McGoga 2 Napisano January 14, 2009 Share Napisano January 14, 2009 Nick: Miro Ime priimek: Mirko Novak Dirkalnik: MclarenMercede Št. na dirkalniku: 2 Link to post
skopusnik 1 374 Napisano January 14, 2009 Share Napisano January 14, 2009 Nick:mihc Ime priimek: Miha Fabijan Dirkalnik: Toyota Št. na dirkalniku: 46 no sicer sem do zdej sam eno dirko peljal, ampak upam da bom lahko zdej kej več odpelal [Jel] kaj a si sami številko zmislimo? al tista k je res gor? Link to post
Khorne 4 Napisano January 14, 2009 Share Napisano January 14, 2009 Nick: Khorne Ime in Priimek: Tim Godlar Dirkalnik: RedBull Št. na dirkalniku: 9 Mislim, da od takrat, ko sem izvedel za te dirke nisem mankal na nobeni, razen včeraj. Tako, da sem zelo resen za kakšno organizirano ligo! Le tako naprej Goga! Link to post
DenIIs 0 Napisano January 14, 2009 Share Napisano January 14, 2009 kdaj se bo predbvidoma začela liga, da vidim če se prijavim ali ne? Link to post
Yelo 36 Napisano January 14, 2009 Share Napisano January 14, 2009 Nick: Yelo Ime priimek: Edvin Hekič Dirkalnik: Renault Št. na dirkalniku: 5 mislim da je 5! Ne razumem točno kaj hočeš z to številko na dikalniku? Predvidevam pa,da hočeš vedet kateri dirkalnik točno. Prvi ali drugi! Link to post
McGoga 2 Napisano January 14, 2009 Share Napisano January 14, 2009 Ta številka je kar tako(rojstni dan, ukradena valentinu rossiju,...), je pač v unem programu možnost imet svojo številko. To ni nobena liga še zaenkrat, za začetek bo vsaj statistika, točkovanje,.... Link to post
Yelo 36 Napisano January 14, 2009 Share Napisano January 14, 2009 Aha! Se pravi je lahko številka po želji. Ma naj kar ostane 5! Aja,še nekaj! Miro,ko boš naslednjič server postavil daj spremeni nastavitve pri spreminjanju časa,ker včeraj smo že skoraj po temi končali dirko. Proti koncu je kar naenkrat bilo že mračno! Link to post
DenIIs 0 Napisano January 14, 2009 Share Napisano January 14, 2009 Nick: DenIIs Ime priimek: Denis Stojko Dirkalnik: Toyota Št: 88 Link to post
MirO 67 Napisano January 14, 2009 Share Napisano January 14, 2009 GOGEC hvala za trud Yelo kaj a ti nimaš lući na avtu al kaj [Jel] "joke" ja bom se potrudu, zgleda da nas je časovni pas zahaklu Link to post
Yelo 36 Napisano January 14, 2009 Share Napisano January 14, 2009 Nisem jih imel zraven! Me je pa res bilo strah,da bo kugla vgasnila! Link to post
Oxy 11 Napisano January 14, 2009 Share Napisano January 14, 2009 Nick: Oxyf1 Ime priimek: Jani Šoster Dirkalnik: Str Ferrari Št: 99 Link to post
fitipalDDi 3 Napisano January 15, 2009 Share Napisano January 15, 2009 Nick: fitipalDDi Ime priimek: Robi Banič Dirkalnik: Renault Št. na dirkalniku: 77 Link to post
MirO 67 Napisano January 19, 2009 Share Napisano January 19, 2009 F1 : dejmo se zment kdaj bi začel vozit f1 sezono , kr povrstnem redu kot je v koledarju kateri dan????? in uro , da nas bo največ , jaz nemorem edino takrat ko je WTCC (četrtek,nedelja-sej se vidi na sporedu kdaj je , lahko tudi nedelja ,ampak med datumi za wtcc) ajde nadan z besedo admin "predlaga" že kr v sredo za prvo dirko Link to post
MirO 67 Napisano January 19, 2009 Share Napisano January 19, 2009 V sredo bi vozl še kr tako , ne za točkovanje , da še McGoga uredi zadeve v zvezi z programom, pol pa gasaaaa Link to post
Yelo 36 Napisano January 19, 2009 Share Napisano January 19, 2009 Meni v sredo paše samo ne vem kako je pri ostalih. Kaj bi se pa sploh v sredo vozilo? Katera proga? Začet z sezono.........hmmmmm!? Kolk vidim nas je prijavljenih samo osem se pravi nas bo na dirki maksimalno šest. Neke gužve glih ni se pravi,da tudi zanimanja ni. Lahko probamo samo ne vem kako bo to šlo. Na začetku bo še mogoče potem pa bo po moje nezanimivo,ker nas bo na dirko samo še tri ali štiri. Saj pravim! Lahko probamo pa pol vidimo,če bo sploh kaj iz tega. Link to post
Recommended Posts