Skoči na vsebino

Sezona 1 [2009]

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 3k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

OK...za ljubitelje levice in desnice

Sezona je končana! Zaklepam...

Posted Images

No še dober , da si nakonc napisal , da ne veš. [Jel]

Res bo treba v bodoče, dati malo več pozornost na pravila od sodelujočih.

Pa lepo prosim, ne že sedaj omenjat kazni (zaradi čisto tehničnih stvari), da ne bo še kdo ušel iz prvenstava (glede na udeležbo > od vseh prijavljenih),kaznujejo naj se samo povzročitelji nesreč, v nadaljevanju , pa z polno paro po kršiteljih.(moj predlog) [it]

Saj v tem je problem!

Če se že na začetku popušča pol se po navadi zgodi,da je skozi tako.

In to pol privede do prepirov posledično pa do razpada lige. Tako je vedno bilo in bo!

Pravila so pač zato,da se jih držimo še prej pa jih je treba dobro prebrat.icon_opa.gif

Kako pa misliš,da sem se jaz naučil držat pravil v ligah.icon_ok.gif

Ja kazni sem fasal že kar na začetku svoje kariere :D in to te pol izuči.icon_joj.gif

Tudi sam bom najbrž še kdaj naredil kakšno napako in če bom upravičeno kaznovan se pol nimam kaj sekirat ali pa da bi zaradi tega zapustil ligo.

Nisem imel namena vztrajat pri kaznih oziroma pisat pritožbe za to zadnjo dirko.

Moral pa sem opozorit na to,ker pravila so pravila. Tak,da se za drugič ve kako in kaj.

[it] Ahaa...pa še to!biggrin.gif

Če bi se ta zadnja dirka kaznovala bi pač gladko zmagal!icon_thumbsup.gif[it][it]

Ker po navadi se za prevoženo črto dodajajo kazenske sekunde. [Jel]

Ne ne! Naj kar ostane tako kot je samo na naslednji dirki pa bi bilo dobro,da se neupoštevanje pravil,kaznuje ker drugače se hitro lahko izrodi v "divjo ligo". [Jel2]

Se straninja...sedaj smo ga vsi posrali in od sedaj naprej gremo strogo po pravilih za vse tudi če kdo na novo pride. Pravila morjo bit.

A bi se dalo kje dobit ali pa objavit cel replay dirke?

Kako kaj gre?

Mislim na progo Bahrain!

Ima pa res par takih ovinkov da te kap. Pa pri zaviranju je je tak tak. Malo bolj po bremzi stisneš pa se ti avto odpelje ko po ledu.

Včeraj sem se igral in nastavljal pa švical....ampak 1:33:650 icon_joj.gif

Ta proga se mi zdi takšan, da se najmanjša napaka pošteno kaznuje. Najhuje je pa levi ovinek (najpočasnejši)...v ovinku, ki gre navzdol moraš zavirat.....tam me zadek velikokrat prehiti icon_buzara.gif

Treba se bo še malo s setupom igrat, mi še ni všeč. Pomoje je po ravnini preveč brzine (no, nikol ni preveč), samo na račun tega bi bil lahko znotraj proge hitrejši.

Edino kar me veseli, da mam čase lahko zelo konstantne (ko mam bencin), če ne naredim kakšne bedarije :)

Ja! Drugi sektor je katastrofalen za avto,ki ja nastavljen tako,da dosega hitrost okrog 320 km/h. Ves čas,ki ga na ravninah pridelaš v drugem sektorju izgubiš.

Trenutno mi najbolj ustreza malo počasnejši avto (okrog 313-315km/h),ki je v drugem sektorju dokaj stabilen. Časi pa so konstantni v 1:32:xxx z polno posodo za gorivo.

Nekaj rezerve je še pri gumah,ker se mi v desetih krogih skoraj nič ne obrabij razen te preklete sprednje leve. To bo treba še nagruntat.

Z prazno posodo za gorivo pa se že zelo približam času 1:30:xxx. Pod pogojem,da mi krog uspe.

No! Najbolj važno je,da sem avto uravnovesil tako da ni več odnašanja zadka pri zaviranju.

To me je najbolj motilo na začetku.

Sedaj pač ne ostane drugega kot nastavljat naprej milimeter po milimeter. Cilj mi je,da bi po ravnini dosegal hitrost okrog 320 km/h in da bi avto ostal še vedno dober v drugem sektorju.

No! Bomo videli,če mi bo to uspelo. Bo pa težko! [wall]

Aja! Pa spet se je začelo to prekleto zamrzovanje igre!icon_jaooo.gif[Jaoo]

nekaj glede gume sem naredil z razporeditvijo balansa bolj v desno...samo ni velikih sprememb.

Jest na ravnini pridem sedaj tja do 313km/h in je notranji del malo boljši...samo umetnost je pa sestavit dober krog icon_owje.gif

Kaj si naredil da te zadek ne prehiteva več, ker jaz moram še vedno bremzati kot po jajcih? Verjetno imam težo preveč nazaj.

Težo sem pri sebi pustil kar tako kot imam po navadi 43:57.

Najprej se moraš navadit zavirat. Kdaj in kako močno.

Med tem pa balansiraš še zavore. Trenutno imam nastavljeno na 56:44.

Sem pa imel kar velike probleme,da sem ugotovil kdaj in z kakšno močjo zavirat,ker je steza res spolzka. Samo ena finta je kako zavirat. :idea: Zavoro pritisneš do konca potem pa počasi spuščaš. Res je,da sem rabil en čas,da sem se tega navadil,ker avtomatsko pred zavojem še bolj pritisneš na zavoro in takrat ti kolesa zablokirajo pol pa greš kot po ledu. Tu in tam se pa še tudi zgodi kar je normalno.icon_joj.gif

No! Ko se tega navadiš pol gre vse dosti lažje.icon_ok.gif

Tudi sam sem se včasih spraševal kako lahko nekateri na tako kratki razdalji ustavijo avto.

Misliš,da sem jim verjel,ko so mi svetovali kako naj zaviram. [buzara] Niti pod razno!

No! Dokler nisem sam pogruntal! Sedaj pa vidim ,da je vse to res. [ok]

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...