Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Nej se Miro odloči, kdaj naj bi imeli trening(par dni prej), pa nej mi sporoči na PM, pa bom dodal na prvo stran prijavnico(kot je za cliocup sedaj)....če se boste vsak dan sproti neki zmišljevali in iskali tuki na forumu za trening, se vas nikoli nebo nabralo več kot 5 :)

Hint 1: Pa ne izbirat petkove in sobotne večere za treninge, ker takrat ni toliko naroda za računalnikom. Raje pojdite na pivo. (tudi statistično preverjeno :) )

Hint 2: Pa ne pretiravat z treningi, rajši kakšen manj...pa tisti bolj poln :wink:

Da vas obvestim, zakaj mene ne bo na treninge: Volan moram dati kolegu nazaj, ker si je zaželel, da bi malo vozil tako, da se jaz zdaj lahko nekaj časa je***. Prejšnji in pa ta teden, ki pride sem delal oziroma bom... imamo prakso, pa upam, da mi bodo plunli za G25. Upam, da pridem kmalu spet zraven!

LP

sej vem da ne sodi sem pa vseeno.

Volan imam kalibriran v XPjih...vse ok. V rFactor pa ko naložim špil in ko imam volan v centralni poziciji, mi zavija formula v desno....ko pogledam kako kaže je nekaj rdečega polja na desni strani ko imam volan v centru (v špilu pod Control).....tako, da če želim vozi po ravnini moram met volan malo v levo.....

ne znam več popravit?!?!? [Jaoo]

ja samo z calibration tool boš to rešu [dance]

sem mel včasih tudi jaz probleme , še na servis se ga dal, pa kao niso mogl porihtat,in so mi kobajagi druzga dal,pol sem pa sam rešu z tem toolom , poglej za najnovejsi calibration od tvojga volana (iz uradne strani) more to delat , tudi pri meni je na začetku postrani pa bremza ni do konca pol pa ta tool nastavi na prave pozicije [ok]

a to je kak poseben tool ali pač zadnji software od Logitecha za ta volan?

Ker zadnji njihov SW imam pa se zadeva ni popravla....zanimivo je to da je bilo pred nekaj časa ok.

Če ne bom pa volan odprl pa za en zobnik prestavil [iz]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...