Odisej 5 Napisano February 4, 2009 Share Napisano February 4, 2009 nevem...sem samo trening videl.....pomoje nekje okol 1:24 - 1:26 Link to post
Khorne 4 Napisano February 4, 2009 Share Napisano February 4, 2009 Dejan se oproščam, če sem čudno reagiral, ampak sem bil na idealni liniji, pa še za krog sem te prehiteval! Link to post
Khorne 4 Napisano February 4, 2009 Share Napisano February 4, 2009 Yelo WTF??? Ti si imel še večjo smolo kot jaz. Link to post
Yelo 36 Napisano February 4, 2009 Share Napisano February 4, 2009 Ma naj gre vse skup nekam! Zaj pa mam že poln kur... te preklete kište! Nimam pojma kaj je samo igra mi zmrzne! Ne pomaga ne grafike dol zbit ama ništa ne pomaga! Kar naenkrat je fertik! Mater! To ni več res no! Link to post
Khorne 4 Napisano February 4, 2009 Share Napisano February 4, 2009 Res škoda ja. Ob 100% zagotovljeni zmagi, ti komp zajebe. Link to post
Khorne 4 Napisano February 4, 2009 Share Napisano February 4, 2009 Evo konec! Zmagal pa DenIIs. Link to post
Yelo 36 Napisano February 4, 2009 Share Napisano February 4, 2009 In to ni edini primer! Imam že kar nekaj takih za sabo! Ehh! Brez veze! Link to post
Oxy 11 Napisano February 4, 2009 Share Napisano February 4, 2009 Tim, Denis pa še kdo lahko me dodate na msn da se bomo večkrat dogovorili za dirko tudi samo za zabavo. pm tam si lahko izmenjamo msn. Link to post
McGoga 2 Napisano February 4, 2009 Share Napisano February 4, 2009 Več podatkov in točkovanje pa seveda na: http://www.slo-racing.com/McGoga/DriverChampionship.html Link to post
fitipalDDi 3 Napisano February 5, 2009 Share Napisano February 5, 2009 pišuka no .. sem včeraj gledal pa sploh nisem videl, da se je včeraj že zares začelo Yelo ... ej, dej si VISTO gor ... pol bo pa delal rFactor OK ... jest sem imel tudi probleme ... najprej zaradi driverjev za grafično pol pa sploh ne vem za kaj .. enostavno mi je špli zabrejkal ali pa se kr celi računalnik ugasnil ... kr sredi tekme in ekrat sem celo vodil na tekmi - jao jao ... pa lohk bi mi na MSN napisal da je dirka ... kakšen team mate pa si ... joke Link to post
DenIIs 0 Napisano February 5, 2009 Share Napisano February 5, 2009 Najprej čestitke vsem, ki ste si privozili točke. Odpeljal sem eno povprečno dirko, štart mi je kar uspel, sicer sem izgubil eno mesto, vendar sem hitro prišel nazaj na pozicijo 3. Yelo je pobegnil, midva z Timom pa sva se borila za drugo mesto. V 2/3 dirke sem povozil spojler od enega razbitega dirkalnika in od takrat naprej sem začel izgubljati. Nato je Timo naredil napako in odstopil, nekaj časa sem potem vozil na drugem mestu, 40 sek za Yelo-tom. Na koncu je tehnika izdala še Yelo-ta in tako sem prišel do te podarjene zmage. Se vidimo v Maleziji! Link to post
Yelo 36 Napisano February 5, 2009 Share Napisano February 5, 2009 Hja! Kaj naj rečem!?Če ne kaj druga mi pač tehnika oziroma računalnik prepreči,da bi slavil! Štartal sem sicer slabo zaradi samih nastavitev avtomobila in to mi je bilo jasno že pred štartom. Izgubil sem vodilni položaj in skoraj dva kroga vozil za Timom. Proti koncu prvega kroga sem ga sicer malo zadel zaradi mojega prepoznega zaviranja. Upam,da ni bilo kaj narobe! Po tem pa sem čakal na napako Tima,ki se je zgodila pred koncem drugega kroga in takrat sem švignil mimo ter iz kroga v krog povečeval prednost pred zasledovalci. Z postanki ni bilo problemov so pa bili manjši problemčki z zaostalimi za krog a se je vse srečno končalo. Predvsem bi opozoril na vrtenje za krog zaostalih! Tu sem imel veliko sreče,da nisem koga zadel,ker sem dva ali trikrat naletel na vrtenje po stezi pred menoj. In na koncu,ko je bilo še kakšnih pet krogov do konca in ko je bila prednost že ćez 50 sec.in ko sem že mislil,da ni več hudih ovir pred mano se zgodi ČMRK! In sem lahko samo še opazoval zamznjeno sliko dirkalnika! Lep pogled! [Jel] Pa smo tam kje smo! Adijo Adijo Avstralija Dober dan Malezija! Pridi k ateji! Link to post
fitipalDDi 3 Napisano February 5, 2009 Share Napisano February 5, 2009 Yelo ... 50 sek. prednosti .. pa sej ti si čist divji, sej ni čudn, da ti pol comp zamrzne pejt bl počasi stari Link to post
Yelo 36 Napisano February 5, 2009 Share Napisano February 5, 2009 hehe! Ja! Bom na naslednji probal! Link to post
Recommended Posts