Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

Ja včeraj mi je končno ratalo se spustit pod 1:31:000.

Najboljši krog je bil 1:30:873. Se mi pa zdi,da bi šlo oziroma bo šlo še bolje,ker ni bilo vse idealno.

Da se še nekaj pridobit v zavojih 4,10,13 in 14 in pa na hitrosti bo treba še delat.

Trenutno dosegam končno hitrost 314 do 315 km/h. Po moje pa bi moralo bit vsaj 320km/h.

Zelo je zanimivo pri gumah,ki se tudi po 10 krogih skoraj nič ne obrabijo in so praktično kot nove.

V prvem sektorju smo po časih še dokaj izenačeni,ker je tehnično nezahteven. Razlika pa močno naraste v drugem sektorju,ki ima največ zahtevnih ovinkov in nekoliko manj v tretjem,ki je sestavljen iz samo dveh ovinkov ter ene dolge ravnine plus prvi del ciljne ravnine.

Za vse,ki ste včeraj iskali program Relay!

Dobite ga tukaj: http://relay.dynip.com/

Pa shranite si ga,da ne bo spet panike.

Oxy....jest bi pa tako tvoj setup rabil icon_zvizg.gif

zadnjič sem na tvojem potem zgradil svojega in je bil na dirki kar uspešen...še vedno pa premalo da bi te lovil icon_zvizg.gif

bo danes kaj...ali pa jutri....

Točno tako Odisej!

Lahko pa tudi danes kaj poženemo!

Jaz imam čas po osmi uri!

Če ne bo kdo drugi naredil server bom ga jaz.

Upam,da nas bo več kot včeraj,čeprav smo presegli kar 50% udeležbo glede na dirko. [it]

Se mi zdi,da se bo po tej dirki lepo seznam prijavljenih izpraznil na max.10 voznikov. [opa]

Ja seveda da bo server zdaj ko ga lahko kar 3 nardimo bo eden zagotovo mel čas danes in ga naredil.

Se vidimo danes pa eno poskusno vdarimo.

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...