fitipalDDi 3 Napisano February 6, 2009 Share Napisano February 6, 2009 ja, setup je tko tko .. lohk ti kaj pomaga ampak lohk si tudi full slabši, a ne yelo :9 Sva zadnjič mal z Yelotom probala .. oba sva bila full hitra s svojimi .. no, jest mal bl pol je pa on moje vozil jest pa njegove ... POLOM ... sej, mogoče kaj najdeš uporabnega od drugega sam zgleda da imava jest pa Yelo čist drug način vožnje. Recimo men je full pomagal setup od Mirota za Silverstone .. mal sem ga še popravil in bil 3 sek. hitrejši kot prej s svojim ... Jest zelo rad delam na setup-u sam .. res pa da mora biti osnova, sploh je vzmetenje in trdota tuki pomembna in tuki ti gre res veliko veliko časa .. pa še to bi se splačalo, če bi pol eno pisto furali ne vem pol leta ... za eno dirko se pa tudi meni ne da matrat celi teden .. žal res nimam toliko časa ... pol pa še kreo drugo ligo voziš, pa smo tam k sploh ni časa Yelo, bom pa jest naredu server pol ob cca 21.00 ker prej ne morem če ga kdo drug ne bo ... Bom pol napisal IP + ostalo ker Sepang je prava pista za DIRKAT za gume pa .. jest rad tiščim na polno in s tem res preveč uničim gume - prednje seveda in pol mi sama dirka ni tolk zanimiva kot qual Link to post
Yelo 36 Napisano February 6, 2009 Share Napisano February 6, 2009 Hja......samo na kvalifikacijah ni pik Fiti! Jaz pač imam rad da delam po deset ali več krogov skupaj in da so časi konstantni! In to je to! Je pa res da če gremo pa z profiji vozit smo pa totalna nula! Oni pa imajo ta špil v nulo naštudiran! Pol se pa zamisliš.....kolk so šele oni porabili časa! Ja tako pač je! Več voziš boljši si! Čist enostavna računica! Link to post
fitipalDDi 3 Napisano February 6, 2009 Share Napisano February 6, 2009 Hja......samo na kvalifikacijah ni pik Fiti! pa bi jih že lohk začeli ... v USA jih .. sem že mal navajen od tam Link to post
Yelo 36 Napisano February 6, 2009 Share Napisano February 6, 2009 Ja kaj čemo! USA ni EU! Link to post
McGoga 2 Napisano February 6, 2009 Share Napisano February 6, 2009 Fiti, kar naredi server, jaz pridem Link to post
Yelo 36 Napisano February 6, 2009 Share Napisano February 6, 2009 Upam da bom imel tolk časa da se oglasim na serverju! No! Odvisno od kdaj do kdaj bo server! Sem kindra danes! Link to post
McGoga 2 Napisano February 6, 2009 Share Napisano February 6, 2009 Evo, danes bodo potekala uradna testiranja. Rezultati bodo tudi objavljeni. Vabljeni. Testiranje Fiti le glej se da boš naredu server. Link to post
fitipalDDi 3 Napisano February 6, 2009 Share Napisano February 6, 2009 89.143.85.8 evo za 5 minut Link to post
Arnoldio 0 Napisano February 7, 2009 Share Napisano February 7, 2009 Kje se loh prijavim? Predvidevam da sta fraj še Force India pa Super Aguri. Link to post
Yelo 36 Napisano February 7, 2009 Share Napisano February 7, 2009 Če bo kdo postavljal server naj ga nastavi tako kot je na dirki. Pomoč pri vožnji: dovoljeno TC in avtomatska sklopka ostalo ni dovoljeno Poraba goriva: 2x Obraba gum: 4x Poškodbe: 50% Prvi trening ali Practice 1 Time je v osnovi nastavljen na 60 minut. Priporočljivo je da se čas prvega treninga spremeni na dve uri ali več. To se da nastavit v failu ki ga najdete v C:Program FilesrFactorUserData?Ime voznika? in v tej mapi poiščete fail Multiplayer. Tega odprete in bolj spodaj najdite zapis - Practice 1 Time="60"! In tukaj potem spremenite samo številko (primer:60 zbrišete in vpišete 120 ali več)! Potem shranite in vse zaprete! Prvi trening se tako podaljša iz 60min na 120min ali več! Odvisno koliko minut ste napisali! No! Tako bi naj izgledale nastavitve serverja! Če pa bo kdo server postavil naj to objavi na forumu tako kot do sedaj! Objavi naj se IP in geslo ter čas od kdaj naprej bo server postavljen! Link to post
fitipalDDi 3 Napisano February 7, 2009 Share Napisano February 7, 2009 HUDO Yelo ... si se papotrudil ko si tole napisal Dons imamo lohk eno hitro pisto .. neki eksotike .. hmm .. kero pa bi -> recimo tole http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... d%20Course povejte, če naredim server Link to post
uporabniško ime 0 Napisano February 7, 2009 Share Napisano February 7, 2009 Če bo sm zravn Link to post
Yelo 36 Napisano February 7, 2009 Share Napisano February 7, 2009 Server že lako narediš samo ne vem kako bo! Ni glih videt nekega interesa! Pa tudi z progo je bolj tak! Jaz je nisem dol potegnil! Link to post
fitipalDDi 3 Napisano February 7, 2009 Share Napisano February 7, 2009 no, naj pride kdo če če ... 89.142.45.44 Link to post
Recommended Posts