Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

jest sem mel bolj pester vikend in pozno pridem do mašine....tako da treniram sam...časi...kaj pa vem, recimo da mi gre bolje kot pa na prejšnji dirki, vsaj volan sem upam da zrihtal...sem ga podrl in vse vijake privil in zalepil...do danes je OK.

Glede dirke pa tako....80% sem da pridem...ker nekaj prenavljam in nevem kako bo s časom.

:Dbiggrin.gif Ja,če nekaj prenvljaš pol si na istem kot jaz!

Bajta v stanju X!icon_joj.gif

No na dirko pa pridem pa če sekire dol letijo.

Sicer še nimam nastavitev,ker še sploh nisem nič testiral. Bom pa danes zvečer in pa jutri probal avto pripravit za dirko.

Miro ne razumem kak to misliš!?

To si napisal za danes ali za jutri,ko naj bi bila dirka?

Jaz to razumem kot da bo danes trening ob osmih za jutri je pa lahko dirka malo prej kot ob devetih. Al kak si to mislo?

Sicer pa imam še eno prošnjo.

Zaradi inštaliranega ctdp-ja,ki ga uporabljam še v eni drugi ligi ne morem prek relaya na server,ker mi ta ctdp ne dovoli oziroma napiše mi,da to ni mogoče.(nekak tako)

V glaven,če mi zaupate bi prosil za dovoljenje,da na server prihajam direktno in ne preko relaya. Če ne pol pač ne!

Ne najdem druge rešitve,če pa kdo kaj ve o tem naj mi sporoči kako problem rešit.

uporabi ločeno inštalacijo rfactorja (rfactor lite npr. je najhitrejša rešitev)...Pa maš na enmu samo ctdp, na drugem pa ostalo, ali pa obratno.

Ja saj to sem že tudi študiral,da bi bilo za probat!

Pa če ti po pravici povem,da imam tega inštaliranja in brisanja prek glave še iz časov XP-jev.icon_wall.gif

Bom pa porihtal do naslednje dirke! Ali pa mogoče celo jutri,če bo čas. [ok]

Aha! Miro se pravi da danes ne bo nič!

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...