MirO 67 Napisano March 27, 2009 Share Napisano March 27, 2009 lahko eno udarmo , tm po 20h se dobimo na relay Link to post
Yelo 36 Napisano March 30, 2009 Share Napisano March 30, 2009 Kaj tu je tema..... čist al kaj?! A še sploh kdo miga tu? Link to post
Odisej 5 Napisano March 30, 2009 Share Napisano March 30, 2009 jest sem mel bolj pester vikend in pozno pridem do mašine....tako da treniram sam...časi...kaj pa vem, recimo da mi gre bolje kot pa na prejšnji dirki, vsaj volan sem upam da zrihtal...sem ga podrl in vse vijake privil in zalepil...do danes je OK. Glede dirke pa tako....80% sem da pridem...ker nekaj prenavljam in nevem kako bo s časom. Link to post
Yelo 36 Napisano March 30, 2009 Share Napisano March 30, 2009 Ja,če nekaj prenvljaš pol si na istem kot jaz! Bajta v stanju X! No na dirko pa pridem pa če sekire dol letijo. Sicer še nimam nastavitev,ker še sploh nisem nič testiral. Bom pa danes zvečer in pa jutri probal avto pripravit za dirko. Link to post
Odisej 5 Napisano March 30, 2009 Share Napisano March 30, 2009 ja res je...vse imam na XY, samo PC je tako kot mora bit Jest sem z nastavitvami kar zadovoljen....me pa jebe zadnji sektor...cel! Do kakšnih časov pridete? Link to post
Yelo 36 Napisano March 30, 2009 Share Napisano March 30, 2009 Kaj se časov tiče nimam pojma kakšni so,ker še sploh nisem probal! Bom danes zvečer videl! Link to post
MirO 67 Napisano March 31, 2009 Share Napisano March 31, 2009 OB 20h se dobimo na relay . po kakšni posebni želji lahko dirko tudi mal prej , kot ob 21h Link to post
Odisej 5 Napisano March 31, 2009 Share Napisano March 31, 2009 kaj pa vem če se splača prestavljat.....se lahko tut potem zmenimo ko se bomo mal na treniral...upam da pridem. Link to post
Yelo 36 Napisano March 31, 2009 Share Napisano March 31, 2009 Miro ne razumem kak to misliš!? To si napisal za danes ali za jutri,ko naj bi bila dirka? Jaz to razumem kot da bo danes trening ob osmih za jutri je pa lahko dirka malo prej kot ob devetih. Al kak si to mislo? Sicer pa imam še eno prošnjo. Zaradi inštaliranega ctdp-ja,ki ga uporabljam še v eni drugi ligi ne morem prek relaya na server,ker mi ta ctdp ne dovoli oziroma napiše mi,da to ni mogoče.(nekak tako) V glaven,če mi zaupate bi prosil za dovoljenje,da na server prihajam direktno in ne preko relaya. Če ne pol pač ne! Ne najdem druge rešitve,če pa kdo kaj ve o tem naj mi sporoči kako problem rešit. Link to post
maf 21 Napisano March 31, 2009 Share Napisano March 31, 2009 uporabi ločeno inštalacijo rfactorja (rfactor lite npr. je najhitrejša rešitev)...Pa maš na enmu samo ctdp, na drugem pa ostalo, ali pa obratno. Link to post
MirO 67 Napisano March 31, 2009 Share Napisano March 31, 2009 ja ja pomota ,sem mislu da je danes sreda še vedno pa velja isti termin ob 20h da mal potreniramo, kdor pač hoče maf ima prav ja Link to post
Yelo 36 Napisano March 31, 2009 Share Napisano March 31, 2009 Ja saj to sem že tudi študiral,da bi bilo za probat! Pa če ti po pravici povem,da imam tega inštaliranja in brisanja prek glave še iz časov XP-jev. Bom pa porihtal do naslednje dirke! Ali pa mogoče celo jutri,če bo čas. Aha! Miro se pravi da danes ne bo nič! Link to post
Yelo 36 Napisano March 31, 2009 Share Napisano March 31, 2009 Aha! OK! Čeprav se bojim,da boma bolj samevala! No! Upam,da ne! Kaj pa naš Mcgogec!? A že miga kaj. Link to post
Recommended Posts