Yelo 36 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 Hja! To je sedaj težko ugotovit! Samo igro sem sicer inštaliral takoj po sveži instalaciji windowsov. Ampak dogajalo se je isto. Mogoče je kakšen dan ali dva mir,da ni napake pol pa spet. Nekih takih programov pa tudi nimam inštaliranih,da bi mi CPU odžirali. Trenutno imam pač še čist osnovne programe,ki se potrebujejo pa še ti so seveda izklopljeni. Včeraj sem še posebej za dirko vse izklopil. (automatic update,messenger) Mislim,da sem izčrpal vse možne varijante,ki bi še lahko motile. Vendar brez uspeha. Kot sem pa že v prejšnjem postu napisal je pa to problem,ki se vleče že od samega začetka. SP3 je tudi po moje še zadnje kaj bi lahko bilo! Tak da ni druge kot pa na visti še sprobat. Ker windows SP3 sem že trikrat naložil in to tri različne varijante pa na vseh je bilo isto. Link to post
McGoga 2 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 Lej ga Maf, kako je? A boš obrisal prah iz volana? Link to post
Odisej 5 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 Yelo: jest mam podobno kišto kot ti. Dej probaj eno ploščico RAMa ven vzet. Tako, da bo mela mašina samo 2GB in ne 4GB. Vem sliši se bedasto. Jest sem mel probleme z NEROtom. Niti enega CD/DVD mi ni spohal ok. Potem pa dam en ram ven in dela ko šus. Samo to ni rešitev, vem. Jest sem šel na roxio potem in dela tut na 4GB. Nevem, boš saj videl, če je v memoriji problem..... aja jest mam XP in SP2....SP3 ne dam gor! Link to post
Yelo 36 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 Saj to sem že tudi razmišljal o SP2! Link to post
maf 21 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 Sj nvem če maš lahko 4 giga na xpjih?? zazna 3 pa še mal lohk da sp3 to spremeni, sam vseen naj bi tk in tk bil nadloga za določene stvari. Glej, pravš da viste nočeš zarad tega ker ti prog. gor ne delajo, sam to je bl tk tk pomoje...men dela a-ž gor, tko da morš res 10 let staro programje gor dajat, da ti ne dela... da ne govorim o možnosti uporabe compatibility moda. @goga heh, nvem no, nč me ne vabi, pa nism vozu že od novembra. ajd zdj sm 2 dni nazaj mal 2009 konfiguracijo s slicksi probavu, sam mi ni potegnlo glih...vsekakor mi je v zadnjem času najbolj všeč champcar2007, sam nimam tok časa da bi to gonu skoz. enkrat me bo že prjel. lp Link to post
Yelo 36 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 Ja maf to so pač posebni programi za mizarstvo,ki jih pač ne dobiš kar tako. Programi za izris kuhinj,optimiranje plošč,itd. Je pa tudi res,da novejših že dolgo nisem iskal tako da ne vem. Sigurno,da že obstajajo takšni,ki delajo na visti samo veš kako je....če ne rabiš pol ne iščeš. Navadil sem se delat z temi programi ampak izgleda ,da je čas za spremembe. Ja to je pa res,da xp-ji ne zaznajo polno dozo spomina. Tudi SP3 zazna samo 3326 MB. Link to post
MirO 67 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 ja tudi jaz mislim da je problem pri rammih , probaj , dej enga ven , boš povedu če je kej drugače , sej ravno zaradi tega bom dal jaz gor XP 64bit , pa bom tudi povedal kako je in res je , da je treba vse programe nanovo poiskat ,mogoče se pa tudi komponente med sabo ne pogovarjajo najbolj tekoče (čeprav bi se mogle tudi to se je že dogajalo) problem je nekje u škatli ne z rfactorjem in kdor išče ta najde Link to post
SchumacherM 58 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 rFactor ni nikoli bil na noben način optimiziran ali narejen za SP3..briši vraga ker tako ali tako ni koristen. Pa tole da maš 4 GB rama na 32bitnem sistemu ima najbrž tudi kaj vmes...vrži za kak dan ali dva eno palčko ven, vrži gor SP2 in ti garantiram da ti bo delalo.. Glej jaz mam: XP SP2 32bit, AMD Athlon 2200+, 1.5GB rama, Geforce 7300 GS z 512 MB rama ( najslabša iz 7300 serije ) in 160 GB disk. Rfactor mi dela na medium do high nastavitvah z ločlivostjo 1280x 1024 Prek neta ali ko sem sam, včasih še celo Winamp zadaj poženem in se nikoli ne zatika ali sesuje Link to post
Yelo 36 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 Hja! Sto ludi sto čudi! Vsak pove pač svoje izkušnje,ki jih je imel. Saj je prav tako in vsem se zahvaljujem za predloge in načine kako naj to stvar rešim. Mislim pa,da sem se že odločil za prvi poizkus. To bo vista. No da bi v tem tenutku nekaj ven jemal mi še ne pride v poštev ker ne vem zakaj bi pol kupoval pa na koncu ne bi izkoriščal. Če pa bo to zadnja možnost pa lahko tudi to pride v poštev. Ko nekaj nabaviš je pač normalno da hočeš to izkoristit v polni dozi. Osebno sem pač hotel visto preskočit ampak izgleda da z XP-ji ne gre sedmica pa je še bolj kot ne v plenicah. Tak da bo pač treba to visto stestirat pol pa bo kaj bo. Link to post
Khorne 4 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 Yelo, če ne pa ne bo druge kot, da bomo dolžino dirke spremenili na 10-15% heh. Boš vsaj takrat prišel do cilja... mogoče... Link to post
SchumacherM 58 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 Yelo saj nisem rekel da takoj vrži stran plošček..rekel sem da ga ja za kak dan, dva ven in samo malo testiraj brez..in prede greš Visto nalagat, ti iskreno svetujem da daj gor SP2...je lažje to naredit kot pa formatirat spet pa Visto gor devat..če ne rata, lah pa še zmeri drugo opcijo probaš Link to post
MirO 67 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 Zdaj bi lahko katero od F1 tem rekl , no za tiste ko se pridete samo pokazat na server bo v petek ob 20h spet server Link to post
Yelo 36 Napisano February 20, 2009 Share Napisano February 20, 2009 SchumacherM saj nisem mislil kaj starn metat. Khorne Formatiranje pa trenutno tudi ni problem,ker sem to na zadnje naredil pretekli vikend in je še računalnik bolj prazen. Ni še nekih programov in podatkov gor tak,da ni panike. Khorne,da bi samo 10-15% dirke to tudi ni rešitev. Na zadnji dirki se mi je to v 10 krogu naredilo,ko sem že lažje dihal z 8-9 sec. prednosti in to tik pred uvozom v box. Tak,da ni bilo nekega norenja pa se je vseeno zgodilo. Miro....ja malo smo zabluzli in smo f1 skoraj čist odštekali. Mogoče bi bilo dobro na forumu odpret novo temo. (Tehnične težave) Link to post
Khorne 4 Napisano February 20, 2009 Share Napisano February 20, 2009 A kakšno dežno dirko bomo tudi imeli kdaj? Link to post
Oxy 11 Napisano February 20, 2009 Share Napisano February 20, 2009 Sigurno da bo kakšna dežna. Lahko pa da Goga kakšno anketo gor pa glasujmo za naslednje 3 dirke katero bi želeli imet dežno in katero spremenljive razmere. Pol pa gasa po toči in snegu Link to post
Recommended Posts