, ko jih vozim jaz. Vem da pri GP4 ni imelo vpliva ali voziš enga starga Jordana al pa McLarna. No sam če mi lahko odgovorite na ta dva vprašanja.

Hvala LP U!

PS.

Ja evo sem vedel, da sem naredil sranje. smile.gif Bi vozil Torro Rosso, če lahko. Številka je lahko 73.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...