McGoga 2 Napisano April 13, 2009 Share Napisano April 13, 2009 Jaz sem zamudil dve minuti, sem se hotel joinat pa ste imeli že dirko. Link to post
Odisej 5 Napisano April 13, 2009 Share Napisano April 13, 2009 jest nisem prišel in se nisem prijavil, ker mi Kitajska v tem modu ne dela..tako, da sem vse skupaj zavestno spustil Pridem pa v Monako s starim modom....bo kar veselica imam občutek, da bom precej namučil mehanike...čas imam pa šele 1:24... a bomo jutri kaj trenirali? Link to post
Yelo 36 Napisano April 14, 2009 Share Napisano April 14, 2009 Ja danes zvečer bi pasal kakšen trening v Monacu. Server bom postavil okrog 20:00! Ali pa ga bo Miro,če bo imel čas. Bo pa ta dirka v Monacu zelo napeta,ker nikoli ne veš kdaj se ti bo ograja zamerila. Po moje bo zmagal tisti,ki bo z solidnimi časi brez poljubljanja ograje prevozil celo dirko. Pomembna bo pa tudi startna pozicija. V Monacu je zelo zanimivo,če je solidna udeležba saj lahko tisti,ki so imeli med dirko nesrečo ali pa zaostali za krog,nehote zelo zakomplicirajo celo stvar. Upam,da nas bo dovolj za dobro dirko. Link to post
Odisej 5 Napisano April 14, 2009 Share Napisano April 14, 2009 Ja tukaj bo dirka zanimiva, ali pa se bo hitro končala Bomo videli, glede prehitevanja je pa res zelo zelo težko. Če tik pred tabo kdo naredi napako imaš potem velike šanse da pojahaš kakšno kolo ali krilce in je štala. Če se pa preveč kresneš v ograjo je pa spet konec. Prehitevanje oz. taktika bo odločilna....To je pomoje dirka na kateri moraš bit res 110% skoncentriran celo dirko, tudi ko vodiš za cel krog. Trening...danes, verjetno pridem, na dirko pa 100% Kaj pa ostali? Link to post
Mouly 2 Napisano April 14, 2009 Share Napisano April 14, 2009 Jst bi tud vozu F1 samo mi je tale mod pre velik (preveč prostora na disku zavzame, in pre dolgo traja da ga downloadaš)! Če se nardi kakšna verzija s 200 ali 300 Mb potem pridem tud jaz dirkat! Link to post
Yelo 36 Napisano April 14, 2009 Share Napisano April 14, 2009 Ja glej ta mod ki ga trenutno vozimo ni isti kot ta ki smo ga testirali ta teden. Trenutno se vozi f1rft! viewtopic.php?f=61&t=429 Preglej malo pa se odloči! Moraš pa dol potegnit mod potem pa še proge,če boš za to! Link to post
Yelo 36 Napisano April 14, 2009 Share Napisano April 14, 2009 Server je postavljen prek relaya! Server - Edvin Hekič Geslo - sloracing Link to post
Odisej 5 Napisano April 15, 2009 Share Napisano April 15, 2009 a kdo pride danes na dirko, al nas bo spet samo ene par.....? Link to post
Yelo 36 Napisano April 15, 2009 Share Napisano April 15, 2009 Ja jaz pridem sigurno,če ne bo tehničnih težav! Dirko je treba odpeljat brez prestavljanja na kasnejši datum,ker pol je samo sranje,če termine zamikamo! Link to post
Mouly 2 Napisano April 15, 2009 Share Napisano April 15, 2009 Sem pogledal link pa ne morem downloadat! Je kje na rFactorcentral strani za dol dat mod? Link to post
Yelo 36 Napisano April 15, 2009 Share Napisano April 15, 2009 Kako to da ne moreš dol potegnit? AHA! Ja trenutno ne gre! Včeraj je še šlo! Počakaj malo mogoče bo šlo kasnej. Trenutno ta stran ne dela. Evo! Zaj pa dela! Jaz sem probal in gre! Link to post
cresh 0 Napisano April 15, 2009 Share Napisano April 15, 2009 Ja saj sem rekel,da vsaj zaenkrat še moji ali naši časi niso podobni realnim časom v F1. Se je pa nekaj zanimivega včeraj zgodilo na serverju,ko sma z Mcgogo malo potrenirala. Moje nastavitve so bile katastrofalne in mi je po koncu dirke Mcgoga dal svoje za poizkusit. Ta mod ima omejene vrtljaje na 18000 se mi zdi. No in ko sem poizkusil nastavitve od Mcgoge in ko sem peljal v sedmi prestavi na najdaljši ravnini sem imel vrtljaje čez 18000 že skoraj 19000. Z mojimi nastavitvami omejitve vrtljajev nisem presegal. Tudi Mcgoga z svojim dirkalnikom omejitve vrtljajev ni presegal tako da sma bila oba začudena kako je to možno. Zanimivo ni kaj! boost maping morš met na 12 če hočeš da gre blizu 19.000 rpm Link to post
Yelo 36 Napisano April 15, 2009 Share Napisano April 15, 2009 Tudi to ni bil vzrok! Sem zmanjšal pa je bilo isto! Rešitev je bila samo prestavno razmerje. Samo tako sem lahko ta problem rešil. Zakaj pa je bila takšna razlika med Mclarnom in Renaultom pa ne vem. Iste nastavitve drugačni vrtljaji! No! Niti se nisem več poglabljal v to,ko sem prestavno razmerje pošlihtal. Link to post
Odisej 5 Napisano April 15, 2009 Share Napisano April 15, 2009 samo ta nov mod je bolj tko tko, nevem no....morajo še steze porihtat. Link to post
Yelo 36 Napisano April 15, 2009 Share Napisano April 15, 2009 Ja! Kaj se grafike tiče sem zadovoljen. Kaj se pa fizike tiče je pa bolj tak,tak! Po moje bo ta FSONE še dobil kar nekaj popravkov! Sicer je pa z vsemi modi tako,da dobijo po nekaj tednih popravke. Pač testiranja naredijo svoje! Link to post
Recommended Posts