SchumacherM 58 Napisano February 20, 2009 Share Napisano February 20, 2009 Če hočete vznemirjenne v rFactorju, si potenite dol paket prog za Nordschleife Potem pa izbereš snežno progo ki vkjučuje stari in novi Nurburgring, in avto po želji. Izklopiš vse pomoči ter se podaš na progo Brez nadaljnega čveka si poglejte slike Link to post
Khorne 4 Napisano February 20, 2009 Share Napisano February 20, 2009 Haha to je res fora, sicer še nisem vozil, ampak sem zadnjič gledal posnetek... lol ej. Link to post
Odisej 5 Napisano February 20, 2009 Share Napisano February 20, 2009 kako lahko naštimam tak obratomer pa merilnik hitrosti, kot je v pravi F1 in na teh slikah zgoraj s toyoto? Ura je 20:15 pa serverja še ni?! IP? Link to post
Yelo 36 Napisano February 20, 2009 Share Napisano February 20, 2009 Z TVStyle! Poglej v C:Program FilesrFactorUTILS Če imaš crackano verzijo je najbrž tam! Če ni pol si ga pač od nekod dol cukni! Pa še nekaj! Za tiste novince,ki ste na zadnji dirki po parih krogih odstopili. Koliko točno vas je bilo takih ne vem. A ste si sploh prebrali pravila!? Če ne pol jih najdete tule: viewtopic.php?f=61&t=429 Posebej bi priporočal,da si preberete pravilo glede pogovarjana med dirko! Ker kot sem na zadnji dirki opazil sta se dva ali celo trije pogovarjali kot da so na messengerju! Bilo bi zelo dobro si malo prebrat,da ne bo pol.... Link to post
Odisej 5 Napisano February 20, 2009 Share Napisano February 20, 2009 se strinjam o pravilih....sem ju nekaj časa gledal, potem sem se pa moral oglasit naj utihneta Link to post
Yelo 36 Napisano February 20, 2009 Share Napisano February 20, 2009 Ja mene je že tolk razkurlo,da sem imel pomisleke da neham vozit! Link to post
Odisej 5 Napisano February 20, 2009 Share Napisano February 20, 2009 moteče je ful....ti koncentracijo =be no pa v drugem krogu sem pa zid kušnu in adijo.... Link to post
Yelo 36 Napisano February 20, 2009 Share Napisano February 20, 2009 Ja saj! Sam sem se poskušal tolk skoncentrirat ampak vedno,ko se je besedilo pojavilo sem avtomatsko pogledal v levi spodnji kot. Sprva sem mislil da bo to kratkotrajno a pol se nikakor ni nehalo in sem hotel že ustavit. Ja moteče je ko satan ja! Link to post
Odisej 5 Napisano February 20, 2009 Share Napisano February 20, 2009 a se ne da to blokirat med dirko? Link to post
Yelo 36 Napisano February 20, 2009 Share Napisano February 20, 2009 To pa točno ne vem! Zdi se mi da gre nisem pa 100%. Samo problem je najbrž ,ker se v primeru da je izklopljeno tudi na treningu oziroma segrevanju ne da pogovarjat. Tam pa to rabiš da se sploh ve kdaj se začne. Pa da lahko kdo javi da še ni čist pripravljen ali da nekaj ne štima itd.itd. Kaj pa yugo! http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=YUGO Link to post
Yelo 36 Napisano February 22, 2009 Share Napisano February 22, 2009 Eno vprašanje za tiste,ki imate viste. Zanima me kje se nahaja vaša mapa USERDATA? Meni jo je nekam čudno postavilo! Ni v sami mapi igre rFactor. Link to post
SchumacherM 58 Napisano February 22, 2009 Share Napisano February 22, 2009 Nima kej bit drugje Ne bi vedel..jaz jo imam v pravilnem direktoriju... Link to post
mAxL 1 106 Napisano February 22, 2009 Avtor Share Napisano February 22, 2009 C:Users"uporabnik"DocumentsrFactoruserdata Link to post
Yelo 36 Napisano February 22, 2009 Share Napisano February 22, 2009 Eeee točno to! Tako imam jaz! Zanimivo! Je pa še en problem,ki pa se vleče še iz časov xp-jev. Nikako ne morem postavit server,da bi me ostali opazili ali se povezali preko IP-ja. Server sicer lahko postavim ampak ni dosegljiv drugim. Z Mirotom sma neke stvari že poizkušala ampak brez uspeha. Ali ve kdo kaj o tem? Link to post
SchumacherM 58 Napisano February 23, 2009 Share Napisano February 23, 2009 Firewall in antivirusni izklopi... Link to post
Recommended Posts