zamex23 1 242 Napisano January 10, 2014 Share Napisano January 10, 2014 Monitor mal daleč postavljen Kitjaci majo zdle praznike. Mi tut čakamo na pošiljko gvihtov 3 tone in bo šele konc februarja. 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 12, 2014 Share Napisano January 12, 2014 Na kitajskem imajo zadnja 2 meseca obvezno rentgen skeniranje vseh pošiljk. Zaradi tega vsi paketi prihajajo z dodatno enomesečno zamudo Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 12, 2014 Share Napisano January 12, 2014 Murn neb reku za vse pakete, jaz dobivam tedensko in redno vse iz HK,... Boy noro tole, res lepo...pohvale, če bo kdo rabil kak plošček , da ne bo zapravljal preveč, imam en kup rabljenih po par evrov ali zastonj itd... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 12, 2014 Share Napisano January 12, 2014 No ne vem, če za vse. Ampak mi je že par prodajalcev na ebayu to napisalo, ko sem spraševal kje so paketi. V enem tednu nisem pa še nikoli nobene stvari dobil, razen, če sem naročal iz UK ali DE. Iz Kitajske in okolice pa vedno 3 tedne ali več. Citiraj Link to post
play 502 Napisano January 13, 2014 Share Napisano January 13, 2014 Aja zmer expres pošta dva dni keš, 2-3dni roba...ja imajo pa spet praznike.. Citiraj Link to post
boy36 465 Napisano January 13, 2014 Avtor Share Napisano January 13, 2014 Monitor mal daleč postavljen Kitjaci majo zdle praznike. Mi tut čakamo na pošiljko gvihtov 3 tone in bo šele konc februarja. Je spodnja polica gibljiva naprej in nazaj. Citiraj Link to post
hunt3r1 0 Napisano November 8, 2014 Share Napisano November 8, 2014 Zivjo, bom vprašal kar tukaj, da ne odpiram nove teme samo za to. Planiram sestavo sekvenčnega menjalnika in me zanima, če so npr. taka stikala primerna: http://www.ic-elect.si/b2c/mikro-stikala/stikalo-mikro-250v-3a-kolescek.html , glede na to, da je 250V? Stikalo bo povezano na ploščo iz starega Gamepad-a, torej bo menjalnik povezan prek USB. Hvala za odgovor Citiraj Link to post
Recommended Posts