Yelo 36 Napisano April 9, 2009 Share Napisano April 9, 2009 Kaj ste sedaj kar naenkrat ponoreli z tem modom! Ko da so toplo vodo iznajdli! Ja kje pa ste prej bli!? Link to post
Odisej 5 Napisano April 9, 2009 Share Napisano April 9, 2009 a bomo sedaj za naše dirke menjali mod na tega, ali ostanemo tako kot smo bili do sedaj? Kdaj bomo imeli dirko MONAKA, naslednji teden ali čez 14dni? Link to post
Yelo 36 Napisano April 10, 2009 Share Napisano April 10, 2009 Tudi mene zanima kako sedaj naprej,ker je nastala kompletna zmešnjava. [Jel] Kateri mod,kateri server,katera proga,kdaj Monaco??????? Kaj je z točkovanjem? Ali se bodo dirke še točkovale ali ne? Kdo še vozi v ligi? Kdo so novi v ligi? Dajte no vzemite si malo časa pa to porihtajte,da se bo vedelo pri čem smo. :?: :?: :?: :?: Link to post
PEK 2 291 Napisano April 10, 2009 Share Napisano April 10, 2009 Ma kurc ni mi hotlo z nobenga unga URLja ulečt MP mod. Samo SP. Za pop***t. Naj mi en fukne en dobr URL. Link to post
Oxy 11 Napisano April 10, 2009 Share Napisano April 10, 2009 Ja Janko server je bil narejen dedicated in če si imel down multiplayer ti je javlo mismatch tako da je bil pravi singleplayer. Malo smo vozli včeraj in je blo prav fajn mislim da je bolj realistično vozit te f1 avte in tudi grafično kot sem že omenil je fantastično. Zdaj je zraven še trackpack ampak še ni vseh prog gori mislim da jih je polovica. Link to post
Odisej 5 Napisano April 10, 2009 Share Napisano April 10, 2009 če lahko jaz kaj pomagam, da bi liga tekla (samo serverja ne morem postavljat) mi sporočite...recimo točkovanja, sporedi, kakšna novička na strani in podobno....vsaj tolk da se bo zadeva premikala ne da še danes piše da bo prva dirka 4.3. Link to post
MirO 67 Napisano April 10, 2009 Share Napisano April 10, 2009 no da še jaz povem F1RFT 2008 V3.1 je ravno tako FSONE samo da so jo eni fantje iz Hungary TEAMA malo predelali , je pa zdajšnja FSONE 08 , po hitrem preverjanju , dosti lažje za vozit , tudi nekaj novih nadgradenj je (gume , itd) , seveda je pa potrebno na dedicated server mountat MP ne pa SINGLE , ker sedaj so razlike med avtomobili , vse lige pa vozjo server edition (vsi hdv enaki) , jaz se včeraj nisem mogu konektat na Sloracing server z MP varijanto , (ko sem instal še single, je blo vse ok) tudi grafika je manj požrešna , tko da bi lahko po končanem prvenstvu aktivnega moda ,lahko nadaljevali z tem modom (FSONE 08). MOJE MNENJE Link to post
MirO 67 Napisano April 10, 2009 Share Napisano April 10, 2009 http://www.virtualr.net/fsone-2008-10-released/ tudi tu se da dol cuknt (preverte kateri mirror dela, eni ziher grejo dol, track pack , pa kr iz rfactor central Link to post
PEK 2 291 Napisano April 10, 2009 Share Napisano April 10, 2009 Tukej men noben MP ne gre dol. Samo SP. Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 10, 2009 Avtor Share Napisano April 10, 2009 Tudi mene zanima kako sedaj naprej,ker je nastala kompletna zmešnjava. [Jel] Kateri mod,kateri server,katera proga,kdaj Monaco??????? Kaj je z točkovanjem? Ali se bodo dirke še točkovale ali ne? Kdo še vozi v ligi? Kdo so novi v ligi? Dajte no vzemite si malo časa pa to porihtajte,da se bo vedelo pri čem smo. :?: :?: :?: :?: Nobene zmešnjave ni.... Končajte tako ko ste začeli, proga je po koledarju, točkovanje pa vprašaj navezo Miro&McGoga....nevem zakaj ni točk. Lahko bi se nam tud McGoga kej oglasil po dolgmu času in kaj razložil, kaj misle....(če mene prašaš ga neboš videl, če ne bi že blo :mrgreen: ) Zaenkrat smo omenili samo testno dirko z novim modom v ponedeljek na SloRacing serverju (nima nobene veze z trenutno ligo). Link to post
MirO 67 Napisano April 10, 2009 Share Napisano April 10, 2009 iz rfactor central men gre: http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... ONE%202008 server edition 1.o je treba izbrat in je to***t Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 10, 2009 Avtor Share Napisano April 10, 2009 No zdej je MP verzija na serverju....podatki isti...kot že rečeno, server je online skozi, tako da lahko kolega izzivate tudi ob dveh ponoči Proge pa naložim 1x drugi teden. Prenos FSONE 2008 MP verzije :arrow: Klik Server: SloF1 IP: 84.255.240.239 Geslo: sloracing Nastavitve serverja Trening: 15 min Kvalifikacije: 15 min Warm up: 1 min Ogrevalni krog Dirka: 15 krogov Link to post
PEK 2 291 Napisano April 10, 2009 Share Napisano April 10, 2009 men pa tole noče zloadat... ker je en čručk notr... Link to post
Yelo 36 Napisano April 10, 2009 Share Napisano April 10, 2009 a si povlekel prek torrenta? Jaz sem prek torrenta povlekel SP in pa MP pa vse dela! Link to post
Recommended Posts