Yelo 36 Napisano February 5, 2009 Share Napisano February 5, 2009 Po moje nas je večina na G25! Link to post
DenIIs 0 Napisano February 5, 2009 Share Napisano February 5, 2009 Ehh jaz imam OldTimer-a. WingMann Formula Force. Link to post
Khorne 4 Napisano February 5, 2009 Share Napisano February 5, 2009 Jaz imam neko staro sranje, ko še ffb-ja nima. Šparam pa šparam za G25. Link to post
Oxy 11 Napisano February 5, 2009 Share Napisano February 5, 2009 Jaz mam momota pa deluje super za moje potrebe. Link to post
Yelo 36 Napisano February 5, 2009 Share Napisano February 5, 2009 Če bo kdo danes kaj Malezijo testiral pol naj pove!? Link to post
McGoga 2 Napisano February 5, 2009 Share Napisano February 5, 2009 Danes je WTCC Monza trening, tak da mene ne bo. Link to post
Oxy 11 Napisano February 5, 2009 Share Napisano February 5, 2009 Če je kdo kaj treniral že malezijo naj napiše kakšni so kaj časi? Jaz sem danes dopoldne malo sprobal čas pa se vrti okoli 1.35.6 Link to post
Odisej 5 Napisano February 5, 2009 Share Napisano February 5, 2009 WingMann Formula Force. Enako...samo ma v sredini kar mal lufta Link to post
Yelo 36 Napisano February 5, 2009 Share Napisano February 5, 2009 Ja! Časi v maleziji so tu nekje 1:35:xxx z nastavitvami za dirko! Z nastavitvami za kvalifikacije bi znalo bit tu okrog 1:33:xxx! Link to post
Sc00ty 0 Napisano February 6, 2009 Share Napisano February 6, 2009 Se da kje kaj vec zvedet o teh nastavitvah?Osnove itd. Link to post
fitipalDDi 3 Napisano February 6, 2009 Share Napisano February 6, 2009 kaj pa dons zvečer kakšen trening? Jest pa mislim, da bi za Malezijo lohk imeli gume na 1x ker se preveč nucajo .. vsaj meni benz je lohk tudi na 10x sam gume so problem Link to post
JoeFR 0 Napisano February 6, 2009 Share Napisano February 6, 2009 Ima kdo kakšen dober setup za Malezijo, ker nimam časa ( služba itd...) cele dneve iskati optimalnih nastavitev? Sicer pa kako je z setupi? Glede na to, da so bile na prvi dirki ogromne razlike med tekmovalci v času krogov, bi bil moj predlog, če se strinjate, da se vozi z enotnimi setupi. Setup, ki bi se vozil, bi se objavil 1 teden pred dirko tako da imamo tudi tisti, ki imamo bolj malo časa vseeno še nekaj časa za trenirat. Kakšna so vaša mnenja o tem predlogu? Lp Jože Link to post
Yelo 36 Napisano February 6, 2009 Share Napisano February 6, 2009 Ja fiti! Bo pa treba nastavitve spremenit,da bodo gume vzdržale. Meni osebno držijo 10 do 12 krogov.To sem že preveril! Je pa res,da se mi sprednja leva kar fejst obrabi ostale pa so še dobre! To bo pa treba še nekak odpravit. Tak da.....mene osebno ne moti 2x obraba gum. Dva postanka in problem je rešen! Kaj se pa treninga tiče bi pa lahko danes malo pognali samo enga rabimo,ki bo server postavil. Jože kaj se pa tvojega predloga tiče je pa tako! Res je da je za nastavitve potreben čas,da jih napraviš. Samo,da bi vsi z istimi nastavitvami vozili je pa že brez veze vsaj meni osebno. Na treningih po navadi dobiš nastavitve od drugih samo je pa spet tako da vsakemu ne pašejo in jih tako ali tako moraš priredit na svoj stil vožnje. Najlažja in najhitrejša varijanta ti je,da greš na http://www.rfactorcentral.com/setups/ in si tam poiščeš nastavitve za določeno progo ter jih prirediš svojemu stilu vožnje. Vsaj tak je moj recept! Kaj se pa razlike med tekmovalci tiče pa ni vse v nastavitvah ampak tudi v številu prevoženih krogov. Tak da.....se žal ne strinjam z fiksnimi nastavitvami! Pač bo treba na treninge hodit! To je vse kaj lahko rečem! Link to post
JoeFR 0 Napisano February 6, 2009 Share Napisano February 6, 2009 Sem iskal na http://www.rfactorcentral.com/setups/ ampak za naš mod F1RFT ni niti enega za Sepang Lp Jože Link to post
Yelo 36 Napisano February 6, 2009 Share Napisano February 6, 2009 Ne išči za mod,ker ga na seznamu ni! Išči po progah! In tam pol poišči mod ki je povezan z f1! Na primer ctdp ali pa mmg in podobne! Saj je po navadi vedno kje oznaka F1! No in te si pol shraniš ter jih stestiraš da vidiš kateri ti najbolj odgovarja. In tistega,ki ti najbolj odgovarja ga potem nadgradiš oziroma prilagodiš svojemu stilu vožnje. Aja! Pa registrirat se moraš na rfactor central,če hočeš dol potegnit! Link to post
Recommended Posts