Khorne 4 Napisano February 18, 2009 Share Napisano February 18, 2009 Ej, Play, daj mi zrihtaj za Sony Vegas serijsko številko, pa bom naredil kakšnega. Nekaj sem ji že, samo potem mi je poteklo vse skupaj. S tistim windows movie makerjom... no bolje, da ne zgublam besed. Link to post
Odisej 5 Napisano February 18, 2009 Share Napisano February 18, 2009 kaj je pa blo? jest drgač furam na XP pa je vse ok....no ja...recimo od 20 dirk ena zvisi, mrbit. Link to post
Yelo 36 Napisano February 18, 2009 Share Napisano February 18, 2009 Ma meni vsaka! Kot izgleda! Pa če po pravici povem sem to tudi pričkoval,ker je bil sedaj en teden mir. Evo takrat ko bi pa moralo bit vse ok te pa zjebe! Brez veze! Link to post
Odisej 5 Napisano February 18, 2009 Share Napisano February 18, 2009 kaj pa če je kaj z mrežo? Link to post
Yelo 36 Napisano February 18, 2009 Share Napisano February 18, 2009 Ne! Ker se mi je že parkrat obesilo ob gledanju posnetkov! Računalnik je takšen da bi moralo vse delat! Probal sem že tudi grafiko zmanjšat itd..itd.. Pa nič...isto sranje. Izgleda da res ni druge varijnte ko da grem na to visto! Problem je pač,ker imam še ostale programe,ki pa na visti ne delajo. Saj zato tolk odlašam z visto. Izgleda da so xp-ji že res tolk tumasti da jim nova tehnologija škodi. Al kaj .....ne vem več! Link to post
play 502 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 Tapravega greš ti to prosit, kje se pa to sploh dobi, maš kak link, jaz res nimam pojma! Link to post
Yelo 36 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 Lahko pa probaš z Adobe Premiere. To je ta pravi program za take stvari. Pa dodaš še Adobe After Effects in je to dobitna kombinacija. Link to post
play 502 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 Če bo kak lep filmček, še marsikoga prtegne to norenje, tako da čakam... Link to post
DenIIs 0 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 Ne! Ker se mi je že parkrat obesilo ob gledanju posnetkov! Računalnik je takšen da bi moralo vse delat! Probal sem že tudi grafiko zmanjšat itd..itd.. Pa nič...isto sranje. Izgleda da res ni druge varijnte ko da grem na to visto! Problem je pač,ker imam še ostale programe,ki pa na visti ne delajo. Saj zato tolk odlašam z visto. Izgleda da so xp-ji že res tolk tumasti da jim nova tehnologija škodi. Al kaj .....ne vem več! A trdi diski ti vsi delajo ok? Jaz sem imel podoben problem pred kake pol leta, pa sem ugotovil, da mi en disk vsake tolko časa zašteka. Potem sem ga izklopil in od takrat dela kot urca. Link to post
Ale 472 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 Izgleda da res ni druge varijnte ko da grem na to visto! Problem je pač,ker imam še ostale programe,ki pa na visti ne delajo. Saj zato tolk odlašam z visto. Izgleda da so xp-ji že res tolk tumasti da jim nova tehnologija škodi. Al kaj .....ne vem več! Jaz mislim da ni problem v Visti. Že dolgo uporabljam XP-je, pa mi rFactor tut 1x še ni zaštekal. Sicer ne vozim F1, vozim pa Clio CUP, Škoda CUP na R2P...pa vse dela brez problema. PS.: Sem mel pa podobne probleme ravno z Visto in sem jo zbrisal po enem tednu in naložil XP-je. Od takrat dela vse ko šus. Link to post
Yelo 36 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 Vse dela ok! Tudi disk. Problem je samo z tem rfactorjem. Matična plošča - Asus P5Q Pro Tip procesorja - DualCore Intel Core 2 Duo E8600, 3333 MHz Ram ddr - 2 2G/800 2x Trdi disk - SAMSUNG HD642JJ (640 GB, 7200 RPM, SATA-II) Grafična kartica - NVIDIA GeForce GTX 280 (1024 MB) Napajalnik - 650w windows XP - SP3 In ko pričakuješ,da bi moralo na taki mašini vsaj nekaj časa delat vse brezhibno,pa ne dela.......pol se res zamisliš. COD4 naprimer dela brezhibno na najvišjem nivoju. rFactor pa.......mater mu vidim! Ne vem.........res bom še z visto probal pol pa bo kaj bo! Če še na visti ne bo delalo pol res fu.... vse pri okni vun! Na začetku,ko je bla kišta čist frišna, sem imel uradno kupljeno igro rFactor na cd-ju. Pa je zamrznilo! Dobro sem mislil je pač cd al pa čitalec kriv. Grem na crackano verzijo rFactoja.....spet isto. Zmrzuje! Pomislim da bi mogoče lahko spotter (dodatek za rfactor) kaj motil. In glej ga zlomka....gledam posnetek kjer spotter sploh ne deluje pa mi zamrzne. Dobro! Grem in naredim format! Windowsi na novo gor......vse ok! rFactor pa isto....zmrzuje! Se pol še z grafiko malo zezam........grafika gor grafika dol pa ni blo haska. Isto! In kaj sedaj! Nič! Vzamem mobitel ter pokličem Billa Gatesa in ga vprašam......halo Bill...kaj je zaj to!? In majster mi reče......probaj rikverc....mogoče pol ne bo zmrznilo! Ma kaj mogoče.....sploh ni varijante da ti zmrzne! Evo.....in na naslednji dirki se že rikverc vozim! Tolk samo....da se kdo ne bi vstrašil al pa kaj pomislil! Link to post
McGoga 2 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 Točkovanje up to date KLIKNI Link to post
valenti 0 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 glede serial nubmerja ti lahko jest dobim... sam povej tocno kero verzijo imas. btw a je tuki kje okoli kak tutorial kako dodat mod npr f1rft u rfactor? paci nstaliru sm u isti directory, sam kje pa zdej kej to zberem? pa tudi a rfactor naj bi bla zastonj legalno al nelegalno torej crack/serial Link to post
Khorne 4 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 Bom vse povedal ja, samo trenutno mi internet ne dela na mojem računalniku. Bo pa mislim, da še danes. Ajd Link to post
maf 21 Napisano February 19, 2009 Share Napisano February 19, 2009 Jeba tole Yelo... Čudno da neki ne štima, ker bi moglo delat na taki mašini bp... pa si pognal rfactor takoj po sveži inštalaciji winsov (to pomen inštalacija na formatiran disk, ne update opcija iz windowsov) ter seveda brez da bi prej namestil kak program k bi možno lahko uporabljal cpu oz. ram. Ker če takrat ne dela, potem pitaj boga, sta razloga samo da mu hardware v kombinaciji z sp3 ne leži. Priporočam da se sproba še na Visti, ker če si probal na xpjih že vse, ni vrag da ne sprobaš še viste pa vidš al je kriv OS al tvoj PC. Men dela na Visti Ultimate x64 vse bp. lp in srečno Link to post
Recommended Posts