Odisej 5 Napisano March 3, 2009 Share Napisano March 3, 2009 Hm.....res da nisem velikokrat poskušal, samo na listi ga nisem našel. Kakšen pa je IP. Včeraj sem volan zamenjal (nič posebnega, samo tastar je imel tolk lufta v sredini, da je blo že kar mal hudo, potem sem šel pa po Logitech EX). Časi so slabši kot s starim, samo se moram navadit še malo....pa pred dirko jutr je bla to dobra odločitev Link to post
fitipalDDi 3 Napisano March 3, 2009 Share Napisano March 3, 2009 Halo fiti! Dirka ni ne v četrtek ne v petek in ne v torek ampak je v SREDO! SREDA 4.3.2009 OB 21:00 Kaj gledaš...prijatelj! danes pridem mal pogledat, ker je torek če boste kej trenirali .. za jutri pa nič ne obljubim Link to post
Yelo 36 Napisano March 3, 2009 Share Napisano March 3, 2009 Aha! OK! Server bo postavljen od 20:00 naprej. Bo ga pa postavil oxy ali pa jaz! Če ga bom jaz pol upam,da bo dosegljiv! Je pa res da je treba včasih listo parkrat osvežit,da ga najde. Ne vem kako to ampak tudi takrat,ko je miro server naredil sem včasih poskušal z IP-jem pa ga ni našlo. Ko pa sem šel na listo serverjev in jo osvežil pa ga je našlo. Pač je treba parkrat poizkusit obe varijanti in ni hudič,da ga ne najde! Link to post
MirO 67 Napisano March 3, 2009 Share Napisano March 3, 2009 ja ja danes (torek) bo ziher server , da se pripravmo za ju3 Link to post
MirO 67 Napisano March 3, 2009 Share Napisano March 3, 2009 danes bi sprobal preko RELAY programa,http://relay.dynip.com/ takoj najde server , in sploh ni treba imeti rFactor vkloplen , samo iz RELAY programa ti zažene igro. V programu samo 2x klikneš na server kateri ga naredi nekdo od nas in to je to jaz imam nick na relay programu MirO ,vi pa poželji , ker ta nick nima zveze z nickom v igri se vidmo zvečer Link to post
Khorne 4 Napisano March 3, 2009 Share Napisano March 3, 2009 Madona sem iskal tist prostor za vpisat nick. Vem ja lepo piše, ampak mi ga vseeno ni uspelo najti. Ej miro, kaj pa pass bo kakšen? Link to post
Odisej 5 Napisano March 4, 2009 Share Napisano March 4, 2009 ali lahko kdo napiše kako ima nastavljen volan v fFactorju....ali pa pripne sceenshot. Imam občutek, da bi lahko na tem področju tudi kaj popravil, da bi bili časi boljši.... Link to post
Yelo 36 Napisano March 4, 2009 Share Napisano March 4, 2009 Moje nastavitve od vrha navzdol v % nastavitve odzivnosti: 30/50/100/20/60/0/100/25 (to je kvadratek ali stolpec takoj za mapiranjem) moč povratnega efekta imam trenutno na -15% (tretji kvadratek ali stolpec/zadnja vrstica/spodaj) Sicer pa je vse odvisno od volana. Na starem sem imel vse skupaj malo drugače. Je pa tudi res,da se še zaenkrat nisem dost poglabljal v te nastavitve ampak sem zaenkrat kar na hitro nastavil. Najbrž pa si zraven volana dobil tudi gonilnike in program za kalibriranje. Z tem programom se tudi da nekaj stvari nastavit. To boš pa moral sam pogruntat,ker pač nimamo vsi istih volanov. Včeraj sem prvič igral prek RELAYA in sem ugotovil,da se statistika voznika ne zapisuje v igro. Se pravi število prevoženih krogov ter najbolši časi. To se lahko pogleda v nastavitvah za voznika. Drugi problem pa sem imel z tem,da mi je sama igra na momente malenkost zaštekala. Saj ,ko sem se drugič skonektal je bilo malo bolje. Upam,da je bila napaka pri meni in da ni problem v RELAYU. Bomo videli kako bo danes. Upam na najbolše. Obstaja pa za rfactor še en anticheat program. Mislim,da je to Tyka ali tako nekako. Mogoče bi še tega lahko kdaj sprobali. Nimam pa pojma kako deluje tako,da bi bilo bolje prej malo preštudirat. Link to post
Odisej 5 Napisano March 4, 2009 Share Napisano March 4, 2009 ok, hvala. Bom malo pogledal. Zanimivo je da se z FF tudi da vozit precej hitro Link to post
Yelo 36 Napisano March 4, 2009 Share Napisano March 4, 2009 Ja kak pa! Meni kar dost pomaga,ker z temi efekti nekak začutiš avto. Se mi zdi da lahko prej odreagiraš še sploh če ti zadnji del odnaša. Link to post
Odisej 5 Napisano March 4, 2009 Share Napisano March 4, 2009 sori narobe sem napisal....hotel sem rečt, da dobre čase dobim tudi če nimam FF vklopljenega......kaj pa vem, mogoče se mi samo zdi ampak dirkalnik jest slišim, kdaj začne oz. hoče vrtet.... Kaj če bi na dirki dal možnost, da se poškodbe dirkalnikov izklopijo? Link to post
Yelo 36 Napisano March 4, 2009 Share Napisano March 4, 2009 Ja saj vsak pač ima svoj sistem igranja in kako dirkalnik obvladuje! Kaj se pa poškodb tiče se mi pa zdi izklop poškodb popolna bedarija. Če bi bilo po moje bi jih nastavil na 100% in ne na 50% tako kot je sedaj. Je pač treba pazit in z tem se pol tudi izogibaš nesrečam. Če pa tega ne upoštevaš si pa pol več v boksih kot na stezi. Je že res,da je tu in tam treba včasih odpeljat rizično ampak to pač moraš vzeti v zakup,če se ti kaj zgodi. Če ne bi bilo poškodb bi vsi rinili drug ob drugega in prihajalo bi do težkega sranja že na štartu. Temu smo včasih rekli divja liga! Tisti,ki ste na novo si prosim še enkrat preberite pravila! Da slučajno komu ne pade na pamet pisanje (pogovarjanje) med kvalifikacijami in dirko! Link to post
Odisej 5 Napisano March 4, 2009 Share Napisano March 4, 2009 se strinjam....naj ti bo. Samo me je razpizdilo zadnjič ko sem solidno začel, potem pa zaviranje na robniku in polet v ograjo. Ok, ko bi samo krila polomil, ne, šlo je še kolo in čao.... za pogovor se pa strinjam!!! Link to post
McGoga 2 Napisano March 4, 2009 Share Napisano March 4, 2009 Tisti,ki ste na novo si prosim še enkrat preberite pravila! Da slučajno komu ne pade na pamet pisanje (pogovarjanje) med kvalifikacijami in dirko! Link to post
Odisej 5 Napisano March 4, 2009 Share Napisano March 4, 2009 samo nevem zakaj se je folk množično prijavljal, potem nas pa vozi 5 Link to post
Recommended Posts