Yelo 36 Napisano March 19, 2009 Share Napisano March 19, 2009 Fiti te podatke,ki si jih napisal so od dirke pred dvema tednoma! Ja na Kitajskem sem zamočil že na štartu (ogledalo zakrivalo startne luči)pol pa sem imel še eno vrtenje. Pa o tem smo se že pogovarjali se mi zdi. Včeraj pa je bilo tako kot sem si želel. No....ne čist tako. Kvalifikacije sem odpeljal dobro 1:30:6xx po prvih dveh krogih in glede na rezultate drugih iz treningov se nisem več trudil. Preostali del kvalifikacij sem odpeljal z dirkalnikom,ki je bil nastavljen za dirko. Na dirki mi je štart uspel tako da sem v prvi ovinek prišel brez problemov kot vodeči. Med samo dirko nisem imel večjih problemov razen takoj po prvem postanku,ko me je po izvozu iz boksov zavrtelo zaradi prehitrega prestavljanja v nižjo prestavo. Bi pa mogoče omenil umikanje zaostalih za krog ali več. BUTKOVIČ mi je kar nekajkrat zrušil koncentracijo,ker sploh nisem vedel ali se umika ali tekmuje z mano. Najbolj takrat,ko je iz izletne cone priletel direktno na idealno linijo ne da bi zmanjšal hitrost ampak se še nekaj časa boril z mano. Mislim,da je bil to 9 in pa 21 krog. BUTKOVIČ saj ni problem dokler se nič ne zgodi! Prosim pa,da na naslednjih dirkah malo bolj paziš in opazuješ kdo je za tabo. Včasih je bolje počakat,da gre hitrjši mimo kot pa da ti pribijejo kazenske sekunde ali celo diskvalificirajo. No! Hvala bogu se je na koncu vse dobro izšlo! Pohvalit pa moram DOLINARJA,ki se je res korektno umikal. Po pravilih zmanjšal hitrost in počakal,da ga za krog hitrejši prehiti. Glede na tehnične probleme,ki sem jih imel na prvih dveh dirkah in moje napake na tretji dirki je končno prišla dirka z katero sem lahko zadovoljen. Sem pa med gledanjem posnetkov pri nekaterih spet opazil neupoštevanje pravila glede črte pri izvozih iz boksov. Udeležba na dirki pa tak,tak! Sedem nas je matralo motorje. Vsaj enih pet jih še manjka. No! Sedaj pa grem pakirat,ker zvečer že letimo v ŠPANIJO! Se vidimo v vroči BARCELONI! Aha! Še en problem imam,če ga zna kdo rešit oziroma,če ve kdo kaj o tem. Pred dnevi sem naložil mod CTDP06 in sedaj,ko hočem v igro prek Relaya z modom F1 RFT 2008 V 3.1 me ta ne spusti. Igra se sicer naloži,ko pa se naloži še proga mi javi da se rfactor zaradi težav ne bo mogel zagnat. Če CTDP izbrišem pol dela normalno. Ampak ne da se mi ga vedno brisat,ker ga uporabljam. V tem primeru lahko na server pridem samo direktno in ne prek Relaya. Tako da sem včerajšnjo dirko odpeljal brez Relaya. Če kdo kaj ve kako to odpravit ali popravit brez brisanja CTDP-ja naj mi javi. Link to post
fitipalDDi 3 Napisano March 19, 2009 Share Napisano March 19, 2009 upss, pa res ... ja, a pol si zmagu ali ne? Tolk napišeš pa nič kaj ne poveš Ja, dej pohit v Španijo, da boš v petek ob 21.00 na pisti Link to post
Odisej 5 Napisano March 19, 2009 Share Napisano March 19, 2009 hvala za pohvale o umikanju, ki pa mi niso v ponos - to da sem bil tako slab da se je treba umikat Pridem v španijo....moram pa še 2009 probat. A bi menjali in vozili sedaj naprej 2009 mod? Link to post
fitipalDDi 3 Napisano March 19, 2009 Share Napisano March 19, 2009 jest imam 2009 že dol, dons ga inštaliram jutri pa lohk probamo in če je cool, pol lohk gremo v korak s časom Link to post
Yelo 36 Napisano March 19, 2009 Share Napisano March 19, 2009 Ja Fiti,če bi me na dirki kdo prehitel bi ziher napisal. Tak da sem končno zmagal ja! Kaj se pa moda 2009 tiče je pa katastrofa! Moje mnenje,ki sem ga po hitrem testu ustvaril! Se mi zdi da je samo šminka za vozit pa ni glih neki mod. Po moje bo še kar nekaj popravkov od zadaj priletelo! Link to post
Khorne 4 Napisano March 19, 2009 Share Napisano March 19, 2009 Da še jaz kaj povem o včerajšni dirki... Da začme s kvalifikacijami. Kot sem nekako pričakoval sem odpeljal kar hiter krog, ki je bil dovolj za tretje mesto. Zoped sem pa naredil napako in nisem probaval dirkalika s polnim tankom, tako da sem potem na dirki imel velike težave. Na štartu sem izkoristil napako Janija in potem do prvega ovinka zadržal drugo mesto. Yelota sem vedal, da ne moram `dobiti´, zato sem probal vsaj držati stik z njim, to mi je nekaj krogov ratovalo, a potem me je po nekaj krogih obrnilo in me je dobil tretji Jure. Vedel sem, da na dirki ne bom zbran in sem delal napake za napako. V prvem delu dirke me je obrnilo mislim da kar ene tri krat. Potem so sledili boksi in sem nekoliko zmanjšal zaostanek za Yelotom in povečal prednost pred Juretom. Potem sem nekaj krogov( mislim, da okoli 6-7) odpeljal res super. Od prvega pravega kroga po postankih 1.33xx, je šlo samo še na bolje in sem tako prišel do zelo dobrega kroga 1.32.1xx celo. A potem je bilo veselja konec. Spet me je obrnilo in ta prednost pred Juretom se je stopila. Nekje na polovici dirke, takoj po tem, ko me je obrnilo me je Jure celo prehitel za nekaj sekund na ravnini, a mi je nekako uspelo zadržati še drugo mesto. Po drugih postankih sem zoped nekaj pridobil pred Juretom in tako sem mislil le na umirjen konec dirke. A sem se spet zmotil(jebemti moje živce) in me je še ene dva krat obrnilo, tako da me je Jure dohitel. A sem se spet oddaljil. Potem pa mislim da 4 kroge pred koncem sem zoped naredil napako takrat je pa mimo prišel Jani. Prvič sem še zadržal mesto, v drugem napadu me je pa čudno ampak zoped obrnilo. Tako sem ostal na tretjem mestu. Sem še kar zadovoljen. Ta 09 mod mi ni nevem kaj. Tako, da bolje da še počakamo da ga bodo še malo poboljšali in, da ga potem zamenjmo v ligi. Link to post
Yelo 36 Napisano March 19, 2009 Share Napisano March 19, 2009 Khorne! Kolk sem jaz gledal posnetke sem opazil,da si mogoče imel prevelik oprijem spredaj ali pa zavorno razmerje preveč nastavljeno na sprednja kolesa. Lahko pa tudi,da si težo preveč naprej nastavil! Ker kolk sem opazil po posnetkih ti je vedno zadnji del odneslo! Vedno pa ponavljam,da nastavitve za hiter krog glih niso neko merilo. Jaz po navadi vedno največ krogov prevozim z polno posodo za gorivo. Ko je avto z polno posodo kolk tolk stabilen šele takrat grem prestavljat nastavitve za kvalifikacije. Link to post
Pintx 0 Napisano March 19, 2009 Share Napisano March 19, 2009 evo js sm back po 3-mesečnem premoru! baje da naj bi blo še neki placa čeprav piše da je vse zaseden... no mal uredte pa povejte kje bi se našu plac js pa začnem kmal trenirat Link to post
Janez 0 Napisano March 19, 2009 Share Napisano March 19, 2009 no men je bla dirka res odlična no se pa opravičujem za tist ko se nism prav odmaknu na nasledni dirki bom paziv na to. Link to post
Yelo 36 Napisano March 19, 2009 Share Napisano March 19, 2009 Ja Janez! Saj drugače ni problem samo,če pa pride do nesreče zaradi takih stvari pol je pa sranje. In včasih čist po nepotrebnem nasanka tisti,ki ni nič kriv. Če se to dogaja v borbi za boljše mesto pol je stvar jasna. Če pa je to prehitevanje za krog pol je pa treba malo z gasa stopit. Pa ne mi rečt,da se Pintx vrača na pota stare slave! Ja kar dost mest je še fraj samo ta "mrčes" je treba dol spucat. BMW,Williams,Force India mislim da je to še vse fraj! Po moje si lahko brez skrbi izbereš enega od teh dirkalnikov,ker "lastnikov" že dolgo ni na spregled. Tako ,da se lahko na treningih oglasiš brez problema. Papirje bo pa Mcgoga porihtal tako,da boš za naslednjo dirko že imel licenco! Upam,da se Mcgoga čimprej vrne iz bolniške! Link to post
Oxy 11 Napisano March 19, 2009 Share Napisano March 19, 2009 Ja dirka spet za nami in bravo zmagovalcu. Qualy sem vedo da tam nekje okoli 1.31 bom zmožn več bo pa blo presenečenje in tako pristal na p2. Dirko začel katastofalno saj sem čakal da se luči ugasnejo in sem jih gledal in gledal dokler nisem zgruntal da se ne bodo ugasnile in prepozno štartal. Potem sem malo preoptimistično prehiteval v 1 ovinek ampak se je nekako izšlo nato pol kroga lovil Tima in ga v počasnem ovinku želel prehiteti wata misteka tu mejka malo sma se kušnila mene je pa vrglo na robnik in nisem mogel več dol. Dal v rikverc in je nekako šlo. Potem se je začel lov. Hitro dobil Janeza ki je delal lupinge . Se zelo približal Mirotu in že ko sem ga hotel napasti zavije v box. Naredim hiter krog da pridem pred njim iz boxov si mislim. Pridem v box in lej ga teammate me je prehitel in sem ga čakal ene 7 sec da je on opravil svojo potrebo. Spet jovo na novo lovit Mirota in spet se mu približm gre v boxe [Jel] . Prišel na p4 in hitro opravil stop in sem mislil kruzat do cilja nakar vidim da nisem veliko za p2 in p3 in začel bolj agresivno vozit. Jure je mel stop in go sem se ga hitro rešil in začel dohitevat Tima. In ga dobim ene par krogov pred koncem in sem bolj čakal na njegov napak tokrat ki jo je hitro naredil se zavrtal jaz pa bučman seveda v njega in borba je trajala nekaj ovinkov dokler se ni spet zavrtel. Do konca lepo kruzal do cilja SUPER 2 mesto. Se vidimo na naslednji tekmi Link to post
Oxy 11 Napisano March 19, 2009 Share Napisano March 19, 2009 Nesreča ob koncu Jani in Tim Janezov Luping še zdaj ne vem kako jo je odnesel nepoškodovan Wheel to Wheel Link to post
fitipalDDi 3 Napisano March 19, 2009 Share Napisano March 19, 2009 evo js sm back po 3-mesečnem premoru! baje da naj bi blo še neki placa čeprav piše da je vse zaseden... no mal uredte pa povejte kje bi se našu plac js pa začnem kmal trenirat kje si pa biu 3 mesece? Sej je že Yelo dost hiter, a sedaj boš pa še ti moralo zbijal drugim sej, baje da je sam 5-6 tekmovalcev, jest pa tudi skor nimam časa ... sam ti ne dam Renoja Link to post
Yelo 36 Napisano March 19, 2009 Share Napisano March 19, 2009 Ne vem kako je možno po takšnem lupingu ostat nepoškodovan! Lahko pa,da Miro ni imel prav server nastavljen. Saj smo z "lučjo" spet imeli težave. Link to post
fitipalDDi 3 Napisano March 19, 2009 Share Napisano March 19, 2009 Ne vem kako je možno po takšnem lupingu ostat nepoškodovan! težko ja Link to post
Recommended Posts