B_U_R_I 3 290 Napisano January 11, 2009 Share Napisano January 11, 2009 brez zamere... sam zgleda pa tok nagravžen, da kar res ni. Upam, da je vsaj dober navsezadnje je lih to kar je pomembno Link to post
MirO 67 Napisano January 11, 2009 Share Napisano January 11, 2009 boš mogu ferrarijevce vprašat al je res tolk nagravžn , vidim da za dolenčke je ja , pa brez zamere Link to post
Odisej 5 Napisano January 11, 2009 Share Napisano January 11, 2009 Kje si ga kupil oz. kje se ga da kupit? Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 11, 2009 Avtor Share Napisano January 11, 2009 Volani :arrow: Nadaljujte tukaj... Link to post
Yelo 36 Napisano January 12, 2009 Share Napisano January 12, 2009 Hmmm! Pa spet v torek dirka! Ja tak je! Če bom do 21:00 nazaj pol bom vozil,če ne pol me ni! Pa to tudi me moti,da dan ali dva pred dirko najavite kje in kdaj se bo vozilo. Kako si pa naj pol človek neke nastavitve naredi?! Pol pa je logično,da ni nobenga na dirko! Dajte to malo pošlihtat pa kakšen teden prej to najavit! A je tako težko to gor napisat al kaj! Link to post
mAxL 1 106 Napisano January 12, 2009 Avtor Share Napisano January 12, 2009 Jest sm že kr nekaj časa nazaj dal možnost, da se vnese v program podatke, pa se ni nobeden javil. Vse kar je treba....je vnesti slikce in podatke ekip, držav in dirkališč...po končani dirki samo vneseš replay in ti vse samo zračuna točke(ekipe in dirkači) Program je zdaj celo v slovenščini, novico bi dal na stran, datum dirke, vse skupi bi ratalo tudi bolj resno...eno uro bi se porablo za vnos podatkov(eden poišče ekipe, drugi zastave in tretji dirkališča). Jast žal nisem nevem kak fan F1, niti nimam časa še za to....ampak več kot to pa že nemorem ponudit (forum, novica, ftp in slovenski program)...neki se je sicer McGoga javil...ampak zaenkrat je to to za ta dnar Export v online praksi: http://www.racingontheweb.net/campionat ... /Home.html Link to post
MirO 67 Napisano January 12, 2009 Share Napisano January 12, 2009 to mi delaj g.Big Goooooooga Link to post
Khorne 4 Napisano January 13, 2009 Share Napisano January 13, 2009 Pobje danes jaz ne bom dirkal. Nekaj me je zdravje zjebalo in se mi sploh ne da vozit... Objavite potem screene, da bom videl, če sem bil kaj blizu. Link to post
Yelo 36 Napisano January 13, 2009 Share Napisano January 13, 2009 Škoda,da nas ni bilo več! Smo se pa dogovorili,da bomo zaradi malega števila dirkačev dirko ponovili. Pa upam,da ne spet v torek! Po moje bi blo fajn,če se malo dogovorimo kateri dan bi nam najbolj ustrezal. Rezultate treninga nisem shranil tako,da naj jih kdo drug gor prpopa,če jih je! Trening je pa dobil Robi!(časa se ne spomnim točno bilo pa je okrog 1:34:5 se mi zdi) Link to post
fitipalDDi 3 Napisano January 14, 2009 Share Napisano January 14, 2009 hudo, a ti imaš RF v SLO ??? to imate vsi neki skrekan, pol ste pa tako hitri Ja na QUAL pa sem bil 1. in to za 0,015 sec pred Yelo-tom Link to post
fitipalDDi 3 Napisano January 14, 2009 Share Napisano January 14, 2009 Drugače pa men Torek najbolj odgovarja, ker imam pol ob 22.00 še NASCAR ligo in je pol torek res day for race Link to post
Yelo 36 Napisano January 14, 2009 Share Napisano January 14, 2009 Ja v SLO imam rFactor ja! Sem ga že pred dvema letoma prevedel. Sicer prevod ni glih popoln pač kolk sem znal. Je še par stvari,ki bi se dale popravit ali prevest bolj točno. Kaj se pa termina dirk tiče pa meni torek ne ustreza,ker imam ob torkih še rekreacijo(fusbal). Pol pa tak veš kak je pri štajercih. Pir pa pol še enga pa mogoče še z kakim deci presekaš pa pol spet pir itd,itd. Pol smo pa tam. Za dirko pa glih ne morem klicat "halo taxsi prosim"! Link to post
McGoga 2 Napisano January 14, 2009 Share Napisano January 14, 2009 Vsi aktivni F1 dirkači!! Rabim vaše podatke za prvenstvo in statistiko. Nick: Ime priimek: Dirkalnik: Št. na dirkalniku: Pa ne vsi najboljši dirkalnik na svetu, MclarenMercedes zbrat! Tolku zaenkrat, hvala za sodelovanje. Link to post
McGoga 2 Napisano January 14, 2009 Share Napisano January 14, 2009 Nick: McGoga Ime priimek: Goran Obid Dirkalnik: MclarenMercedes Št. na dirkalniku: 1 Link to post
Recommended Posts